Şimdi Ara

Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.393
Cevap
48
Favori
90.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim mesaj niye silinmis ki link paylasmadim, gidin ordan oynayin demedim bir sey demedim sadece bilgi paylasip, denuvoya tepki gosterdim performans sorununa yol actigi icin. Mesajda silinecek ne vardi anlamadim garip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Valla cok iyi olur bu yama. Hemen deneyeceğim. Ama önce oyunu almam gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler hakkınızı helal edin benim oyun bitiyor gibi yamaya kalmayacak bu gidişle 32 saat oldu 😄

• Lion_Army kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam teşekkür ederim Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] Bende 8 GB 3060Ti var, 3072’de tutmak yeterli o zaman

• selamlar, oyunu şuan indiriyorum,

harry potter fanıyım fakat ingilizce pat küt, bu çeviri motoru nasıl kurulur?

• bilgennyk kullanıcısına yanıt

ReShade kurmana gerek yok, bir güncelleme geldiğinde bozulacak zaten.

GeForce Exprience ile oyun içindeylen Alt + F3 e bas oradan göz zevkine göre renk, contrast keskinlik, ışık her şey ayarlarsın. Oyunun dosyaları ilede oynamamış olursun.

• Denuvo nasıl etki yapıyor yakında ortaya çıkacak gibi.Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] 

• Hacker ablamız az kaldı demiş.
    Sabırsızlanıyorum abi aylarca bekledim şu oyunu oynamak için. Alınabilir bir fiyattan çıksaydı alacaktım hatta 1 yıldır istek listemdeydi.
    Artık daha fazla beklemeyeceğiz şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKKNIGHT54 -- 15 Şubat 2023; 19:55:16 >
  • # Ace # kullanıcısına yanıt

Denuvo kırılsa bile orjinal sürümdeki gibi arkada çalışmaya devam eder.

Denuvoyu tamamen kaldırmak zor iş. Burada yapılan her isteğine uygun cevap vererek denuvoyu kandırmak.

• DARKKNIGHT54 kullanıcısına yanıt
    Virüsleri koyuyodur şimdi içine😅😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba.Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum;Hogwarts legacy'de kadın karakterlerin yüzleri ve yüz animasyonları korkunç görünüyor(kadın karakterleri modellerken erkek karakterin iskeleti kullanıldığı için yüzleri aşırı maskülen,tombul ve boğazlarında adem elması var.Ayrıca kadın karakterlerin yüz animasyonlarında erkek karakterin yüz animasyonları kullanıldığı için korkunç görünüyorlar.Oyundaki kadın npc ler bile daha küçük,keskin ve feminen yüzlere sahip).Bunun için bir bug raporu oluşturdum ve destekler çığ gibi büyüdü.Hatta oyunlar konusunda içerik hazırlayan ünlü youtuber juice head bile hazırladığım bug raporundan bugün yayınladığı youtube videosunda söz etti.Sonuç olarak teknik ekip bu sorunu radarına aldı fakat...

tek sorun kadın karakterlerin yüzleri ve yüz animasyonlarında değil.Erkek karakterlerin yürüme ve koşma animasyonları kadın karakterlere nazaran daha doğal ve gerçekçi.Kadın karakterlerin yürüme ve koşma animasyonlarında ciddi sorunlar var,buna ilişkin bir bug raporu oluşturdum ve raporda kanıt videosu mevcut.Sizden ricam oluşturduğum bu rapora oy vermeniz ve böylece bu sorunun teknik ekibin dikkatini çekmesi..

ayrıca kadın karakterlerin karakter oluşturma ekranındaki boyları ile ana menü ve oyun içindeki boylarının da aynı olmadığını farkettim ve onun için de ayrı bir bug raporu oluşturdum.Kanıt videosu raporda mevcut

Şu aşamaya kadar derdimi yabancılara anlattım ve bir nebze olsun yol aldım ama asıl desteği sizden bekliyorum arkadaşlar (: özellikle yürüme ve koşma animasyonu canımı çok sıkıyor çünkü oynanışı oluşturan en önemli 2 unsur.Oylarınızı bekliyorum.

Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU]

• Uçuş için daha kötü kontroller olamazdı herhalde. Yönlendirmeyi mouse ile yapmaları lazım, umarım bir yamayla falan düzeltirler.

Bu arada birbiriyle alakasız özellikte 3 farklı sistemde oyunu sorunsuz oynamaya devam ediyorum. Bence RTX’i takıntı haline getirip sorun yaşayanlar gereksiz yoruyorlar kendilerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 16 Şubat 2023; 15:18:46 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.