Şimdi Ara

Hızlı şarj adaptörü ve kablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18W adaptör ve Type-C lightning kablosu alacağım fakat Apple hariç önerisi olan var mı acaba? Apple’dan alırsam 380 liraya geliyor (kablo+adaptör) Biraz çok gibi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Spigen alabilirsin hocam 18w 40 liraya kadar düşmüştü ayni ısı görüyor ama nedense cihazlar fazla ısınıyor onunla şarj ederken ... ben olsam orijinal alırım kafam rahat olur 380 çok para ama Apple iste paragöz şirket

• Ben baseus kullanıyorum. Memnunum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

Spigen alabilirsin hocam 18w 40 liraya kadar düşmüştü ayni ısı görüyor ama nedense cihazlar fazla ısınıyor onunla şarj ederken ... ben olsam orijinal alırım kafam rahat olur 380 çok para ama Apple iste paragöz şirket
    18W’ta da ısınır sanki hocam ama adaptörü orijinal alacağız mecbur, kablo öneriniz var mı peki

• anker kullanıyorum adaptör kablo da kendi kablosu memnunum

• 18w şarjın ipad şarjıyla aradaki farkı sadece 15dk sizin için sorun olmazsa ipad şarjı alın daha iyi olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyhmus21

18w şarjın ipad şarjıyla aradaki farkı sadece 15dk sizin için sorun olmazsa ipad şarjı alın daha iyi olur bence
    30 dakikada %10-15 fark ediyor. Aslında önemsiz gibi ama şöyle bir şey var ki, insan alınca sonuna kadar kullanmak istiyor. Ve çok uzun süre bu %10’luk farka maruz kalacaksınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

18W’ta da ısınır sanki hocam ama adaptörü orijinal alacağız mecbur, kablo öneriniz var mı peki

Alıntıları Göster
    anker spigen bakabilirsın hocam
  • iPad pro 11 inch sahibiyim.
    Yakın bir zamanda iphone 11 alacağım.
    İpad pro’nun 18 watt’lık adaptörünü iphone için de kullanmak istiyorum.
    Malum maalesef iphone 11’in girişi lightning.
    Tek bir kablo kullanmak istediğimden şu kabloyu almayı planlıyorum.
    www.baseusturkiye.com.tr
    Baseus Türkiye | Baseus Cep Telefonu Akseusları Türkiye distribütör Parakende Satış - akilliphone.com
    http://www.baseusturkiye.com.tr/urun/detay/baseus-2in1-usb-type-chizli-sarj-pd-kablosuiphone-baslik-usb-kablo-102251

ipad veya iphone için, orjinal 18watt’lık batarya ile kullanmak üzere, bu kabloyu kullanmam, yakın dönemde veya uzun dönemde herhangi bir probleme sebebiyet verir mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.