Bildirim
Hızlı şarj adaptörü ve kablosu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Spigen alabilirsin hocam 18w 40 liraya kadar düşmüştü ayni ısı görüyor ama nedense cihazlar fazla ısınıyor onunla şarj ederken ... ben olsam orijinal alırım kafam rahat olur 380 çok para ama Apple iste paragöz şirket
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben baseus kullanıyorum. Memnunum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
18W’ta da ısınır sanki hocam ama adaptörü orijinal alacağız mecbur, kablo öneriniz var mı pekiquote:
Orijinalden alıntı: veysel_lowe
Spigen alabilirsin hocam 18w 40 liraya kadar düşmüştü ayni ısı görüyor ama nedense cihazlar fazla ısınıyor onunla şarj ederken ... ben olsam orijinal alırım kafam rahat olur 380 çok para ama Apple iste paragöz şirket
anker kullanıyorum adaptör kablo da kendi kablosu memnunum
18w şarjın ipad şarjıyla aradaki farkı sadece 15dk sizin için sorun olmazsa ipad şarjı alın daha iyi olur bence -
30 dakikada %10-15 fark ediyor. Aslında önemsiz gibi ama şöyle bir şey var ki, insan alınca sonuna kadar kullanmak istiyor. Ve çok uzun süre bu %10’luk farka maruz kalacaksınız.quote:
Orijinalden alıntı: seyhmus21
18w şarjın ipad şarjıyla aradaki farkı sadece 15dk sizin için sorun olmazsa ipad şarjı alın daha iyi olur bence
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
anker spigen bakabilirsın hocamquote:
Orijinalden alıntı: Silent Guardian
18W’ta da ısınır sanki hocam ama adaptörü orijinal alacağız mecbur, kablo öneriniz var mı peki
Alıntıları Göster -
iPad pro 11 inch sahibiyim.
Yakın bir zamanda iphone 11 alacağım.
İpad pro’nun 18 watt’lık adaptörünü iphone için de kullanmak istiyorum.
Malum maalesef iphone 11’in girişi lightning.
Tek bir kablo kullanmak istediğimden şu kabloyu almayı planlıyorum.www.baseusturkiye.com.trBaseus Türkiye | Baseus Cep Telefonu Akseusları Türkiye distribütör Parakende Satış - akilliphone.comhttp://www.baseusturkiye.com.tr/urun/detay/baseus-2in1-usb-type-chizli-sarj-pd-kablosuiphone-baslik-usb-kablo-102251
ipad veya iphone için, orjinal 18watt’lık batarya ile kullanmak üzere, bu kabloyu kullanmam, yakın dönemde veya uzun dönemde herhangi bir probleme sebebiyet verir mi?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone ahize sesi az çıkıyor
- iphone fotoğraf siliyorum yer açılmıyor
- swap cihaz nedir
- airpods makinede yıkandı ne yapmalıyım
- airpods sol kulaklık az ses
- apple watch 9 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- en iyi powerbank markaları
- apple watch 7 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X