Şimdi Ara

Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.393
Cevap
48
Favori
90.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Denedim ama droplar ayni sekilde devam ediyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alkımm kullanıcısına yanıt

4 saatten fazla hikayede ilerlemiş birisi olarak söylüyorum hocam hiç bir şey kaybetmediniz. Okulda oraya git konuş hoca diyor sana büyü öğreteceğim ama git önce bana şuradan bir soğan ekmek al aç karnımızı doyuralım diyor. Bende diyorum ki hocam ben size döner ekmek ısmarlayayım etme eyleme beni 1 saat koşturma etrafa yok... Hoca ısrarla ben soğan ekmek yiyeceğim diyor ve başlıyorsunuz deli dana gibi FPS drop eşliğinde sağa sola koşmaya. Kaç saat geçti oyuna başlamamın üstünden koca haritayı koşarak geziyorum hala. 1 Sınıf öğrenciler tepemde süpürge ile uçarken ben gölgelerine yerden ekmek banıyorum. 5 Sınıf öğrenci olarak başlıyorsunuz bir süpürgeniz bile yok. Bakalım kaçıncı saatte verecekler süpürgeyi. En önemlisi saçma sapan MMO kafası kaçıncı saatte bitecek. Sürekli sağa sola git gel döngüsü var oyunda. Keşke online yapsalarmış bir işe yararmış en azından. Hikayeli oyunda bu kafa pek gitmemiş bence.

• Çözdüm olayı VRAM kullanımdan cakiliyor benim 4070ti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Absnthe kullanıcısına yanıt

Beni de girişi öyle bir baydı ki arkadaşlara soruyorum devam edeyim mi diye çünkü hiç beğenmedim. Okul kısımları filan acayip 2000 lerin oyunları gibi gerçekten sonra dan filan mı açılıyor. Oyunun başın da ki hikaye çok sığ çünkü grafiklerde iyi değil.Rdr de benim tarzım değildi ama hikayesi atmosferi oynatmıştı bunda onu da alamadım. Witcherı 980 saat oynamış biri olarak onunla kıyaslanamaz bence bu oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 11 Şubat 2023; 10:41:48 >
  • Arkadaşlar ekran kartı VRAM kullanımında sorun yaşayanlar için yazıyorum. Bu vereceğim ayar VRAM kullanımınızı kısıtlayarak sinematiklerde 5-10 FPS lere düşmenizi engelliyor %80 oranında. Kale içinde ve çevrelerde FPS kayıplarını %40 engelliyor benim gözlemimce.

Öncelikle Klasörü açıyorsunuz sol üst kısımda Görünüm kısmına tıklıyorsunuz. sağ taraftan çıkan seçeneklere tıklıyorsunuz klasör arama ve seçeneklerini değiştir. Görünüm kısmından Gizli dosya ve klasörleri göster tikini işaretliyorsunuz.

1:C:\Users\Bilgisayar adınız\AppData\Local\Hogwarts Legacy\Saved\Config\WindowsNoEditor buraya kadar geliyorsunuz. İçinde bulunan Engine.ini dosyasını Not defteri ile açıyorsunuz.

2: En alt satıra verdiğim bu yazıyı yapıştırıyorsunuz. Fakat burada şunu belirtmek isterim verdiğim KOD da yazan rakam RTX 3080 e göre yapılmış bir rakam ben 3070 kullanıyorum bende baya işe yaradı. O rakam ile oynayarak daha stabil bir hale de getire bilirsiniz.

Umarım işinize yarar iyi oyunlar hepinize.

[SystemSettings]

r.TextureStreaming=1

r.Streaming.PoolSize=3096

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRache -- 11 Şubat 2023; 10:46:2 >

• Bu nvdia bu ekran kartlarını niye böyle az VRAM le çıkarıyor anlamış değilim 4060ti 8gb felan çıkarır bunlar büyük ihtimal şimdiki aklım olsa 7900xt veya 7900xtx alirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKHAN 07 -- 11 Şubat 2023; 11:21:3 >
  • 3060 rtx laptop ile gram oynanmıyor oyun. 1080p low da bile aynı. Hatta 720p denedim o bile aynı.
    Yürüyünce fps 80’den 40’lara iniyor. RT kapalı tabii.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Glasscannon G kullanıcısına yanıt
    Komple sorunlu oyun cyberpunk gibi beklemek lazım adam olmasi için rtx kapalı sorunsuz oynaniyorda yeni aldığım Kart Lada niye kapalı oyniyim diye soruyor insan

