< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] (26. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende i7 10750 + 32GB Ram + Rtx 2060 ile denemeye çalıştım ama ilk sinemagrafik ekrandan sonraya hiç geçemedim ekran kararıp bekliyor. Arka planda ses var ama görüntü yok :)
-
1 saat kadar oynadım hogwarta geldik bölüm seçme kısmında fps 5 7 arası gidip geliyordu canım sahnenin içine etti droplar yine de güzel yapmışlar makine çeviriyle oynuyorum işimi görüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
merhaba
steam üzerinden ön yüklemeyi yapmıştım tamamlandı lakin oyunu oynamak istediğimde tekrar oyunu indiriyor sorunu çözemedim yardımcı olucak bir arkadaş varmı
-
Hocam normalde warner bros avalanche studyodan kaliteli hikaye çıkmaz ama çok şaşırdım :)
Grafik optimize işinde iyiler normalde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla benide şaşirttilar , Öyle bir giriş yaptilarki beynim yandı resmen.
-
Rpg gurmesi olaraktan beğendiyseniz bu oyun olmuş demektir :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sefer tam 12'den vurmuşlar.. Güncellemelerle droplari bitirsinler , YAĞ gibi olacak .Acıkcası hiç böyle bir oyun beklemiyordum. Gercekten tebrik ederim. Bir oyuncunun en büyük beklentileri KEŞİFTİR.. Buna cok önem vermişler . Oyuncunun ne istediklerini bilen adama işini vermişler....
-
Stabil hocam, DLLS 3 açık tabi frame generations.
-
Hocam valla stabil, Hogwards 160-165 fps değişiyor açık dünyada zaman zaman 140 lara düşüyor.
Oyunu eşime de hediye aldım, i7 1065G7 ve MX 350 laptop ile oynuyor 30FPS sabit 1080P herşey low da
-
ben deluxe açıldığından beri ps5'de oynuyorum, performans sorunu vs yok doğal olarak. ana görevde fazla ilerlemeden yan görev ağırlıklı gidiyorum hala oyunun dünyası çok eğlenceli.
rpg beklentisi içinde olanlar hayal kırıklığına uğrayabilir ama seçimlerin etkisi yok gibi birşey, monster/inventory/skill tarafı da çok geniş değil
-
Bende 1-2 saat kadar oynadim droplar bende de cok oluyor(3070/5600x/32gb) ama ufak bir guncellemi ile cozulebilcek gibi geldi bana cunku drop basladigi zamangpu kullanim 100% oluyor ama gpu power ~240watt degilde, ~90w oluyor driver update ile bu cozulur gibime geliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aşırı drop yaşayanlar bu yöntemi denesinler kısmen fps iyileşmeleri sağlayabilir
CapnCrunchyoutube
In this Video ill show you how to fix the lag and stutter/FPS drops issue on the New Hogwarts Legacy gamehttps://www.youtube.com/watch?v=AJ2sNOdA0AE -
hocam Türkçe yama nasil makina cevirisinde .. basari orani nasıl anlasiliyor mu oyun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla işimi görüyor beklentiye bağlı çok kötü değil bazı yerlerde parçaları kendiniz tamamlamanız gerekiyor zevki baltalamıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Makina çevirisi nedir acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bende rtx açınca gpu kullanımı çok dusuyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X