Beyler selam. Bugün 2012 Lada Kalina'mı sattım. Trafik deli, manyak ve ruh hastası dolu, geçici olarak 1.6 dizel oto Egea Limited kiraladım ve trafikte milletle yarışmaya, tehlikeli hareketler yapmaya başladım. Lada güçlü olsa da güncel araçlarla yarışamıyordum. Dün yine Egea'ya bindim ve bu sefer sakin kalacağım dememe rağmen kesinlikle sakin kalamadım, trafikte sizi dellendirene kadar yoğun çaba sarf ediyor sürücüler. Bu yüzden dellensem bile gitmeyecek, trafiği tehlikeye atamayacak kadar uyuz bir araç arıyorum. 0 km olarak GSR 2'li alacağım, Egea'yı beğendim ama 1.6 çok güçlü. |
Hızlanmayan, tehlikesiz, uyuz araç tavsiyesi arıyorum
-
-
Hyundai i20 1.2 MPI, 1.4 MPI işinizi görür :))))
-
Corolla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşım 1.5 150 PS Ibiza FR bulşmuş 1150 dedi satıcı Deccal midir nedir kanıma girmeye çalışıyor araba alana kadar engelledim Wp dan.
-
C segment ve izolasyonu iyi, konforlu bir şey düşünüyorum hocam zaten uyuz uyuz gideceğim çok da işkence olmasın huzurlu kokpit lazım.
-
Çok eski hocam ya 5-6 yıllık kasa.
-
Madem Egea'yı beğendiniz 1.4 fire alın geçin hocam.
-
1.0 evo Seat Ibiza. Tofaşlar dahil kazanabileceği herhangi bir yarış yok. 1.0 65 HP Clio ya da Picanto gibi araçlara karşı belki biraz daha dirayet gösterebilir o kadar
~3000 devirde ~100 km/h hız yapıyor, bu vites oranlarıyla hız yapmak da akıl karı değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1.4 Fire egea senin ilacın 1m altında da bir fiyat veriyor bayi easy plus donanıma easy de de gsr2 var.
Reno duster eco g evo lpgli. 0-100 13 küsür saniye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 18 Kasım 2024; 14:15:15 >
Konudaki ironiyi ve aksiyon hastalığını bir yana koyarak yazmak istiyorum; güçlü araç= güvensiz,tehlikeli araç diye düşünen azımsanmayacak sayıda bir kesim var.Anlamak istemiyorlar;örneğin sollama gibi bir durumda genel sollama kurallarına uymanın yanında güçlü ve atik bir motora sahip araç da güvenli sollamaya önemli oranda katkı sunan bir etmendir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Baran -- 18 Kasım 2024; 14:44:20 >
Hızlanmayan, uyuz araç = Trafikte potansiyel tehlike
Hayırlı olsun yeni aracınız inşallah ama bu kadar hızlı akan akmak zorunda olan trafikte güçsüz araçlar sizi zor durumda bırakabilir.
-
dusuncen guzel ama yanlis
senin gucsuz bir araba yerine olgunlasmaya ihtiyacin var.
gaza gelmemeyi, tahrik olmamayi, banane kim ne yaparsa yapsin demeyi ogrenmelisin
ayaginin altinda guc olmasi her zaman iyidir, gereklidir. o istemedigin 3-5 beygir veya tork, senin ve ailenin hayatini kurtarabilir. tehlikeden kacarken, sollama aninda, rampada, isiklarda her zaman ihtiyacin olabilir.
ah be keske 3 beygir daha guclu olsaydim bu kaza olmazdi diyecegin zamanlar gelmez umarim
-
Hocam bu senin kaçıncı nick, kaçıncı hesap, 60-70 falan olmuştur heralde. hayal alemi bir garip konular. istikrarına hayranım valla :)
-
Hizli aracta hep daha hizli gidilmesi bir realitedir. Ayak kontrolu irade falan bi yere kadar calisir. "Guven verdigi dusunulen" hiza kadar cok daha hizli cikildigi icin, seyahatlerin daha buyuk bir kismi daha yuksek hizda yapilirquote:
Orijinalden alıntı: D.Baran
Konudaki ironiyi ve aksiyon hastalığını bir yana koyarak yazmak istiyorum; güçlü araç= güvensiz,tehlikeli araç diye düşünen azımsanmayacak sayıda bir kesim var.Anlamak istemiyorlar;örneğin sollama gibi bir durumda genel sollama kurallarına uymanın yanında güçlü ve atik bir motora sahip araç da güvenli sollamaya önemli oranda katkı sunan bir etmendir.
Bunu ispatlar sekilde de guclu araca daha guclu frenler konulmasi bir endustri standardi olmustur. Diger turlu ayni agirlikta araclar icin daha guclu frene ihtiyac duyulmazdi
Sollamada daha guvenli olmasi, reel hayatta daha riskli sollamalara girismeyle sonuclanir. Guvenlige pek katkisi olmaz, hatta risk faktorunun yukselmesi de suruculerin geneli icin daha gecerlidir
Cok irade sahibi ve egitimli dunya ustundeki insanlarin %0.1 icin bahsettiginiz durum tabi ki gecerli. Ancak istatistigi tr ozelinde inceleyince o oran %0.001'e kadar duser
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bugün zaten sollamaya çıktım, önümde abartısız 40-50 ile giden bir Tesla vardı.
Ben sollamaya çıktığımda kasis vardı, nasıl olsa kiralık araba deyip gazı kökledim, kasisten sonra Tesla 140'a kadar bastı, sollamama izin vermedi. Karşıdan gelene girmemek için fren yapıp geri bunun arkasına geçtim. Sonra yine uyuz uyuz gitmeye başladı. Hafiften öfkelenmeye başlayınca tâli yola girip uyaranı yok ettim. Psikolojiden de anlıyoruz yani ufak ufak.
Egea'da otomatik olduğu için 140'a kadar geldiğimi anlamadım bile. Normalde hiç yapmayacağım bir şey ama yaptırıyorlar işte.
Seni o aksiyona çekiyorlar yani.
Aynen öyle.
Muhteşem bir tespit ve mesaj.
Türkiye'de normal bir trafik yok ki.
Bizde araba zaten temel ihtiyaç veya mobilite çözümü değil, çoğu kişi birbirini ezmek, hayattaki sorunlarını trafiği tehlikeye atarak bastırmak, trafikte kendini ve başkalarını tehlikeye atarak stres atmak için bir "araç" olarak görülüyor. Bu tiplerin çoğu zaten sentetik tip uyarıcı madde kullanan
Ben ne yapayım yani, memleket deli dolu.
Türkiye'de altında güçlü arabayla öfkelenmeden, sakin sürüş yapacak adam Hz. Eyüp fln olabilir.
https://www.youtube.com/watch?si=hbvTSEmbiJeg2QrE&v=O1qm7F4Lq9A&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Uyuz = Toyota
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet hocam 1.4'ü tam benlik. Sollama yapılamaz, sollama yapılması teklif dahi edilemez diyorlar.
Fiat panda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam keşke sizin gibi düşünsem. Direk adres belli. Subaru Crosstrek. Aracın 12-13 sn 0-100'ü var. Ama güvenlikse güvenlik, dağ-bayır ise dağ-bayır.
Benzer içerikler
- panelvan aracımla ne is yapabilirim
- ford transit önden çekişli yorumları
- audi a1 kronik sorunları
- elektrikli araç karşılaştırma
- 900 bine alınacak arabalar
- renault logan
- renault arkana fiyat
- uçan araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X