yeni aldığım kartımın normal çalışma anında sıcaklığı 62 derece acaba bir sorun var mı? veya HIZ AŞIRTMA YAPAYIM MI?
referans sogutucu varsa ustunde oc tavsıye etmem. 62 derece gayet normal. load da da 80 fılan olr oda normal. cok az bı oc patlatabılırsın ama yaptıgına degmez ref. sogutucuyla.
oyunlarda görsen yanıo diye fişi çekersin alış atide en 60 düşün
Normal...
ati catalty den baktım overdrive var kilidi kaldırınca değişiklik yapabiliyoruz.
ne kadar bi değişiklik yapmalıyım veya yapayım mı?
daha önce hiç denemdim böyle birşeyi
Elleme birşey, ısınıyor zaten...
OOO 62 derece ne olacak canım gayet normal.Ben CrySis Warhead e girip cıkınca kart 78 derecelere gelıyor o kadar ısıtıyorkı 3870'i.Diger oyunlarda o kadar ısınmıyor gercı sadece Crysis de yapıor asırı kasıyor oyun pc ve kartı.
Sanırım siz evvelden bu tarz üst düzey ekran kartları kullanmadınız. 3 yıldır ekran kartlarımda gördüğüm sıcaklılar beklemede 65 derece yük altında 89 - 90 v.s....
quote:
Orjinalden alıntı: Menow
Sanırım siz evvelden bu tarz üst düzey ekran kartları kullanmadınız. 3 yıldır ekran kartlarımda gördüğüm sıcaklılar beklemede 65 derece yük altında 89 - 90 v.s....
evet usta haklısın ilk defa kullanıyorum.
çok teşekkür ederim yardımcı olan herkese
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme