mrb arkdadaşlar... ben güzel görunumlu ve spor tarzı motor arıyordum.. hondanın cbr 600 f modeli cok hosuma gıttı sizlere sorun şu, kullanma kolaylıgı,yakıt,performans özellikleri nasıl acaba bilgisi olan varsa sevınırım benım paylasırsa, şöle sölım sadece yazın kullanmak ıcın dusunuyorum kışın yatıcak bıde sadece aksam gezmelerınde pıyasa yaparken gercı pıyasa motoruna benzıyor ınsanların ılgısını cekeıcek gıbı ve işe gıder gelırken kullanılıcak.. yorumlarınızı beklıorum
Arkadasim super bi secim bence ben 1997 sini kullandim 2 sene esek gibi bi motor serilikte sinifinda altta kalmaz yakiti hemen hemen digerleriyle ayni .klasmanlarina gore tabii eger dusunuyosan almani tavsiye ederim.mukemmel bir sehirici ve uzun yol motoru .Antalya dan istanbul a gece yola cikarsan 5.5 saat yaparsin.o bicimde guzelligini gormus biri olarak tavsiye ederim.
ben dediğim gibi işe gider gelırken kullancam uzun yola bıle cıkmıycam yani.. yada aksamları vakıt buldukca takılcam.. ama yakıt mesela..20 ytl benzınle ne kadar km yapar bılgı verırsenız sevınırım
arkadaşlar bılgısı olan yok mu??**
bak hocam parasal olaak sana bisi diyemem ama teknik olarak sana biseyler soleyebilirim mesela KM de ne kadar yaktigini hesapladinmi hangi motorlu olsursa olsun sende hesabini yaparsin.ama bu dedigim alet cok ekonomikti.zaten bu aracla yakitlariyla on plana cikmamislardir hic bi zaman ben oyle biliiyorum.
bırde söle bı sölentı duydum.. 2000 modelden asagıya olan modellerden alırsan cok hor kullanıldıgı ıcın hayal kırıklıgına ugraya bılırsın dıolar bu konuda haklılar mı yoksa 2000'den alt modellerde sorun cıkmaz mı??
bırde söle bı sölentı duydum.. 2000 modelden asagıya olan modellerden alırsan cok hor kullanıldıgı ıcın hayal kırıklıgına ugraya bılırsın dıolar bu konuda haklılar mı yoksa 2000'den alt modellerde sorun cıkmaz mı??
kullanan kişiyi tanıyorsan iyi baktığını biliyorsan alabilirsin ama super sport tibi motorlar performans amaçlı kullanıldığından motor yıpranmış olur bunu kastetmişler ama 2000 altı değil tümünde böyledir 2000 altı daha da yıpranmış olur
Bu dediğin kullanan kişiye göre degişir.Düzgün kullanılmıştır.Taş gibi durur.Çok ve sert kullanılmıştır.Ciğeri alınmış olur.
quote:
Orjinalden alıntı: mezomorta
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme