Şimdi Ara

Hocalar Abiler Yardım Edecebilecek Var Mı[DijitalPotansiyometre]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler hocalar ödevim dijital potansiyometreyi 0'dan yapmak bunun için 16F628 ile yapılcağını biliyorum geçenki konuda saolsunlar cevap atmışlardı araştırdım forumu sizi rahatsız etmemek için devre şemalarına baktım bişey anlamadım bunu nası yapacğımı bilmyrm 0dan alacağım malzemeler programı nası yazılacak yardımcı olabilecek var mı şmdiden teşekkür ederm hayırlı forumlar

• Yazılımlı olması şart mı ? Bir önceki başlığınızda bir entegre önerilmiş , incelediniz mi ?
  • Hocam bunu programsız yapabilme seçeneğimiz var mı ? hoca programla 16F628 ile yapılabiliyor dedi bunda 3 adet düğme bulunacak 2si arttırıp düşürme diğeri açma kapama bunu nası yapacağm die düşünüorum mesela herşey iyi güzel sonra if komutlarıyla program yazsak eğer bu düğmeye basıldıgında buna +10 ekle vs vs die ama devresi nası olacak diye bilmiyorum kafam karışık yani bu benim görüşüm if komutuyla yapıldıgını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapci290

Hocam bunu programsız yapabilme seçeneğimiz var mı ? hoca programla 16F628 ile yapılabiliyor dedi bunda 3 adet düğme bulunacak 2si arttırıp düşürme diğeri açma kapama bunu nası yapacağm die düşünüorum mesela herşey iyi güzel sonra if komutlarıyla program yazsak eğer bu düğmeye basıldıgında buna +10 ekle vs vs die ama devresi nası olacak diye bilmiyorum kafam karışık yani bu benim görüşüm if komutuyla yapıldıgını düşünüyorum

benim düşündüğümde hazırlıcığa kaçıyor olman .
    hangi aşamaya geldin projede onu bir söylede yardımcı olmaya çalışalım . sen anahtar teslim yardım istiyorsun sanırım
  • hocam anahtar teslim değilde mesela programını VAR BYTE -10K vs vs yazılabilir diye düşünüyorm bi ekrana ihtiyacım var kafamda bişeyler canlanıo hocam ama neyi nası yapacağimı blmyrm ipucu desttek lazm yani tamamen gerek yok ugraşmayı seviorm ama sadece kafamda canlanıo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.