Bildirim
Hocam birileri size çamur atmaya başladıysa bilin ki gözünü alacak kadar parlıyorsunuz.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bu adam kim, dh dekiler laf yapıyor ama daha düne kadar sürekli yok salim ünsal bilmem ne sürekli onun tercih sıralama vs şeylerine bakıyordunuz. bi kere merak edip bakmadım, bu forumdakiler zaten hep boş iş peşinde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Trolse komik gerçekse çok komik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne kadar değişik, kalitesiz bir erkek bozuntusu
benim tivitimi neden paylaşıyorsunuz izinsiz
Ayrıca sözümün arkasındayım!
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jack-White
bu adam kim, dh dekiler laf yapıyor ama daha düne kadar sürekli yok salim ünsal bilmem ne sürekli onun tercih sıralama vs şeylerine bakıyordunuz. bi kere merak edip bakmadım, bu forumdakiler zaten hep boş iş peşinde
Forumda senelerdir tercih dönemleri eleştiriliyor bu adam.
Bu sene biraz daha büyüdü sadece.
Detaylı tercih tahmini yayınlayınca öğrenciler mecburen bakıyor ne yazmış diye. O yüzden başlık da açılıyor. Bomboş liste olduğunu görünce de eleştiriler başlıyor.
Sakın bişey yazmayın özelden avukat bozuntusu dava açarım diye tehdit ediyor sonra -
quote:
Orijinalden alıntı: Starixa
Sakın bişey yazmayın özelden avukat bozuntusu dava açarım diye tehdit ediyor sonra
😀 bekliyoruz hocam gerekirse yatar çıkarız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X