Şimdi Ara

holosko nun futbol hayatı bitse üzülmem diyenler :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • katlanamıyorum bu adama her daim beddua ediyorum bir kutulamadık şu heriften!!!

• Ben üzülürüm ama bizden uzak olsun artık.Hala nasıl oynuyor Beşiktaş'ta anlamak mümkün değil.
  • adam bu işten para kazanıyor sonuçta tabi üzülür insan
    ama bizde cidden işi yok artık
  • Beşiktaşlı olmasamda üzülürüm. Sonuçta o adam futboldan geçiniyor. Mesleği o.

Ayrıca adam zorla Beşiktaş'ta kalmıyor. Neden bu beddua?! Yöneticiler satmıyorsa, göndermiyorsa adamın kabahati ne?! Toraman 'ı kadroya almayı bilen başkanınız satmasınıda bilsin bir zahmet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lige yeni çıkan bi klube size hediyemiz olsun alın desek almazlar , adam ağır torpilli yada klubün sıkıntıları yüzünden yönetim göndermeyi unuttu zaten hayalet gibi bişey.
  • Türk olsa bizim takımda kalmasını isterim. Ama yabancı için lüks olur. Herhalde bu sene olursa 5+3+1 in 1'i olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brockman

lige yeni çıkan bi klube size hediyemiz olsun alın desek almazlar , adam ağır torpilli yada klubün sıkıntıları yüzünden yönetim göndermeyi unuttu zaten hayalet gibi bişey.

Adam gitmiyor. "İstanbul dışında oynamam" diyor. Yandık yani bu sene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son yillarda oynadigi futboldan zerre hazetmesemde cok uzulurum.zamaninda ne derbi galibiyetleri getirdi karakteride 10 numara zaten insan misiniz siz anlamiyorum.
  • Tamam son vuruşları falan iyi güzel de tekniği yıllar geçtikçe geriye gidiyor.Beşiktaşa gelmeden önce Manisada bütün defansı peşine takardı , bize geldiği ilk senede hatırlıyorum yine tekniği sürati falan iyiydi ama şimdi futbol mu değişti ayak uyduramıyor mu çağ futboluna anlamadım gitti Bursaya attığı goller iyi güzel de bizdeki misyonunu tamamladı ya
  • Türk olsa, para almadan oynasa yine de istemem takımımda. 11 in içinde olması sahaya 10 kişi çıkmamız demek.

Ama tabii ki futbol hayatı bitse üzülürüm. Böyle birşey istemek bile nankörlüktür ayrıca. Özellikle ilk geldiği yıllarda ve 2012-13 sezonunda çok yararlıydı bize.
  • siz bitseniz hiç üzülmeyiz :)
  • holosko nun futbol hayatı bitse üzülmem diyen + lasın

Gibi olmuş baslik

• Bir de gülücük koymuş. Hey Allah'ım ne çabuk unuttunuz derbi gollerini 2009 şampiyonluğunu.
  • Vayy beeee.İşte gerçek taraftar örneği !
    Takımı gönülden destekliyor ve başarılı olması için büyük çaba harcıyor ! (oturup klavye başında yazmak çizmek de büyük iş yani ) ve yıllardır iyi kötü oynamış emeği geçmiş bir oyuncu için beddua ediyor...Gözlerim yaşardı...
  • Holosko + Bir Miktar Para verelim konuyu kapatalım.

holosko nun futbol hayatı bitse üzülmem diyenler :)

• Kim olursa olsun yeterki sakatlık vermesin. Böyle şeylere sevinilir mi hiç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence takımın neşe kaynağı kalsın 4-5 maça çıkar katkı sağlar.
  • Holosko+bir miktar para olmazsa transferin zevki çıkmaz.

• Holosko, Almedia'nın arkasında çok iyi oynar.
    Bu ikili ligi süpürür.
    Ünal Aysal'a duyrulur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

Holosko, Almedia'nın arkasında çok iyi oynar.
    Bu ikili ligi süpürür.
    Ünal Aysal'a duyrulur.

Dany ve sabri sarıoğlu her derde deva

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.