Şimdi Ara

Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.393
Cevap
48
Favori
90.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üzücü, ben konsolda aldım iyi ki, güçlü bir pc var bende lakin uğraşmak istemezdim yada güncelleme beklemek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

Bunu Youtube'da da gördüm denemesini yapıcam. Çoğu kişi işe yaradığını söylüyor. En azından Drop yok diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU]

Geceye veyahut Sabaha dogru Hogwart güncellemesi gelebilir. Ps5 güncellemesi bir kaç gün ertelenecek.

• Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU]

Güncelleme geldi.

• PANDA TÜRKÇE OYNUYOR. YAPAY ZEKA YAMASIYMIŞ. NASIL OLUYOR O? A

Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU]Pintipanda youtube
    Beğenerek destek olmayı unutmayın arkadaşlar :) Katıl Abbas ► https://www.youtube.com/channel/UCuU0qYesQjAT_qXcQJqgV3w/join Instagram ► https://www.instagram.com/pintipanda Twitter ► https://twitter.com/pintipanda Abone olursanız tadından yenmez. Kendinize iyi bakın, esen kalın. #pintipanda Bu kanalda oyun inceleme, lets play, ilk bakış, canlı yayın ve bolca sohbet videosu bulacaksınız. AAA oyunlar, Indie oyunlar, Hikayeli oyunlar ve Rekabetçi oyunlar mevcut. Aksiyon, Shooter, FPS, Adventure, RPG, Survival, Crafting ve bir çok oyun türü karşınızda olacak. PC, Xbox Series X/S, Playstation 5 ve Nintendo Switch ve diğer platformlarda içerikler gelmeye devam ediyor. Her gün yeni videolarla karşınızdayım :)
    https://www.youtube.com/watch?v=jYrwTy3-ryo
  • Absnthe kullanıcısına yanıt

Varmı gelişme, 300Mb ile bişey değişeceğini pek sanmıyorum ama.

• The Alim kullanıcısına yanıt

Mekine çeviri hocam, google yaz direk çıkıyor zaten. V2 güncellemesi geldi hatta baya iyi olduğunu söylüyorlar ben denemdim daha ama deniycem.

• Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Oynanılırlık hale gelmiş ama.. Konsolun yüzde 40ına erişmiş.. Bu kartla bu eziyeti cekmek adamın gücüne gidiyor. 1 daha Türkçe olmayan hiçbir oyuna önsipariş girmemeye gayret edecegim. TÜRKÇE yama bekleyecegim. Oyun lowda zorlanıyo şaka gibi. Şimdilik oyunda mekanları gezmeyi planliyorum.

• Absnthe kullanıcısına yanıt
    Kart ne hocam sizin

• Üstte ki paylaşımdan panda yayınına baktım ve makine çeviri baya ilerlediği belli ama misal bazen rezil sonuçlar doğruyor. Örnek yayında gördüğüm kadarıyla bir diyalog içinde pensieve - düşünseli demek ama makine bunu düşünceli olarak çevirmiş yani anlam karmaşası çok fazla. Ha makine çeviri ile oynanmaz mı oynanır ama saçma sapan anlamsız çevirileri kabul ederek..

Yeni gelen patch detayları nerdeyse yok konsolda bazı sorunlar yüzünden ertelenmiş, pc'de birkaç bug temizleme ve performans iyileştirmeleri yapıldığı söylenmekte.

• # Ace # kullanıcısına yanıt

%15 iyileştirme yapmişlar. Hala oyun leş gibi malesef. Bende oyunu sildim , Oyun adam akıllı güncellenince kurup oynamayi planliyorum..

Önşipariş vermekmi ? O hatayi 1 daha yapmayi düşünmüyorum.

• Oyun zor düzelir nvidia yapacağı pek bir şey yok sadece vram değil teknik anlamda çok sistem sömüren bir oyun.

4070 Ti bile sıkıntı yaşadığı ortamda pek laf söylemeye bile gerek duymuyorum. Ha ayrıca nasıl olsa dlss var yok amd fsr var deyip rezil optize edilmiş oyunlar görmekten de bıktım. Umarım nvidia yeni serilerinde (4000'de bile hala vram tam anlamıyla artmadı) en düşük kart modellerini 16 gb vram altı piyasaya sürmez..

• yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt
    Oyun ile birlikte hesabına otomatik eklenmesi gerekiyordu bendede Steam deluxe sürümü var oyunun resmi ciktigi gün eklendi otomatik sisteme dlc leri birde oyuna hesap oluşturman lazım hepsini yapmana rağmen olmuyorsa destek talebinde bulunmani öneririm.

• Cyber dan sonra tek ön sipariş vereceğim oyun bu olacaktı tuttum kendimi. Görünen o ki benim 2060 super i ezip geçermiş oyun. Neyse Empress i bekleyelim deneme için denovo suz versiyon belki kurtarır . 10 gün süre vermişti çıkışından sonra. Yarısı gitti.

• Leş gibi optimizasyon olan oyuna para veripte sonraki oyunlarinida bu sekilde cikarmasina yardim edemem.

• 25 yaş altı için bir oyun bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Relinquished06 R kullanıcısına yanıt

yada yeniden sürüp daha yüksek vramli olanını satarlar ilerleyen zamanda

4070 16 gb gibi

• Mystical23 M kullanıcısına yanıt

Ya da hali hazırda yüksek vramli olan 3060 ı vramden kısıp 8 gb sürerler. Nvidianın pazarı bu denli ele geçirmesi biz kullanıcılar için hiç iyi olmadı.

• @JePinkman @JePinkman

Engine.ini ayarını denediniz mi acaba, nasıl sonuç verdi?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.