Şimdi Ara

[B]>>>>>HIZ YAPAMIYORUM<<<<<[/B]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
2.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende 1974 model volkswagen 1303 S var beygir gücü 65 beygir. Düz yolda rüzgarsız normal şartlarda 130 u geçemiyorum. Bunun bi formülü söyleyebilirmisniz daha hızlı nasıl giderim? Ayrıca yokuş aşağı rüzgarı arkama alsam bile en fazla 145 e çıkıyor o da 10-15 saniyeyi geçmiyor ne olur YARDIM?

• yeni araba alıcan mecbur vosvosla o hızı yaptığına şükret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skymarc -- 1 Mayıs 2008; 21:48:31 >
  • yokus asa ruzgar arkamda bi anda bisiklet maceralarım geldi aklıma
    quote:

Orjinalden alıntı: tinerco

Arkadaşlar bende 1974 model volkswagen 1303 S var beygir gücü 65 beygir. Düz yolda rüzgarsız normal şartlarda 130 u geçemiyorum. Bunun bi formülü söyleyebilirmisniz daha hızlı nasıl giderim? Ayrıca yokuş aşağı rüzgarı arkama alsam bile en fazla 145 e çıkıyor o da 10-15 saniyeyi geçmiyor ne olur YARDIM?
  • heralde dalga geçiyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Love You My Angel

yeni araba alıcan mecbur vosvosla o hızı yaptığına şükret

Haklısın ama bana vosvosla düz yolda benim 130 km yaptıgım şartlarda 150 km/h yapan varmış.
  • quote:

quote:

Haklısın ama bana vosvosla düz yolda benim 130 km yaptıgım şartlarda 150 km/h yapan varmış.

yahu o arabayla 150 km yapıp sonra nasıl toplamayı düşünüyosun arkadaşım...? bırak yapma ya ne kaybın olur 20km fazla hız için canından olmaya değermi ?

• quote:

quote:

quote:

yahu o arabayla 150 km yapıp sonra nasıl toplamayı düşünüyosun arkadaşım...? bırak yapma ya ne kaybın olur 20km fazla hız için canından olmaya değermi ?

Halen u yorumunda bile haklısın ama dayanıklı bir araba toparlaması kolay bi yapabilsem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum araba 74 model malzeme yorgun.bu kadar surat yapmasan iyi olur kanımca.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_avalon

dostum araba 74 model malzeme yorgun.bu kadar surat yapmasan iyi olur kanımca.

130 km/h sürat mi??????
  • iyide o araba ani bir şey olsa nasıl duracak.umarım şaka amaçlı yazmışsındır.hadi sen neysede trafikte tehlikeye atacağın insanlar.sana en büyüğünden
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mc_avalon

dostum araba 74 model malzeme yorgun.bu kadar surat yapmasan iyi olur kanımca.

130 km/h sürat mi??????

64 km/h la duvara carpan aracların ne hale geldiğini izleyebilirsin youtube den
  • quote:

Orjinalden alıntı: DVDRip

Hız yapta gör bakalım!

Tabiki şaka amaçlı yazMADIM ama ne kadarda küçümsediniz arabayı her ne kadar kötü olursa olsun araba eskide olsa o hız değilki son model olupta 220 ile gitmektense.. bi düşün istersen.

bu arada o 65 km hızla çarpıyor tamam doğru ama benim arabaya çarptıgımda acaba 65 km/h etkisi yaratıyormu önümdekiaraçta hareketli önümdeki araçla benim arabam arasasındaki sürat farkı esastır ayrıca ben trafikte uyumuyorumya belli bir noktada duramasanda sonuçta fren yapıyorsun direk gidio 130 km ile çarpmıosun herhalde hem hiç görmesem yolda uyuyo olsam fren yapmasam ve bi direğe çarpsam acaba bu videodaki kadar sağlammı direk??? he ama öleceğim doğru

• quote:

Hız yapta gör bakalım! (Bu 50 km ile giderkenki hali)

Not:: Çarpışma testleri normalde 64km/h ile yapılıyor, ama Vosvos'u 50 km/h ile test etmişler. (Videodaki açıklamlar kısmında yazıyor)

50 km ile oldugunu nerden anladın bizede göster bizde bilelim

• quote:

Arkadaşlar bende 1974 model volkswagen 1303 S var beygir gücü 65 beygir. Düz yolda rüzgarsız normal şartlarda 130 u geçemiyorum. Bunun bi formülü söyleyebilirmisniz daha hızlı nasıl giderim? Ayrıca yokuş aşağı rüzgarı arkama alsam bile en fazla 145 e çıkıyor o da 10-15 saniyeyi geçmiyor ne olur YARDIM?

KONUYU SAPTIRMAYALIM BUNU CEVAPLIYABİLECEK OLAN YOK MU???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tinerco -- 1 Mayıs 2008; 22:08:43 >
  • quote:

quote:

50 km ile oldugunu nerden anladın bizede göster bizde bilelim

Pff... Okuman yazman da mı yok? (Kırmızı ile çizdiğim yere bak)

[B]>>>>>HIZ YAPAMIYORUM<<<<<[/B]

videoyu ekleyen orada kendi düşüncesini söylemiş kesin bi veri yok.
  • quote:

ARKADAŞLAR ZATEN BENİM İSTEDİĞİMDE ÖYLE AMAN AMAN FAZLA Bİ HIZ DEĞİL SADECE HAYATIMDA EN FAZLA HIZ DENEMESİNİ 2003 MODEL CLİO İLE DENEMİŞTİM ONDADA MAXİMUM 185 YAPABİLDİM YANİ ŞU İSTEDİĞİM HIZA BİŞEY DEMEYİNDE SADECE BİLGİNİZ GÜVENDİĞİMDEN FİKİR ARZ EDİYOUM NE OLUR Bİ YOLU VARDIR ELBET...
  • edwird'in abisimisin sen yoksa?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Filosofem

edwird'in abisimisin sen yoksa?

Ne alaka?

• quote:

• NOS taktır. 200'ü görürsün; ama araban dağılır mı bilemem.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.