< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HONDA CITY (2021-2024) ANA KONU VE GENEL TARTIŞMA KONUSU (4. sayfa)
-
-
Kauçuk.
-
Bence City Hondanın Egea sı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dostum sen o cocugun kim oldugunu bilmiyorsun. Engelle gec. Merak ediyorsan sifir arac fiyat teklifleri konusuna bak anlarsin :) cevap yazmaya degmez ona, vaktine yazik.
Merhaba,
Park sensoru takiyor muymus Honda City’e bayiler,
Siz takdirdiniz mi, memnun musunuz?
Egea'dan da kötü bence.
-
Katılmıyorum. Her neyse. Yeni kasası 2021'de çıkmış Egea ile 2015'den beri makyajlanan Egea'yı mı karşılaştırıyoruz?
-
mesajınızda iki kere egea yazmıssınız
biri city mi olacaktı?
-
Kasa çıkma yılı ile bu kıyas olmaz, segment farkı var arada. 6 yıllık kasa farkı ile kapanmaz bence.
Malzeme kalitesi, konfor, yalıtım, rafinelik gibi konularda egea net daha iyi. Tasarım işi görecelidir, makyajlı egea daha iyi duruyor. City cılız kalıyor yanında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 28 Haziran 2024; 15:58:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlike doğru hocam.
Şu an memleketteyim son model egea 1.3 mjet kiraladım.
Araç yere iyi basıyor hem performanslı hem de ekonomik.
300km yol yaptım ortalama tüketimim 4.8lt.
Egea almak isteyenler 1.3 yada 1.6 multijet alsın 1.4 fire almasınlar.
Onun haricinde Honda City daha ucuz olduğu için sıfır araba almak isteyenlere 2.alternatiftir.
Biz de bayramda 1.6 dizel otomatik ile izmir-malatya yaptık, sabit 110 km hızla, klima yol boyu açıktı, 3 kişi+full bagaj 4.6 litre ile tamamladık.
2 gün oldu alalı
Araç tam f/p aracı
Aile için gayet standart 1.90 boyum 95 kilom var bana bile geniş arkası önü
Arabanın motorunu çok beğendim tepkisi hızlanması ivmesi gayet iyi
İçeri ses konusunda öyle dışarıdan çok ses gelmiyor araca gittim geldim yüksek hızda kullandım vs.
Sadece bence aracın tek olumsuz yönü dijital kadran olmaması .
Araç motor tepkisi ivmesi vs çok iyi
Ledleri de çok beğendim gece görüşleri iyi hale getiriyor
Beyaz renk alırsanız mutlaka seramik yaptırın.
Arka ön 12 bin TL takılıyorlar.
Ama geri dönüş kamerası ile entegre değil yani orada gözükmüyor vs dediler taktirmadim
Seramik kaplama.
Nasip oldu bende bu hafta aracı aldım. Şimdilik memnunum. Teslimatta araçta bir kaç ufak sıkıntı fark ettim ama bayi hediyelerle gönlümü aldı. Şimdilik bir sıkıntım yok.Araç şehir içinde beklediğimden sessiz. Sadece ani hızlanma için gaza yüklendiğinizde motor sesi duyuyorsunuz oda kulağıma hoş gelmeye başladı. İç mekan ferahlığı baya iyi. 196 boyunda 130 kiloyum. Çok rahat kullanabiliyorum ve arkama da normal boyutlarda bir insan rahatlıkla oturabiliyor. Sorusu olan varsa cevaplandırabilirim.Allah isteyen herkese daha iyilerini nasip etsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sıfırından pahalı yada sıfırı fiyatına 1 yaş yaşlı (2023 model) honda city ilanları.. bunlar sıyırmış artık.
benim esas alnamadığım ama işime gelen konu bu bizim ülkedeki sıfır araç alma sevdası nereden geliyor, ülkenin geldiği nokta ve gidişat ortada iken üstelik.
gavuru anlarım çünkü onların devletleri eski aracı bulundırma maliyetini özellikle yukarı çekerek kısa sürede hurdaya çıkarma ve sıfır araç almaya iten bir denge kurgulamıştır. hurda araba da boşa gitmez, kendi yerli üretimleri olduğu için tekrar fabrikanın sıfır üretim hattına malzeme olarak katılır.
bu ülkede en azından tarcanlar gibi bir alnı ak sicili hala tertemiz bir eksper zinciri var. bu fiyatı buna vereceğime gider en fazl 2 yaşında egea sedan da değil cross alırım, ki bekliyorum fırsatını alacağım inş., lpg taktırır arkama bile bakmam, hele bu dönem 800 bin inen sedan fiyatı ile ikinci elde fiyat baskısı bu kadar aşağı yönlü iken.
arabadan anlamayan insanlar piyasanın karakteristiğinden, kötü niyetlilerin yaptıklarının yanına kar kalmasından o kadar korkuyor ki solugu sıfır araç bayilerinde alıyor.
bilmiyor ki sıfır araç bayilerinin de tek gerçek gelir kapısı uzatılmış garanti boyunca gittikçe sıkaşan bakım peryotlarında senin kendi başına bahçende yağını bile değiştirmemen, civatasına somunnua kadar tüm malzeme ve işçilikte bayilere bağımlı kalman.
1 milyonluk sıfır aracı tekrar yedek parça ile toplamaya kalksan ve fabrika toleranslarında işçilikle/otomasyonla bunu başarsan dahi yedek parça satış fiyatları sebebiyle 3 milyona çıkmaktadır
ne diyim, insanlar sıfır araç alacaklar ki bize de ikinci elde 1-2 yaşındaki sıfır araçların fiyatlarını aşağı çekmek için pazarlık kozu geçsin, ikinci ele yönelecek talep azalsın. selametle.
-
Aynı yolu 1.4 fire egea ile yapsaydınız da 5.8-6.0 arası yakacaktı. Lpg takılsa dizelin yarısı kadar yakacak. Aradaki 100bin fiyat farkı da km arttıkça azalacak. Ayrıca o farkı değerlendirebilirsiniz. Benzinli aracın sessizliği için bile 1.4 olanını tercih ederim.
Ancak ve ancak 2 hava yastıklı egea almak içime sinmez.
-
Sedanda 6 hava yastığı varmış. Cross Urban’da da 8 hava yastığı olduğu söyleniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mystiery_ -- 5 Temmuz 2024; 0:19:30 >
Mesele sadece yakıt değil 1.4 fire bariz sorunlu motor
bunu herkes tecrübe etti.
Lpg ile yaptığın ekonomi olası arızalarda cebinden çıkacak.
Ayrıca sırf sessiz diye benzinlide alınmaz.
Yeni nesil dizeller gayet sessiz çalışıyor hele yalıtım iyiyse anlamıyorsun bile.
Traktör gibi çalışan o eski euro 3 euro 4 dizeller gibi değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X