Şimdi Ara

Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.393
Cevap
48
Favori
90.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla onu bende çözemedim hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende i7 10750 + 32GB Ram + Rtx 2060 ile denemeye çalıştım ama ilk sinemagrafik ekrandan sonraya hiç geçemedim ekran kararıp bekliyor. Arka planda ses var ama görüntü yok :)

• 1 saat kadar oynadım hogwarta geldik bölüm seçme kısmında fps 5 7 arası gidip geliyordu canım sahnenin içine etti droplar yine de güzel yapmışlar makine çeviriyle oynuyorum işimi görüyor

• nvidia game ready driver yayınlamamış galiba

son çıkan sürümde oyunla ilgili bir ibare göremedim.

Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerosol 34 -- 10 Şubat 2023; 23:55:30 >
  • merhaba

steam üzerinden ön yüklemeyi yapmıştım tamamlandı lakin oyunu oynamak istediğimde tekrar oyunu indiriyor sorunu çözemedim yardımcı olucak bir arkadaş varmı

• Absnthe kullanıcısına yanıt
    Hocam normalde warner bros avalanche studyodan kaliteli hikaye çıkmaz ama çok şaşırdım :)
    Grafik optimize işinde iyiler normalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla benide şaşirttilar , Öyle bir giriş yaptilarki beynim yandı resmen.

• Absnthe kullanıcısına yanıt
    Rpg gurmesi olaraktan beğendiyseniz bu oyun olmuş demektir :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sefer tam 12'den vurmuşlar.. Güncellemelerle droplari bitirsinler , YAĞ gibi olacak .Acıkcası hiç böyle bir oyun beklemiyordum. Gercekten tebrik ederim. Bir oyuncunun en büyük beklentileri KEŞİFTİR.. Buna cok önem vermişler . Oyuncunun ne istediklerini bilen adama işini vermişler....

• fatihburak95 kullanıcısına yanıt

Stabil hocam, DLLS 3 açık tabi frame generations.

• GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

Hocam valla stabil, Hogwards 160-165 fps değişiyor açık dünyada zaman zaman 140 lara düşüyor.

Oyunu eşime de hediye aldım,  i7 1065G7 ve MX 350 laptop ile oynuyor 30FPS sabit 1080P herşey low da

• ben deluxe açıldığından beri ps5'de oynuyorum, performans sorunu vs yok doğal olarak. ana görevde fazla ilerlemeden yan görev ağırlıklı gidiyorum hala oyunun dünyası çok eğlenceli.

rpg beklentisi içinde olanlar hayal kırıklığına uğrayabilir ama seçimlerin etkisi yok gibi birşey, monster/inventory/skill tarafı da çok geniş değil

• Bende 1-2 saat kadar oynadim droplar bende de cok oluyor(3070/5600x/32gb) ama ufak bir guncellemi ile cozulebilcek gibi geldi bana cunku drop basladigi zamangpu kullanim 100% oluyor ama gpu power ~240watt degilde, ~90w oluyor driver update ile bu cozulur gibime geliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aşırı drop yaşayanlar bu yöntemi denesinler kısmen fps iyileşmeleri sağlayabilir

Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU]CapnCrunchyoutube
    In this Video ill show you how to fix the lag and stutter/FPS drops issue on the New Hogwarts Legacy game
    https://www.youtube.com/watch?v=AJ2sNOdA0AE
  • arman09 kullanıcısına yanıt

hocam Türkçe yama nasil makina cevirisinde .. basari orani nasıl anlasiliyor mu oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • horizont1905 H kullanıcısına yanıt
    Valla işimi görüyor beklentiye bağlı çok kötü değil bazı yerlerde parçaları kendiniz tamamlamanız gerekiyor zevki baltalamıyor

• Makina çevirisi nedir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • I9 13900K/RTX 4090 4K 200-240 arası oynuyorum. RTX gölgelendirmeler dışında herşey full ayarlarda, onları açınca drop oluşuyor malesef.

Oyuna gelirsek oyun çok başarılı. Uzun zamandır böyle keyif alarak oynadığım bir yapım hatırlamıyorum. Üstelik benim gibi Harry Potter dünyası ile ilgisi olmayan birisinin bile beğenisini alabiliyor oyun.

Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6480D79F2 -- 11 Şubat 2023; 10:3:4 >

• Bende rtx açınca gpu kullanımı çok dusuyor

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.