Türkçe dil desteği var mı ki oyunda hocam. Nasıl altyazılı yaptınız. |
Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] (39. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bu duruma ben de fitil oluyorum. revelio ile açığa çıkıp hemen kaybolan şeyler yüzünden bir yerde onlarca defa revelio atıp etrafı aradığım oluyor. fix'leseler keşke şunu.
-
makine çeviri yaması var. yerelleştirmenin yerini tutmuyor haliyle fakat hiç yoktan iyidir denebilir bazıları için.
-
Forumdaki çeviri ile oynuyorum hocam.
-
Oyun yine saçmalamaya başladı bende. Hogsmeade kötü yine. Denuvonuz da batsın optimizasyonunuz da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 16 Şubat 2023; 20:28:13 > -
Üzücü olan sadece NVİDİA kartlilar yaşiyor.. Oyun'a AMD destegi saglanmiş... Neden NVİDİA' güncellemesi gelmedigi anlaşilmiş oldu... yazık.
-
Benim kart Amd. Bugün drive update geldi ama bir fayda etmedi. Hatta geçen gün çok düzgündü şimdi berbat. Tabii bence driver ile falan alakası yok. Oyun sorunlu.
Ekleme: Anlaşılan driver kaynaklıymış. 6600 Xt kullanıyorum. Yeni driver'ı yüklemenizi tavsiye etmem. Mahvetti pc'yi. Mavi ekran falan vermeye başladı sistem geri yükleme ile kurtardım. Oyunda bazen ilk açılışta siyah ekranda kalıyordu. Afterburner'ı bile etkiledi. Gpu sıcaklığını falan vermiyordu. 22.11.2'den devam etmenizi tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 16 Şubat 2023; 22:6:55 > -
Press Start 🎮twitter
“🪄 Hogwarts Legacy'e multiplayer modu eklendikten 2 dakika sonra:”https://twitter.com/pressstartexe/status/1626217751948984321 -
İptal edilmişti diye hatirliyorum. Ki gelirse ,aynen bu olur : )
-
Harry Potter sevmediğim için almadığım oyun. İlk duyurulduğunda bile merak etmedim. Zaten fiyatını görünce alasım da gelmedi. Ama duyduğuma göre iyiymiş. Sarmaz beni diye düşünüyorum. O nedenle oynamayacağım.
-
Okey 👍🏼
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adamlar oyun yapıyor Nvidia anlaşamadı diye yapımcılarla olan bize oluyor.
Herkeste 4090 ekran kartı yok. Rtx kapadım, optimize ayarları da yaptım karakter koşarken akıcılık sıfır, durmadan bir takılma oyunun içine keyfine ediyor
Bence bu driver güncellemesi ile en aza indirilecek bir şey gibi duruyor ama yok güncelleme gelse bile, bu oyuna destek olmadığı için istedikleri gibi yayınlayacaklar sürücüyü. Bu oyunu muaf tutar yine nvidia.
-
Sorma rtx 3060 ti da rtx Allah ne verdiyse kapattım ayarları. tüm ayarlar High da anca oyunu oynayabiliyorum şuan akıcı gidiyor ancak gerçekten güncelleme şart Nvidia dan kaynaklı gibi duruyor normalde bu oyun çıkmadan 2 3 gün önce Nvidia yazılım güncellemesi verirdi vermedi buda aklıma bı tezatlik getiriyor hayırlısı umarım düşündüğümün tersi çıkar da ben yanilirim.
WB ile Nvidia nin arasi iyi degil zaten, sirf bu yuzden bile geforce now da WB oyunlari yok. Takip eden var mi bilmiyorum ama redditte millet yalvariyordu en son GFN e gelsin diye ama imkani yok hicbiri gelmedi bu niye gelsin.
Firmalar cidden hic oyuncuyu dusunmuyor, hicbir konuda hem de. Eskiden tam tersi on planda oyuncu tatmini olurdu oyunlar kusursuza yakin cikardi, simdi nasilsa koyun gibi aliyor herkes, nasil cikariyorsan cikar. Kimse oyuncuyu dusunmuyor her firma kendi cebini dusunuyor. Suc biraz da biz oyuncular da malesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun biraz fazlamı kolay size de öyle geliyor mu zor da oynuyorum ama
Daha oynayamadım ama internette bazı videolar düşüyor sürekli avada kadavra büyüsü yapıyor okulda yanında okul hocaları varken hiçbiride tepki vermiyor bence bu 3 büyük lanetin kısıtlanması ya da canından götürmesi lazım kalıcı bir hasar bıraksın herkese herşeye kullanmasın atmosferi baltalıyor ya da böyle bir mod varsa onunla başlayım direk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son dönemde çıkan doğru düzgün optimize oyun sayısı bir elin parmağını geçmez oldu artık. Dlss, fsr rtx falan derken stüdyolar saldı gitti. Ben artık kolay kolay tam oyun çıkacak düşüncesinde değilim. Yolda düzeltiyorlar. Oyun çıkış tarihi +1 sene koyuyorum. Hem fiyat düşüyor, hem oyun düzeliyor kısmen.
-
32gb ram yoksa kasıyor, en az 10gb vram yoksa kasıyor. Bir de sorunlu koruma var oyunda. Nvidia’nın yazılım konusunda yapacak çok şeyi yok gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1920x1080 çözünürlükte high ayarlarda rahat çalıştırır diye düşünüyorum
-
Bu ödülleri nereden alıyoruz? Teçhizat kısmında yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X