Şimdi Ara

HIS ATI HD2600XT GRID Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta önce HIS HD2600 XT aldım. Ancak Racedriver GRID oyununda menü açılıyo oyuna girio araçlar gözküyo 2 sn sonra pc res atıyo. Ne yapabalirim ? Başka hiçbir oyunda yapmıyo bunu... pc özellikleri aşağıdaki şekilde...

Intel P4 3.00 GHZ
    Intel ExpresS Anakart
    HIS HD2600 XT Agp 8x 512 mb 128 bit GDDR3
    Maxtor 250 GB 1000rpm + Western Digital 500 GB HDD
    4 GB Kingston RAM
    XP Professional
    FEEL Hurricane Kasa

Bu arada ekran kartının ısınıp kapandığını zannetmiyorum çünkü 25 cm yanda bi fan 12 lik arkada 2 fan war.

YARDIMLARINIZI BEKLİORUM

• Oyun ayarlarında direct opengl gibi şeyler olması lazım ordan opengl yi seç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YnsTz

Oyun ayarlarında direct opengl gibi şeyler olması lazım ordan opengl yi seç.
    psu kaç watt ve markası nedir

feel değildir inşallah

birde nasıl memnun musun Agp 2600xt den crysis oyununu mesela hangi ayarlarda oynuyorsun ve ısı değerleri nedir boşta ve yükte
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_inside

feel değildir inşallah

birde nasıl memnun musun Agp 2600xt den crysis oyununu mesela hangi ayarlarda oynuyorsun ve ısı değerleri nedir boşta ve yükte

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ilker_inside

feel değildir inşallah

Feyk feel

Bende feel psudan dolayı vpu recover yiyorumsürekli para denkeştirip kurtulacam ama

• Sıcaklık olabilir.Riva tunerdan fan ayarını yükselt.Bide 8.8 driverını yükle.Ve psuyu yazabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XandP

Sıcaklık olabilir.Riva tunerdan fan ayarını yükselt.Bide 8.8 driverını yükle.Ve psuyu yazabilir misin?
    psu 550 watt fell hr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi94

psu 550 watt fell hr.

Alıntıları Göster
    Anakartın ve ya işlemcin ısınıp sistemi rest liyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

feel değildir inşallah

Alıntıları Göster
    HD 2600XT fena bi ekran kartı diil ama GRID ve CRYSIS dahil bi çok oyunu full grafiklerle oynayamıyosun . Örneğin pro street i 1280*1024 grafikler medium oynayabiliosun . Sen memnun musun dersen memnunum ama orta halli bi ekran kartı olduğunu söyleyebilirm..
  • quote:

HD 2600XT fena bi ekran kartı diil ama GRID ve CRYSIS dahil bi çok oyunu full grafiklerle oynayamıyosun . Örneğin pro street i 1280*1024 grafikler medium oynayabiliosun . Sen memnun musun dersen memnunum ama orta halli bi ekran kartı olduğunu söyleyebilirm..

Alıntıları Göster
    dostum o psu işe yaramaz sistemin yanmadıgına dua et. git bi isisnden psu al....

• quote:

Anakartın ve ya işlemcin ısınıp sistemi rest liyo

Alıntıları Göster
    ama özel soğutucular war ya işlemcini ve anakartın yanında . kasanın yan kapağı ( fanın olduğu yer ) açık ordan ısı alabiliyo olabilirmi . çünkü elimi kasanın içine koydum mu elim üşüyo walla..
  • quote:

ama özel soğutucular war ya işlemcini ve anakartın yanında . kasanın yan kapağı ( fanın olduğu yer ) açık ordan ısı alabiliyo olabilirmi . çünkü elimi kasanın içine koydum mu elim üşüyo walla..

Alıntıları Göster
    psu ile sistemini riske atıyorsun aynı psu dan kullanma cehaletini göstermiştim yıllar önce abartmasız patlamıştı Allahtan sistem zarar görmedi yanık kokusu bayağı keskindi

acil psu değiştir kaliteli birşey alırsan genel sistem değişiminde de yeni kasana takarsın

• quote:

psu ile sistemini riske atıyorsun aynı psu dan kullanma cehaletini göstermiştim yıllar önce abartmasız patlamıştı Allahtan sistem zarar görmedi yanık kokusu bayağı keskindi

acil psu değiştir kaliteli birşey alırsan genel sistem değişiminde de yeni kasana takarsın

Alıntıları Göster
    Şimdi crysis oynuyodum VPU Recover Hızlandırıcısı sıfırlandı dedi bu durumu ATI Techonoligiese bildirin filan dedi ekran kartı çok mu ısınıyo? bu arada ilker_inside için: FEEL Hurricane kasa mı kötü yoksa psu mu???

• quote:

Şimdi crysis oynuyodum VPU Recover Hızlandırıcısı sıfırlandı dedi bu durumu ATI Techonoligiese bildirin filan dedi ekran kartı çok mu ısınıyo? bu arada ilker_inside için: FEEL Hurricane kasa mı kötü yoksa psu mu???

Alıntıları Göster
    kasa soğutması iyi kalitesi vasat

benim bahsettiğim psu rezalettir değiştir problemin çözülür
  • quote:

kasa soğutması iyi kalitesi vasat

benim bahsettiğim psu rezalettir değiştir problemin çözülür

Alıntıları Göster
    sence ne alıyım thermaltake , coolermaster filan ama uygun fiyatlı örneğin sen ne kullanıyosun ??
  • quote:

sence ne alıyım thermaltake , coolermaster filan ama uygun fiyatlı örneğin sen ne kullanıyosun ??

Alıntıları Göster
    en son çare bir biosunu güncelle sonra psu lara bakarsın ok?
  • quote:

en son çare bir biosunu güncelle sonra psu lara bakarsın ok?

Alıntıları Göster
    bnde almak istyrm 2600xt ama agp bnmde p4 3.0 sndeki sapphire mı hıs mıı ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erman

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ERMAN3250

--HIS-- Zaten Sapphire le HIS kıyaslanamaz!!!
  • Tahminen güç dengesizliği ancak sıcaklıkta olabilir. Bir de ekran kartına yüklenmeyelim her zaman. Arkadaş pentium 4 kullanıyormuş. O işlemci çok ısınır ve çok güç çeker. İşlemci sıcaklığını da kontrol edin.

Ama dediğim gibi, sorununuz tahminen güç kaynağından kaynaklanıyor gibi.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: erdi94

O sistem için kaliteli bir 350w yeterlidir. High power, aopen, fsp, asus, cooler master gibi markalara güvenebilirsiniz.

350w güncel psu fiyatları!!!

Bide şu var: cooler master 350w!!! Üye fiyatı 26$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 23 Ağustos 2008; 16:59:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mamad

quote:

O sistem için kaliteli bir 350w yeterlidir. High power, aopen, fsp, asus, cooler master gibi markalara güvenebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mamad

quote:

vatnbilgisayardan fiyatlara baktım korktum resmen ya cooler master 400 watt 91 ytl dio .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.