Şimdi Ara

Hırsız girdi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu benim forumdaki ilk yazım.Herneyse arkadaslar bizim binaya bir hırsız dadandı.Kapıları kurcalıyor ve bazılarını acıyor.Binanın kapısı tam kapanmıyor ve bazen iceri tanımadıgım adamlar giriyor.
    Hırsız celik kapıları bile ugrasınca acıyor.Bizim evin kapısı ahşap.Ve sadece alt kilit var.Üst kilidin anahtarı yok.Üst kilit calısmıyor.
    Arkadaslar bugün de bizim alt komsunun kapısını kurcalamıs.Kapı celik.Alttan ve üstten 3lü kilitler var.Duyduguma göre adam üst kilitle ugrasmıs ama üst kilidi acamamıs.
    Arkadaslar cok korkuyorum sizce bize birsey olurmu.Yani birsey yapmamız gerekir mi?Celik kapı taktıracak kadar maddi durum yok.Üst kilit almak istiyoruz ama onun için bile zorlanmamız gerekiyor.
    Fazla harcama yapamayız maddi durumumuz yok sizce ne yapmamız gerekiyor?
    Lütfen bilgisi olan-olmayan arkadaslar cevap versin saolun

• quote:

Orijinalden alıntı: SolidStar

Merhaba arkadaşlar bu benim forumdaki ilk yazım.Herneyse arkadaslar bizim binaya bir hırsız dadandı.Kapıları kurcalıyor ve bazılarını acıyor.Binanın kapısı tam kapanmıyor ve bazen iceri tanımadıgım adamlar giriyor.
    Hırsız celik kapıları bile ugrasınca acıyor.Bizim evin kapısı ahşap.Ve sadece alt kilit var.Üst kilidin anahtarı yok.Üst kilit calısmıyor.
    Arkadaslar bugün de bizim alt komsunun kapısını kurcalamıs.Kapı celik.Alttan ve üstten 3lü kilitler var.Duyduguma göre adam üst kilitle ugrasmıs ama üst kilidi acamamıs.
    Arkadaslar cok korkuyorum sizce bize birsey olurmu.Yani birsey yapmamız gerekir mi?Celik kapı taktıracak kadar maddi durum yok.Üst kilit almak istiyoruz ama onun için bile zorlanmamız gerekiyor.
    Fazla harcama yapamayız maddi durumumuz yok sizce ne yapmamız gerekiyor?
    Lütfen bilgisi olan-olmayan arkadaslar cevap versin saolun

Güvenlik takıntısı olan biri olarak , hırsız aklına koyduktan sonra açamayacağı kapı yoktur diyebilirim..

hırsızı sadece yıldırmak gerekir.. Bunun için..

Alarm sistemi
    Kamera sistemi
    Sağlam Çelik kapı

yada kapının arkasına uzaktan kumandalı perde kapılardan yaptırınca kapı açılması imkansız oluyor , tüm bu önlemler maliyet olarak çok pahalıya gelir..

ve bir nebze olsun engeller..

Ama maddi durumum iyi değil demişsiniz sizin için en uygun ucuz yollu önerebileceğim çözüm , alt kilit e hırsız korumalı tuzaklı anahtar sistemi almanız , kilitle uğraşınca öndeki ilk yuva kırılıyor ve içeri doğru kalan kısımda açmak için çok daha fazla uğraşıyor..

biraz daha bütçe ayıra bilirseniz , bu sistemin birde sirenlisi var ilk yuva kırılınca , kapı siren çalıyor..

http://www.hepsiburada.com/liste/kale-tuzakli-mandalli-silindir-celik-pimli-saten-68mm/productDetails.aspx?productId=hrkkt164ktbsm000&categoryId=60002991&navq=categoryid%3d13003358%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dhrkkt164ktbsm000%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bkale20kilit%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705_2147483620%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705_2147483620_60003995%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705_2147483620_60003995_13003358%257d%26fh_refview%3dlister

ürünü alırken Kapınıza göre milimetre sine dikkat ediniz..
    standart ı 68 mm dir..

Saygılar..

• 2013 te af çıkmış ortalık hırsız doldu bizim komşuyuda gümlettiler genelde gece 3. ile 5 arası giriyorlar
  • kardeşim benim ev 2 kez soyuldu o yüzden evde herhangi bir değerli altın ve nakit bulundurmamak lazım tablettir pc dir bunlar kolay hedef bunları kesinlikle evde tutmayacaksın ilk hedefi yatak odası daha sonra salon oluyor heryeri didik diddik ediyorlar binada güvenlik kamerası var ona ragmen girmişler evde kalış süreleri 5-8 dakika arasıymış ortlalam polis caresizz yapılacak bisey yok diyor

önerim silindir kilitler kale marka olsun tuzaklı ve alarmlı hem alta hemde uste takılacak celik kapı şart eski usul çivi şeklinde kilitlerden kesinlikle vazgecilmeli acılma süresi 2 saniyeymiş yıldız tornavidayla eve dandikte olsa şiddetli ses cıkaran harekete duyarlı alarm takılmasıda hırsızı etkiler en azından daha az kalır evde

herkese bol sans artık işimiz sansa kaldı
  • Celik kapinizin duvara olan baglantilari genelde bostur , kapiya kriko koyup kastirarakta aciyorlar hic kilitle ugrasmadan ek bir onlem olarak celik kapinizin yan pervazlarini betonla saglamlastirmanizida tavsiye ederim..

genelde sivi kopuk sikiliyor ve oda cok esnekolur donsa bile..

Onlem almak bizden gerisi sans artik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepinize çok teşekküreer..
  • Bundan tam 11 yol önce 14subat.ta ben nisan gecesi için öğlen civarı nisanlimi kuofere biraktim oradan yemeğe ciktim o bir saat içinde ahşap kapiyi kilitli de olmadigi için evde ihtiyar anne baba varken acip girmiş nisan bileziğini kalinlardan bugun 7;8 bin yapar herhalde girişte cantadaydi onu ve cepteki bulduğu para fotorag makinesi satmis olduğum kaban elbise vs ne bulduysa almis isin kötüsü gece kiz evinde bilezik takilacagi zaman calindigini anladik eve geri aramaya gittiğimde bulamayınca kapiyi baktim bir iki küçük tornavida izi vardı soyu lduğumuzu öyle anladım ustunede kiz evine rezil oldum adi hirsiz yüzünden o donem yapma çiçek içine yüzük konuyordu tek onu almamis adi hirsizda yüzük takabildik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 181501 -- 16 Mart 2014; 1:43:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    polis kapıma geldi !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gecmis olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: 181501

Bundan tam 11 yol önce 14subat.ta ben nisan gecesi için öğlen civarı nisanlimi kuofere biraktim oradan yemeğe ciktim o bir saat içinde ahşap kapiyi kilitli de olmadigi için evde ihtiyar anne baba varken acip girmiş nisan bileziğini kalinlardan bugun 7;8 bin yapar herhalde girişte cantadaydi onu ve cepteki bulduğu para fotorag makinesi satmis olduğum kaban elbise vs ne bulduysa almis isin kötüsü gece kiz evinde bilezik takilacagi zaman calindigini anladik eve geri aramaya gittiğimde bulamayınca kapiyi baktim bir iki küçük tornavida izi vardı soyu lduğumuzu öyle anladım ustunede kiz evine rezil oldum adi hirsiz yüzünden o donem yapma çiçek içine yüzük konuyordu tek onu almamis adi hirsizda yüzük takabildik.

Geçmiş olsun hocam. Tam da nişan üstü kötü ya. Nişan zehir olmuştur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.