Şimdi Ara

HONDA CITY (2021-2024) ANA KONU VE GENEL TARTIŞMA KONUSU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
160
Cevap
7
Favori
16.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de inceledim. Almayı düşünüyorum. Yani bu fiyata çok iyi bir araç olmuş. Ben performansını çok beğendim. Şanzıman motor uyumu harika. Tutumlu bir araç. Ağabeyim almış geçen ay, ben de test ettim. Evet, donanımlı bir araç değil ve benim gözüme batan çok eksiği var. Ama ne kadar para o kadar köfte. Sıfır alınabilecek f/p aracı bence bu fiyatta.

Peki, "diğer rakipleri daha çekici geldi." bu fiyat bandında veya biraz yukarıda hangi rakipleri var City'den daha iyi sizce?

• BackConnect kullanıcısına yanıt

Sadece egea hb belki onu dışında bu fiyata sedanlar içinde rakipsiz gibi,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, araçta halı paspas mı kauçuk paspas mı oluyor? Bilgisi olan var mı?

• O paraya b sınıfı hemen her markanın aracı var. Sadece sedan olarak taliant var ki evet taliant'a göre daha iyi bir seçenek.

• Önermiyorum

1.070’e Polo satıldı.

Bu piyasada “alınabilir” onayı verebileceğim fiyat 800 civarı olmalı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berkayjan kullanıcısına yanıt

Selamlar,

bu araç hoşuma gitti. Honda dayanıklılığı da vardır sanıyorum. Aracınız kaç km'de? Memnun musunuz? Arızaları oldu mu hiç yada kronik sorunları var mıdır? Yakıtı nasıl? Sedan araba normalde sevmiyorum fakat bu araba hoşuma gitti.

https://www.team-bhp.com/forum/test-drives-initial-ownership-reports/278874-our-2024-5th-gen-honda-city-mt-comes-home.html

Burada aracı incelemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 22 Haziran 2024; 23:4:52 >
  • metegsel M kullanıcısına yanıt

Ben de iki taraf da LED. Sizin ki kaç model? Geri vites ışığı evet tek taraftan yanıyor. City'e özel durum değil ama. Tüm markalar böyle tercih ediyor artık sebebini bilmiyorum.

2024 model. Denk geldiğim city leri inceledim tek taraf ampul tek taraf led hep. O geri vitesteki yanan sari ışık ampul

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • napolyon94 kullanıcısına yanıt

Ben de sizin gibi alırken tereddütler vardı bunlardan dolayı. Ama uzun yolda arabanın nasıl yağ gibi aktığını görünce aldıktan sonra iyi ki almışım dedim. Şanzıman ve motor üst seviye. Yakıt tüketimi de çok ekonomik.

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Tamam da Polo, City'den kötü araç?

• metegsel M kullanıcısına yanıt

Cidden bilmiyorum onu bakmak lazım. Benim 2023 model ikisi de led.

City Polo’dan kötü forumdaki herkes aynını söyleyecektir.

Sen aksini iddia ediyorsan daha yiyeceğin çok ekmek var demektir.

Cam tavan, hayalet ekran DSG gibi şanzıman 1.0 TSI gibi Turbo motor, ses yalıtımı, konfor, yol tutuşu ne arar City’de ?

• Fiyat olayını unutmuşsun dostum sen karşılaştırırken. Aç bakalım dediğin özellikli Polo kaçtan başlıyor sıfırı. 10 binlik Xiaomi ile 20 binlik Samsung'u karşılaştırmak olmuş seninki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayjan -- 24 Haziran 2024; 0:12:41 >
  • City hindistan üretimi bir araç olduğu için fiyatı uygun fakat bu 7 temmuz gsr mecburiyeti bu aracı nasıl etkiler sizce. Gsr uyumlu modeller gelir mi yoksa hindistan üretimi olduğu için ekleme yapılmayıp satışlar ülkemizde biter mi? Bu durum doğrudan ikinci el piyasasını etkileyeceği için aklıma takıldı. Araç b sedanda rakipsiz bir konuma oturdu ve burada bir süre daha kalması kullanıcıları rahatlatacaktır.

• weSt` kullanıcısına yanıt

Olumsuz anlamda etkileyeceğini zannetmem. Dolar kuru arttı gene. Fiyat düşüşü olmaz 2. ellerde sıfır düşmez ise.

• Makalelerde fiyatlarin yuzde 5-7 civari artabilecegi soyleniyor bu donanimlarin eklenmesi sebebi ile city ye bu donanimlar eklenirse iste o zaman rakipsiz olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba bugün kapora verdim 1030 nakit beyaz opsiyonladik 2-3 güne gelecek.
    Aklıma takılan şey beyaz renk kaplama yaptırmalı mıyım ?
    Ve park sensoru servis 12.500 TL dedi farklı yerden takarsak garanti devre dışı kalır mı bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.

• yunus14533 kullanıcısına yanıt

Merhaba, sensör takmak için tamponlar sökülüyor. Garanti için sıkıntı çıkarırlar diye düşünüyorum ama bu sadece benim fikrim. Ayrıca ben sorduğumda sensörler siyah ve boyanmadığını söylediler. Beyaz arabada siyah sensör çirkin duracağı için taktırmadım. O kadar para veriyorsun araba rengiyle uyumsuz ve sensörler araç multimedia sistemi ile adapte değil. Skoda aracımda sensörleri multimedia ekranından ses açıp kısabiliyorum örneğin. 12 bin lira verip sanayide takılan sensörlerden istemem açıkçası

• yunus14533 kullanıcısına yanıt
    Kaplama yaptır hocam. Yaşını doldurmayan aracımı boydan boya çizdiler. Arkadaşımın sıfır aracına da anahtar taktılar. Başka arkadaşım sıfır Audi aldı kaplama yaptırdı kaputa anahtar takmaya çalışmışlar tpu kaplamayı delememişler. Tekrar sıfır almak nasip olursa kaplamaya bütçe ayıracağım.

• Skayn kullanıcısına yanıt

araça geldiğinde yaptıracağım kaplama 5 bin tl imiş

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.