Şimdi Ara

honda cbx 250 twister

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben cbx twister almayi dusunuyorum (cbr 125 den kucuk oldugu icin vazgectim). ankarada 6000 kmde 2005 model bir tane buldum.fiyatini da 5500 ytl olarak dusunuyor satacak olan kisi.sizce fiyat uygunmu? ve bu motor hakkinda dusuncelerinizi alabilirmiyim?cevaplar icin tesekkurler...

• fiyat bana çok gibi geldi ama net bilen varsa yazsın
  • Çok güzel bir motor
  • iyi motordur kendisi
  • peki ya fiyat iyimi?
  • quote:

Orijinalinden alıntı: PNR05

fiyat bana çok gibi geldi ama net bilen varsa yazsın

Zaten 0'ı 6.596YTL + pLaka masrafLarı feLan 6.700'e patLar. Ama bu dediğim CBF250 , CBX kaLktı artık onun yerine CBF'Ler geLiyor. ( 2'side aynı aLet ama araLarında 4 beygir fark var CBX den yana ) 2004 modeL oLmasın o CBX ? Neyse 6000 km için ve motorda sağLam sorun çıkarmayacaksa aLınabiLir fiyat uygun.
  • bugun gittim ve honda efe bayiinden (ankara) 6800 e anahtar teslim cbf 250 aldim yanina ek olarak ucret vermeden koruma demiri taktirttim. iyimi ettim kotumu ettim bilmiyorum vallaha.sizce ikinci el almayip sifir alarak kotumu etmisim.bi de 1 gunle fiyat 200 ytl oynadi onada canim cok sIkIldi...neyse bakalim umarim motorun uzerine binince fikrim degisir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Değişir heraLde güseL motordur. 2. eLide fena sayıLmaz.
  • Twister çok baba motor yaw, niye üretimden kalktı ki Seneye ikinci elini alıcaz bu gidişle (zaten 6800 YTL para olmaz bende muhtemelen)
  • EMİSYON DEĞERLERİNDEN DOLAYI TWİSTER YOK ARTIK
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluewish

bugun gittim ve honda efe bayiinden (ankara) 6800 e anahtar teslim cbf 250 aldim yanina ek olarak ucret vermeden koruma demiri taktirttim. iyimi ettim kotumu ettim bilmiyorum vallaha.sizce ikinci el almayip sifir alarak kotumu etmisim.bi de 1 gunle fiyat 200 ytl oynadi onada canim cok sIkIldi...neyse bakalim umarim motorun uzerine binince fikrim degisir...

Iyi yapmissin bende benim ufakliklari satip ondan almak istiyorum. Bakalim hayirlisi gerci burada hersei ile birlikte 6.600 dedi ama. Honda Cok baba motordur hic yolda birakmadi.
  • burası dediğin istanbulda bir yer mi?mutluhan falan 6850 ye bırakıyor.ben 6800 ün içinde bir de koruma demirini de taktırttım...ya bir günle fiyatta öle bir oynama oldu sinir oldum zaten yaaa...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.