Şimdi Ara

Hiremco X3 Turbo HD alsam 24' W2486L-PF GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR ile çalıştırabilirmiyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiremco X3 Turbo HD recevier alsam hdmı girişiyle normal led lcd monitöre 24" W2486L-PF GENİŞ EKRAN LED

çalıştırabilirmiyim.

SESİ VE GÖRÜNTÜYÜ NORMAL ALABİLİRMİYİM..

RECEVİER KUMANDASI İLE BÜTÜN İŞİMİ HALLEDEBİLİRMİİM...

MONİTÖRÜN ÖZELLİKLERİ
    Monitör Tipi LED
    Ekran Boyu(inch) 24" Geniş Ekran
    Tepki Süresi(Ms) 2 (GTG)
    Nokta Aralığı(mm) 0.276
    Maksimum Çözünürlük 1920 x 1080 Full HD
    Monitör Bağlantısı Analog, DVI, HDMI
    Kontrast 2.000.000:1 DFC
    Parlaklık 250 cd/m2
    Yatay Tarama 30~83kHz
    Dikey Tarama 56~75Hz
    İzleme Açısı 170/160 (CR?10)
    Renk Siyah Parlak

• Bu monitörün PIP ve/veya PBP (resim için de resim veya iki görüntü yan yana) özellikleri var mı?
  • Hiç bir problem olmadan çalıştırırsın,ben 23'' Philips lcd ile kullanıyorum aynı cihazı.Ses ve görüntüde hiçbir sorun olmaz,receiver kumandasıyla bütün işini halledebilirsin.Yalnız Hiremco X3 Turbo Hd cihazlarda şuan için bir sinyal yok sorunu çıktı,googleda araştırısan bulursun.Üretici firma çok alakalı bu problem çıkan cihazlarla ve söyledikleri ilk parti çıkan cihazlarda böyle bir sorun olduğu yönünde.Yalnız bu problem çıkan cihazları tamir için sadece merkez servislerine istiyorlar ve ücretsiz olarak onarıp gönderiyorlar.Birde şöyle bir durum var servise onarım için gidip gelen cihazlarda bir süre sonra aynı sorunun tekrar ortaya çıktığını yazanlarda var uydu forumlarında.Ona göre araştırıp almanı tavsiye ederim.

http://www.google.com.tr/search?rlz=1C1CHMB_trTR359TR359&aq=f&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=hiremco+turbo+hd+sinyal+yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akonay -- 6 Ocak 2010; 15:47:19 >

• recevier acelesi yoksa 2_3 ay bekle derim benim cihazda da sinyal sorunu var.hiremco konu başlıklarından baktıysanız görmüşsünüzdür.yenisi ile değişim yapacağım.merihvideo yu aradılar yeni parti cihazlarda sorunu çözdük dediler.ben bir deneyim sorun yoksa hiremco başlıklı konulara yazarım. saygılar..
  • ||||

hiremco x3 kullanıyorum ama HD değil.
    HDMI çıkışı da var yanlız karıştırmayın sakın bendeki X3 !! X3 HD değil.

ancak harika görüntü ses kanal geçişleri usb den kanal kaydı. cam gibi.
    ALINACAK EN SÜPER MUHTEŞEM Bİ OYUNCAK BENCE!!!!

türk ürünü bi alet. DİJİTAL ÜRÜNLERDEN *EKNOSA *VA*ANBİLG. DAKİ SATIŞÇI ARKADAŞLARDAN ÇOK ÇOK İYİ ANLADIĞIMI ÜZERİNE BASA BASA ANLATAYIM !!

KAÇIRMAYIN BENCE BU HİREMCO X3 HD Yİ.
    HEM UFAK HEM KENDİ EKRANINDA KANAL İSİMLEİRNİ GÖSTERİOR VS VS

HİREMCIO HİREMCO başka dijital uydu alıcısı na değişmem
  • Selamlar,

Acer 21.5 " full hd ile seul hiremco x3 gayet iyi netice veriyor. x3 de 480 veya 576 i/p çıkış alabilirsiniz.
    Full hd için 1080p olması gerekir ki bunu destekleyen cihaz benim bildiğim yok, varsada herhalde 1000tl den aşağıya değildir.
    Diğer full hd denilenlerde 1080i desteğine sahipler. Bu cihazların içinde de en ucuzu sunny 11000 hd dir ama ne yazılımı nede şifre girme şansınız vardır. Onun yerineseul hiremco x3 turbo kullanbilirsiniz buda uygun fiyatlı yazılım ve şifre girişi yapılabilen 1080i çalkışı olan bir cihazdır ve fiyatı muadillerine göre uygundur.
    Bu tür cihaz alsanızda yayın hd yayın bulursanız işinize yarar, hd yayınların nerdeyse tamamı şifreli.
    Bir son kullanıcı olarak yorumlarım bunlar.
  • Hiremco x3 hd gerçek hd verebiliyor mu,yoksa sd sinyali upscale mi ediyor?Hd kanal deneyen oldu mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.