Şimdi Ara

Hızım 2Mbit sabitlendi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç gün önce internetimde kopmalar olmaya başladı ben de telekomu aradım sonradan hızımı 2mbite düşürdüler. Daha önceden böyle kopmalar olmadan en azından 6mbit hızım oluyordu. Arasam tekrar düzelttirebilir miyim?

• Malesef dostum aynısını banada yaptılar 4 mbps kullanabiliyordum küçük bir hatadan dolayı arıza kaydı bıraktım ama 2 mbps 'e düşürdüler.
    Tekrar arasanda düzelteceklerini sanmıyorum.hattınız desteklemiyor derler.
  • modemden dolayı, iç tesisattan dolayı en az 10 kere hızımı yükseltmişimdir.

@ali_can_94 netlimitsiz 8mbit tarifeleri arttıkca altyapıda problemler oluyor 8mbit alıyordum suan 4mbitte problem cıkarıyor

6mbitde 3 - 4 saatte bir kopma oluyorsa ara 4mbit e yükseltmeyi dene. onlar yan cizeceklerdir 2mbit e sabitlemşsnzde iç tesisatımı değiştrdim 4mbit istiorm de bu işler böle yapcak bişi yok
  • ara arıza kaydı bırak 4mbit e sabitlemişlerdi benide aradım 10sn sonra 8mbit oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Beauty

ara arıza kaydı bırak 4mbit e sabitlemişlerdi benide aradım 10sn sonra 8mbit oldu :)

Ben aradım geçiçi bir arızadan dolayı bilgilerimize ulaşamıyolarmış.2dir aynısını diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftless

modemden dolayı, iç tesisattan dolayı en az 10 kere hızımı yükseltmişimdir.

@ali_can_94 netlimitsiz 8mbit tarifeleri arttıkca altyapıda problemler oluyor 8mbit alıyordum suan 4mbitte problem cıkarıyor

6mbitde 3 - 4 saatte bir kopma oluyorsa ara 4mbit e yükseltmeyi dene. onlar yan cizeceklerdir 2mbit e sabitlemşsnzde iç tesisatımı değiştrdim 4mbit istiorm de bu işler böle yapcak bişi yok

teşekkürler deneyeceğim
  • Bendede aynı sorun var.Limitsiz1'e geçtim.Diğer ay tekrar geçecem Netlimitsiz'e, yine vermezlerse 8megabite kadar, kapattırmayı düşünüyorum.Abarttılar iyice...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anisette -- 17 Eylül 2010; 15:04:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet hızım düştü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimde 2 sabitlediler.

TTNet için özel bir anlamımı var nedir

Bende arasammı diye düşünüyorum.

Birde bana takıp sürekli hızımı düşürürlerse diye tırsıyorum.

Hızım 2Mbit sabitlendi.
  • Napsam arayıp -hızım 2 mbit e düşmüş 8e çıkarırmısınız lütfen- falanmı desem
  • Siz yine iyisiniz benim internetim berbat 8 MBPs hız veriyorlar ama oyunlarda Lagdan geçilmiyor. Utanmasalar Singleplayer oyunlardada Lag olcak
  • 8 mbit, adam gibi veremeyecekleri bir hız madem neden bir de sınırsızını koyuyorlar ki? Altyapıdaki yetersizliği bile bile hemde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel.The.Heart -- 17 Eylül 2010; 16:29:37 >
  • Merhabalar... Bende netlimitsiz 8mbit kullananlardanım... 2-3 aydır benimde hızım 2mbit ile sınırlandırılmış durumda... ttnet müşteri hizmetleri ile defalarca görüşmeme rağmen bir sonuç alamadım çalışanlar tamamen ezbezledikleri bir kaç cümle dışında hiç bir sorunuza yanıt veremiyorlar... En son görüştüğüm kişi bana hızımın 2mbit ile sınırlandırıldığını söyledi ve bende düzeltmelerini istedim ancak bulunduğum yer ve santrala olan uzaklığım gibi sözler sarfetti... Oysa ki kendilerince sınırlandırma yapılmadan önce 5mit ila 8 mbit arasında idi hızım... Söyleyecek bir söz bulamıyorum... Lanet gelsin diyorum telekoma... Artık durumu kabullenmiş durumdayım...
  • Arayın hız yükseltmesi için talepte bulunun arıza kaydı alıyorlar 1-2 gün sonra benmkinide 7 mbits yapmışlardı 2 mbitstten
  • Benim de 2-3 ay önce kendiliğinden 8 mbit e çıkmıştı.Netlimitsiz falan değildi kendiliğinden çıkmıştır.Kopmalar nedeniyle ttneti aradım.1 hafta önce 2 mbit e düştü neden çıkmış ve yükselmiş olabilir :)Telekomu arasam hızımı nasıl tekrar yükseltebilirim?
    Teşekkürler.
  • bodrumda hatlar o kadar kötü ki 1000/350 gibi bi şey veriyolar 2 ye şükredin
  • siz 2 mbit e dua edin banada 3 ay kullandım 6 mbit hizla sonra hattınız kaldırmıyor dediler meğer modem ile splitter arasındaki kablodanmış düzelttim ben onu ama tekrar test etmiyorlar bende sinirlendim 4 gb kotalıya döndüm 1 mbit le bişi yapılmıyorki, 1 mbit te çakılı kaldım aramaktan bıktım hergün mail atıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper81 -- 21 Eylül 2010; 21:26:59 >
  • biraz önce gelen mail e bakın dedimki ben hızımı 1 mbit e sabitlediler test yapın falan filan gelen cevap:

Tarafımıza iletmiş olduğunuz telefon numarası ile yapılan kontrollerde 23.02.2010 tarihinde talebiniz üzerine tarifenizin 8192/800 Kbps hıza kadar NET4 tarifesi olarak değiştirildiği görülmektedir.

8 Mbps'e kadar NET paketlerimizin açıklaması aşağıda yer almaktadır.

8 Mbps'e kadar ADSL tarifesinde, hattın desteklediği hız ile bağlantılı olarak 8 Mbps'e kadar hız sağlanmaktadır. Hızınız Türk Telekom Müdürlüğünüze olan mesafe uzaklığınıza, alt yapınıza ve bina içi tesisatınıza göre değişiklik göstermektedir. Bu nedenle 8 Mbps'e kadar ADSL paketlerinde, 8 Mbps hız garanti edilen hız olmayıp, ulaşılabilecek en yüksek hız değerini göstermektedir. Ayrıca, Tüm "8 Mbps'e kadar ADSL paketleri" için aylık 15 GB Adil kullanım Hakkı Uygulaması uygulanacaktır. Adil Kullanım Hakkı Uygulaması; Aylık download miktarı 15 GB'ı aşması durumunda, ay sonuna kadar download hızı en fazla 512 Kbps olarak uygulanacaktır. (8 Mbps'e kadar Limitsiz olan tarifede kota aşımı uygulanmamakta olup, 15 GB’ı aşan kullanımda ay sonuna kadar hız düşürülmektedir.)

Probleminizin devam etmesi durumunda, 444 0 375 TTNET ADSL Müşteri Hizmetlerimizi aradığınızda önce 3’yı sonrasın da 1’i tuşlayarak ilgili birimimizden yardım alabilirsiniz.

TTNET A.Ş.’ye göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür eder, her türlü düşünce ve önerinizi bizimle paylaşmanızı dileriz.

Saygılarımızla,

TTNET A.Ş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.