Dlss kapat vsync kapat hocam rtx kapalı 60 a sabitle rtx açınca bende kart kullanımı 40 a kadar düşüyor anlamsız CA kart sıcakligi 45 derece oluyor kapatinca rtx düzeliyor

• Ram 32 şartmı takılma olmaması için YouTube da 16 vs 32 de 16 takılıyor 32 akıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    Hocam rtx ile ilgili bence bütün sorun rtx açıkken 32 var bende ddr 5 5 fps e kadar drop oluyor farketmiyor isterse 128 olsun VRAM kullanımı ile ilgili sorun var bence

• GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

Bende ram kullanımı yüzde 99 gözüküyor 16 olduğu için benim extra bir engelim olabilir diye düşündüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    Olabilir 99 ise sizde 4080 var dimi hocam sizdeki durum ne bir arkwdasta 4090 var geçmeye değer mi bilemedim 2k ekran için

• Nvidia driver gerekiyor RTX için. Driver çıkarda yine sorun devam ederse bizi ikinci bir cyburpunk 2077 vakası bekliyor olur. (Gerçi cyberpunk 2077 ilk çıktığında hiç oyananır değildi o da ayrı konu)

Oyun zaten konsola başta exc. oyun diye gelecekti sonra tüm platform için karar değiştirdiler.

Eğerki bu takılmalar ve drop olayı drvier ile çözülmez ise oturup sağlam bir güncelleme bekliycez.

• Sorun hogwart haritada gözüküyor rtx açıkken hogwart dışında rtx açıkkende çok drop olmadı bende

Hocam 9 yıllık 970 kartla 1080 medium 45 fps alınıyor, sizinki nasıl böyle olabiliyor ben anlamadım. Çok değişik sonuçlar.

Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU]zWORMz Gamingyoutube
    Hogwarts Legacy tested on the GTX 970 4GB GDDR5 at 1920x1080 using the low, medium, high and ultra settings, with and without FSR 2! ⏱ Timestamps ⏱ Intro, Specs, Stuff - 0:00 1080p Low - 0:43 1080p Low / FSR 2 Quality - 3:52 1080p Medium - 7:02 1080p Medium / FSR 2 Quality - 10:34 1080p High - 12:36 1080p High / FSR 2 Quality - 14:24 1080p Ultra - 15:58 1080p Ultra / FSR 2 Quality - 16:39 🔧 SPECS 🔧 ◽️ AMD Ryzen 7 5700G ◾️ Nvidia GeForce GTX 970 4GB GDDR5 - Asus ROG Strix ◽️ 16GB DDR4 3200MHz (2x8GB) ◾️ 512GB SSD ️️◽️ Windows 10 Pro 64 bit ◾️ PC Model: Minisforum EliteMini B550 🎥 Recorded with a capture card and another PC for no FPS loss. ------------------------------------------------------------------------ Second Channel: @KryzzpDigimoon ▶️ GTX 970 Playlist - https://www.youtube.com/playlist?list=PLH6sLgdc_uJ7txT6tbAXai1K8StV5rXml ------------------------------------------------------------------------ 📸 Instagram: https://www.instagram.com/zwormz.gaming/
    https://www.youtube.com/watch?t=425&v=PXN4WLamu08&feature=youtu.be
  • Bu arada konu dışı ama oyun 100TL indirimli paycell kartı olanlara.

• busterr kullanıcısına yanıt

Full ayar hastalığı olduğu için oluyor hocam. Bazı ultra ayarların bi getirisi yok oyuna grafik anlamında. Güzel bi ayarlama yapınca gayet akıcı sorunsuz oluyor.

• Lion_Army kullanıcısına yanıt
    30 bin verdiğin kartta acsin bi zahmet full firmanın beceriksizliği bu

• Kart yarı güçte çalışıyor veya çalışmıyor resmen Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.