Şimdi Ara

Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.393
Cevap
48
Favori
90.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkçe dil desteği yok ve offline bir oyun. Merhaba torrent 🙃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla oyun çok güzel kitapları 50 defa okuyan 37 yaşında benim gibi birini bile etkiledi yama çıksa şu fps düşüşleri ve hata verip oyundan atma düzelse çok iyi oyun.

• rtx kapalı bir şekilde son kez deneyeceğim 11 fps ile okulda gezilmiyor hiç tat alamıyorum 35 fps sabit olsa bile oynardım şu oyunu ama yok arkadaş gram sabit durmuyor 800 tl hayatımda ilk kez bir oyuna bu kadar para verdim helali hoş olsun ama 120 dakika olmadı hala vaktim var iade edebilirim

• BéTo kullanıcısına yanıt

Denuvo'yu kırabilen tek kişi Empress, dün dedi ki oyun son sürüm yeni denuvo(v17) kullanıyormuş, yani şu an piyasada ilk. Ve sırf kırılmaması için pc'leri dahi zorlayacak şekilde bir ton koruma koymuşlar. Milletin çektiği stuttering sorunlarını genel olarak buna bağladı. Fakat sorun yok kıracağım yeni şeyler deniyorum demiş kırmak için, ne kadar sürer bilmiyoruz.

Ben hep clankclankli sürümleri oyunu test etmek için kullanıyorum, genelde oyunu beğeniyorsam mümkün olduğunda satın alıyorum ya da indirime girdiğinde. Eminim çoğu kişi bunu yapıyordur, bu sığırlar denuvo koyarak hem oyunculara hem de kendilerine zarar veriyor resmen..

• GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt
    Oyunun rtxini beğenmedim zaten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Okuldan dişari cıktım.. FPS yerlerde.. Drop'u gectim.. Oyun oynanilmaz halde :D Oyun nefis asla inkar etmiyorum.. Şu olumsuz etkileri hevesimi kırmasin diye.. Adam akıllı güncelleme gelene kadar bekleyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 11 Şubat 2023; 20:21:46 >
  • Teslaman kullanıcısına yanıt

Son SS'de o nasıl RTX ON yahu Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] 

• Yıllar önce Assasins Creed içinde böyle şeyler yapmışlardı. Hatta skidrow fırça çekmişti böyle şeylere emek harcayacağınızza oyunu optimize hale getirin diye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler kazandığımız elbiselerin bazıları gardırop tarzı bir yere mi gidiyor. Bulamadım yardımcı olur musunuz ?

• Hogwarts Legacy oynarken dedim ki umarım yapımcı Yüzüklerin Efendisine de oyun yapar.

• GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

yok artıki o nasıl otun oyle 12 gb vram yetmiyor.,

3070ti ler ne yapsin

• bu oyun switchede gelecek nasil olucak yahu rtxlerde kasma varsa 😁

• osmandemi2 kullanıcısına yanıt

Hocam challenge yaparak kazandığınız kıyafetler fiziksel olarak değil, görünüş olarak envanterinize ekleniyor. Bi kıyafet parçasının üstüne geldiğiniz zaman ‘Change Appearance’ ibaresi var, oraya girdiğiniz zaman görebilirsiniz Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] 

• Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU]Matthew's Couchyoutube
    It's finally here guys. Our optimization guide for Hogwarts Legacy. Sorry for the delay as this title is such a challenging piece of software to optimize due to its messy performance and the plethora of graphics options that further complicate our testing. Fortunately, I have now been able to rationalize the relationship between the graphics settings and their corresponding effect to image quality and performance. I hope this guide helps you out. 0:00 - Intro 0:36 - Specs and Objective 0:54 - 2 Sets of Performance Problems GPU-bottleneck Group 1:42 - Effects Quality 3:02 - Post Process Quality 3:44 - Shadow Quality 4:10 - Foliage Quality 4:42 - View Distance Quality 5:33 - Texture Quality *important* 6:38 - Unimportant Graphics Settings 7:22 - What about RTX? 7:50 - RTX Reflections 9:01 - RTX Shadows 9:37 - RTX AO 10:03 - Upscaling Method Showdown CPU-bottleneck Group 10:41 - Elephant in the Room 11:41 - Population Quality 12:29 - Pay attention to these 13:07 - TL;DR 13:40 - Optimized Settings vs Ultra Preset RTX 14:22 - One final trick So what do you think? What graphics settings are you using on your own machine? Please tell me your experience with this game and let's help each other out. My Hardware Setup: CPU: Ryzen 5 5600x GPU: Zotac 3080 Ti Trinity OC 12GB RAM: Crucial Ballistix RGB 32GB 3600mhz Drive: ADATA SX8200 NVME
    https://www.youtube.com/watch?v=KV1QgY9R7Dg&feature=youtu.be

En detaylı ve kaliteli optimizasyon incelemesi olmuş. Tek tek her ayarın görsel ve fps olarak her seviyede nasıl fark ettiğini detaylı bi şekilde açıklamış. Ben bi 5 saat oynadıktan sonra bunu gördüm ve ayarlarımı buradan yardım alarak düzeltince fps düşmeleri ve anlık takılmalar baya bi azaldı, tavsiye ederim herkese. Onun dışında bir HP hayranı olarak deneyimlediğim 6 saatlik süreçte içerikten ve atmosferden büyülendim diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 12 Şubat 2023; 6:50:56 >
  • Rtx kapalıyken bile fps düşüşleri oluyo oyunu sevmesem iade ederdim yapacağınız işe ben sizin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • horizont1905 H kullanıcısına yanıt

Hocam konsola göre portlanan oyunlarda son zamanlarda pc kısmında bolca sikayet artışı var , eskiden daha dikkat ediliyordu fakat ugrasmıyorlar artık belli ki

• pc'de nvidia ekran kartı olanlar oyun içerisindeyken alt+f2'ye basarak nvidia ansel'i açarak fotoğraf çekebilirler. super resolution özelliğiyle sahneyi yüksek çözünürlükle fotoğraflayabiliyorsunuz

Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU]
  • Empressin yorumlarini nereden takip edebiliriz. Redditse hangi kanal acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • psycho90 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam

• Archmeister kullanıcısına yanıt

Yorumlara kapalı sadece kendisinin yazdığı telegram adresi var, pm üzerinden yollayayım.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.