Bana da yollayabilir misiniz acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] (30. sayfa)
-
-
Atiyorum.
Daha fazla bu konu ile ilgili mesaj atmayalim baslik amacindan sapmasin arkadaslar, bana pm atin yeterli.
Bu arada oyunda cok fazla DLC potansiyeli var, sigirlik yapcaklarini sanmiyorum bu oyuna bircok icerik dlcsi gelir ozellikle feedbacklerden yola cikarak muazzam bir rpg evreni olusturulabilir. 1v1 2v2 duel arena gibi bir pvp modu da harika olurdu bu arada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamlar bütün güclerini konsola vermiş.. Konsoldaki Grafik, fps , drop 1 tane görmedim.. PC'yi sona saklamişlar.. Onlar dert etmez demiş.. Vallahi artik bıkmaya başladim.. Artik Konsol ve Steam'den cıkacak oyunlari 2 kere düşünüp öyle alacagim...
-
Oyunda acaba sırlar odası gibi yerleri görebileceğimiz bi dlc olur mu netice de bu oyun harry Potter ın öncesinde geçiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pcde bir oyun ilk çıktığı gibi oynanmaz hocam iyice yamalandıktan sonra oynanır
Tepki olmadığı için oyunlar yarım yamalak çıkıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle vallahi... Death stranding Ekiplerini gercekten takdir ediyorum.. Bütün güclerini konsola verip.. Sorunsuz cıkariyorlar.. Sonra Pc sürümüne yönelip orda cıkariyorlar.. Alkişlamak lazim...
-
Ben de adresi rica edebilir miyim hocam?
-
RTX açık, 3070 ekran kartı ve 5800X işlemci ile ara sahnelerde 8-9 FPS alıyorum. Okul içerisinde bazı bölgelerde 80 FPS'den 10FPS'e ani düşüşler oluyor. Üzücü
-
Gamepad kullanıyorum. Menülerde cursor kendi kendine yukarı doğru hareket ediyor. Drift problemi olabilir mi diye düşündüm ama kalibrasyon testinde bir problem görünmüyor. Var mı başka bu sıkıntıyı yaşayan? Restart etmek de çözüm olmadı.
-
RTX kapatın hocam gereksiz.
-
Ben ilk 1 saat de resmen kafayı yiyordum gamepad ile bı yer de büyu yapmam lazım bastigim halde tuşa sanki basılmamış gibi tepki vermiyordu rahat 10 defa oldum ulan dedim birde klavye mouse ile deneyeyim saniyesinde geçtim o bölümü hem optimizasyon hemde gamepad kotrollerinde sıkıntı var oyunda tavsiyem bekleyin düzgun bir güncelleme gelsin öyle oynayın ben oynamayı biraktim çünkü uptade gelmesi şart...
Gamepad'in seçili mode'unu kapatıp açınca düzeldi ama bana da oyundan kaynaklı gibi geldi. Hiç yaşamamıştım çünkü.
-
Hocam sana sevindirici ve kötü haberim var 4090'larda bile drop ve fps düşüsü var :)
-
Bende de aynısı oluyor hocam gamepadde
bunun yerine konsol almayı denesen uğraşacağına xbox da klavye mouse desteğide var 0 drop ile oynuyoruz ^^
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 12 Şubat 2023; 16:51:21 > -
Ben de benzer durumu yaşadım açıkçası oyun kaynaklı mı yoksa gamepad mi bilemedim fakat başka bir oyunda yaşamadım.
-
Türkçe var mı?
30 fps muhabbeti olmasa 10 defa almıştım konsol
Yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X