İndirme mi yapıyor yoksa dosya mı açıyor ? Önyükleme yapıldıktan sonra yüklenen dosyalar oyun erişime açıldığında kurulur. Yani indirme değil kurulum yapıyor olabilir. |
Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] (25. sayfa)
-
-
Hocam yok aynı internet hızımla tekrar indirme yapıyor. Halbuki daha 2-3 gün önce yüklemiştim. Direkt girmeyi bekliyordum. Nasıl bir iş bu anlamadım.
-
Şu denuvo illeti yüzünden son zamanlarda pc ye çıkan oyunların çoğunluğunda sıkıntı oluyor lanet olsun şunlara ya.
-
Hocam bazen Steam'de sapıtabiliyor. Onur251'in dediği gibi, oyun erişime açıldığında yaklaşık 1GB civarında güncelleme yaptı bende. 70GB güncelleme gözüküyorsa, Steam'i yeniden başlatıp, dosya doğrulama yöntemini deneyebilirsiniz. İşe yarar belki. Çünkü bildiğim kadarıyla ilk gün güncellemesi olmadı daha.
-
Güzel açılış:
-
Yamayı kuruyor şuan kurup deneyen var mı? Düzelmeler söz konusu mu?
-
bende merak ediyorum, sürüyor yamayı uygulaması umarım düzeltmişlerdir ufakta olsa bir kaç şey
-
Milletin protestosu mu ne sebeple steam forumunda spoiler yedim hem de sonunu yahu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Açıkçası yamadan umduğumu bulamadım. Oyun sorunsuz 15-20 dakika oynandıktan sonra fps droplar başlıyor, 75 fps den 30 lara düşüyor sık sık. Sanırım ram veya ekran kartı ramiyle ilgili teknik bir sıkıntı var. Sistem rtx 3070, 5600x, 16 gb ram 3600 mhz, ssd...
-
Sıkıntı ray tracing kaynaklı onu kapatman lazım şimdilik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ray tracing kapalı 60 a sabitleyin dlss felan ne varsa kapadım sabit 60 aliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Redditte çok şikayetçi oyundan çoğu kişi iade etmeyi düşünenler cok
bu da son yılların modası oldu iyice. önden oyunu sat oyun çıksın rezil optimizasyon 1 sene sonra sorunlar çözülsün iyi tezgah
-
Ya bunu konsola yonlesin diye mi yapiyorlar bilinçli çözemedim o kadar para harciyorsun PC ye doğru dürüst oyun oynayamiyorsun anlamadım ben rtx kapalı oynadıktan sonra play station performans modundada oynardım
Çok daha ucuza gelirdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKHAN 07 -- 10 Şubat 2023; 22:31:35 >
konsollar donanımı belli cihazlar herkesin cihazı aynı güçte öyle bir cihaza berbat bir optimizasyonla oyun çıkartırlarsa façaları fena bozulur toparlamaları zaman alır bir cihaza oyun yapamadılar denir. ama pc öyle değil milyon çeşit konfigürasyon var ona kulp takmaları kolay driver derler ekran kartı derler zaman kazanırlar düzeltiyoruz derler.
-
yamayı kurdum 10 dk oynadım her şey iyi gibiyken hopp eskiye döndük :) yani ciddi şekilde bu soruna dair detaylu bir update gelmeli gibi duruyor.
-
WİTCHER 3'Ten sonra hiç bu kadar heyecanlanmamiştım.. Tüm zamanlarin bambaşka efsanevi oyunu olarak doğmuş!
Oyun beni baştan cıkardı , hiç bu kadar etkilenmemiştim.. Hikayesi beni şimdiden icine cekti ,Grafikleri beni benden aldı.. WarnerBros GAMES ekiplerine ceketimi ilikleyip saygiyla selamliyorum..
Oyuna puanim 10/9.5 0,5 Puani TÜRKÇE olmaması için kırdım!
Oyunu şiddetle almanızı öneririm.Bence zamlanacak! Son zamanlarda eşsiz bir oyuna şahit olacaksınız! Bu oyunun KATİ SÜRETLE TÜRKÇESİ CIKMALI , herkes bu oyunu keşfetmeli !
Not : Oyunda drop , devam ediyor malesef. Güncelleme sonrası harika bir oyun olacak süphesiz.
-
2080 ti Intel 6700 k lı PC de oğlum takılmadan ultra 1400p 60 FPS oynuyo ben 4080 ryzen 5600x li pc de takılarak oynuyorum niye böyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X