Şimdi Ara

Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.393
Cevap
48
Favori
90.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Optimize özürlü bir oyun daha düzelmez bu. Firmalar iyice saldı bu optimizasyonu konsolda oyun oynamak daha cazip ne stutter var ne ayar bilmemne var. Saçma sapan ray tracing efekti yüzünden de oyunlar çamur gibi çıkmaya başladı acmazsan çamur açarsan düşük fps + drop

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boss06 kullanıcısına yanıt
    Denuvo dan bence evet rtx den de kaynaklı olabilir Nvidia normalde güncelleme cikarirdi 3 5 gün önce çıkarmadı oyunda optimizasyon facia bekleyeceğiz...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyundan atma sorunu yaşayan var mı arkadaşlar? Ana görevin birisinde sürekli oyundan atıyor, görevi tamamlayamadım.

EDIT: Oyun dosyalarını doğrulama yapınca düzeldi sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6480D79F2 -- 12 Şubat 2023; 19:23:55 >
  • Emekter GTX980 - i5 4690k - 16gbram üçlüsü ile başladım oyuna. 2 saat kadar oynadım, beklediğim kadar üzmedi şimdilik performansı.

• Bekleriz hocam. Tr dil desteği vermeyen oyunlara para vermiyorum.

• Okul dışına çıkıncaya kadar oyunun performansı gayet iyi. Sonrasında rahatsız edici düzeye geliyor. Bu haliyle Steam'de nasıl %93 almış anlayamadım. Koskoca Elden Ring bile ilk başta optimizasyon sorunları olduğu için %60 gibi bir oranla giriş yapmıştı Steam'de. Tamamen konsol odaklı olmuş bu oyun belli ki. Oyun gayet keyifli ve güzel bu arada ama performans sorunları ufak tefek değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 12 Şubat 2023; 19:35:23 >
  • Sasirdim acikcasi turkce koymamalarina. HP evreni Turkiye'de bayagi populer, eminim dil destegi olmadigi icin binlerce insan almamistir. Bu kadar fani varken bu ulkede bu oyuna turkce koymamak bilemedim.

• Oyuna yeni başladım şuan için bir sorun görünmüyor, bolca ara sahneden sonra biraz baydı ama :) güzel başladı ve çok keyifli. Oyun mekaniği alışılagelen bilinen bir yöntem. Bolca ara sahne olmasına rağmen baya sağlam zevkli keyifli sürükleyici bir oyun bizi bekliyor. Baya bir saatler vakitler geçireceğim belli.

Bir kaç SS aldım performans sorununa hiç rastlamadım 120Fps'lerden 80Fps'lere kadar düştüğü oldu dışarı çıkınca ama geneli böyle devam edecek gibi. Türkçe yama çıksa da oynamaya başlasam diyorum ama biraz bekleyeceğiz gibi.

Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU]

• Oyunun açık dünyasına tam anlamıyla anca adım atabildim kalabalık düşmanlar baya zorluyorlar çok fazla büyü seçeneğim yok ama bitkiler ve iksirler ile çeşitlilik sunuyor oyun tabi bitkiler ve iksirler bu kadar pahalı olmasaydı daha iyi olabilirdi

• Lion_Army kullanıcısına yanıt

Hmm , Hocam okulun dış cephesine adım atarmisiniz .Dönüş yaparsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 12 Şubat 2023; 22:34:29 >
  • Ryzen 5 5600 16 gb ram rtx 3050
    Rtx kapalı high da, sorunsuz oynuyorum binde bir anlık fps düşüşü olabiliyor

• Beyler sizi bilmem ama kasvetli korku oyunları o kadar çok oynamışım ki eğlenmeyi unutmuşum oyun kafa dağıtmalık eğlenceli oyun. Basit kontrolleri var ama çok uğraşmışlar çok güzel gözüküyor. Ben dövüş sistemini de çok sevdim.

• Oyun çok fazla övülünce Harry Potter evreni ile hiç ilgim olmasada bir deneyeyim diye almıştım ama hiç sarmadı ve iade ettim. Oyunu Steam' de 1 Milyona yakın oyuncu oynuyor ve tek kişilik bir oyun için mükemmel bir rakam ama zevkler ve renkler uyuşmayınca olmadı.Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU]  Ayrıca okulun dışına çıkınca oyunun performansı tam anlamıyla sapıtmaya başlıyor ve anlamsız bir bellek kullanımı olunca bir süre sonra memory leak nedeniyle anlamsız fps düşüşleri başlıyor.Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] Oynayacak oyun çok olunca şimdilik başka bahara bıraktım, türü sevenlere iyi eğlenceler.Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] 

• arman09 kullanıcısına yanıt

kendin üretebiliyorsun bir süre sonra

• Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU]
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Evet biliyorum o dersi gördük xd

• Envanter kapasitesini nasıl arttırıyoruz ya

• arman09 kullanıcısına yanıt

Merlin’in bulmacalarını çözdükçe artacak.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.