Şimdi Ara

HONDA CITY (2021-2024) ANA KONU VE GENEL TARTIŞMA KONUSU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
7
Favori
16.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracın motor şanzıman güzel ama tipi bir acayip geliyior bana sıska bir görünümü var. En önemli eksikliği de ısıtmalı dış dikiz ayna yok. Şaka gibi kışın yoğun araç kullananlar çok çeker bundan.
    Düşünsene kış sabahı ise gideceksin araca bindin ayna buz tutmuş. İşi gücü bırakıp aynayla uğraşmakta artık ne bileyim. Ayrıca yol bilgisayarı ekranı da çok küçük durmuyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 17 Temmuz 2024; 19:41:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asya ülkelerine alttaki videodaki donanımla geliyor, Honda Türkiye bize en "full" pakette bile videodaki donanımın çoğunu vermiyor. Sunroof, adaptif hız sabitleyici, dikiz ayna kameraları, dijital hız göstergeleri ve renkli ekran, çarpışma önleyici ıvır zıvır güvenlik donanımları vs vs. Şu ülkede araba almaktan bile nefret ettirdiler insanı ya

DEAR CARyoutube
    2024 Honda City ✅ 5th generation better than Hyundai Verna 🔥₹15,10,000 Address- NH 2, Plot No 253 to 255, Grand Trunk Rd, Sarai Inayat, Prayagraj, Nasirapur, Uttar Pradesh 221505 contact- Honda City ZX Prices: The price of the Honda City ZX in New Delhi is Rs 15.10 Lakh (Ex-showroom). To know more about the City ZX Images, Reviews, Offers & other details, download the CarDekho App. Honda City ZX mileage : It returns a certified mileage of 17.8 kmpl. Honda City ZX Colours: This variant is available in 7 colours: Platinum White Pearl, Blue, Lunar Silver Mettalic, Golden Brown Metallic, Obsidian Blue Pearl, Meteoroid Grey Metallic and Radiant Red Metallic. Honda City ZX Engine and Transmission: It is powered by a 1498 cc engine which is available with a Manual transmission. The 1498 cc engine puts out 119.35bhp@6600rpm of power and 145Nm@4300rpm of torque. Honda City ZX vs similarly priced variants of competitors: In this price range, you may also consider Hyundai Verna SX Turbo, which is priced at Rs.14.87 Lakh. Skoda Slavia 1.5L Signature, which is priced at Rs.15.49 Lakh and Maruti Ciaz Alpha, which is priced at Rs.11.19 Lakh. #honda #honda city #city #city #honda city #2024 Honda City
    https://www.youtube.com/watch?v=eGTaIZC6PLw
  • motograter M kullanıcısına yanıt

Benim Tiggo 7 giriş paketinde de yan aynalarda ısıtma yok. Kışın problem oluyor. Böyle bir şeyi nasıl koymazlar hayret ya. Güvenlik için şart aslında.

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Manuel mi otomatik mi hocam ? Hala kampanya geçerli mi bilginiz var mı Polo için

• yenibinsan Y kullanıcısına yanıt
    Otomatik DSG 1.100 civarı satılıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam. 1milyon civarı otomatik araba almak istiyorum, kredili kampanyalı , clio i20 gibi . Tavsiyeniz var mı?

• yenibinsan Y kullanıcısına yanıt
    Polo Fabia İbiza

Clio Corsa

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yan ayna ısıtma olayından herkes çok bahsetmiş. Bir önceki aracımda bu özellik vardı ancak bir kez bile kullanmadım. Sanırım araç Asya pazarına hitap ettiği ettiği için ( iklimden dolayı ) bu özellik koyulmamış. Bende antalyada yaşıyorum hiç ihtiyacım olmadı. Mesela yolcu tarafında makyaj aynası olmaması aracın doğuştan sağdan direksiyonlu olmasından kaynaklanıyor. Yani basit eksikler ama benim için önemsiz. Benim gibi araç sıfır olsun kafam ağrımadan 5-6 sene bineyim kafasında olan insanlar için çok ideal. Tavsiye ederim. Tabiki 1.030.000 fiyatı için söylüyorum bunu. 1.255.000 çıkacak olsam gider Corolla alırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt

Kesinlikle kazaya sebep verebilecek bir şey yani geri görüş yok oluyor. Hadi buz çözücü sıktın diyelim 500 metre ilerleyince yine buzlanıp geri görüş yok olacak.

Asya pazarında iklimden dolayı gerek görülmemiş olunabilir ama aracın getirilip satıldığı pazara bakınca en gerekli özelliklerden biri oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 22 Temmuz 2024; 23:56:10 >
  • Bizim City'nin kampanyayı bitirmişler. Sanırım bu en son güvenlik paketleri eklenmeden bitirelim dediler kampanyayla ya da güvenlik paketleri vs. eklenince masraf arttı. Şu an bu fiyatıyla rekabetçi değil gibi. Motor, şanzıman cidden rakiplerine göre iyi de Citroen, C3'e falan indirip yapmış.

• joeblacker J kullanıcısına yanıt

Bu güvenlik ve konfor donanımıyla gelseydi muhtemelen 1.500 olacak fiyatta, bu aracı alırmıydınız? Ben bir Honda City sahibi olarak almazdım.

• berkayjan kullanıcısına yanıt

Aynen rekabetçi değil. Mükemmel bir motor ve şanzıman ve bence gayet yeterli donanımla, uygun fiyatlı aldığım için çok mutluyum. Ama B Sınıf bir sedan'a 1250 ve üstü fiyatlar ne yazık ki verilmez. Zaten Honda nın genel olarak eski günlerine dönmesi için fiyatlarla ilgili bir şey yapması lazım yoksa durumu hiç açıcı değil. Önceden peynir ekmek gibi sattığı CİVİC artık tek tük satılıyor, HR-V ve CR-V yi hiç söylemiyorum, zaten satılmıyor. Toyota gibi, mantıklı fiyatlara satılması lazım yoksa bu gidişle işleri çok zor.

• tefennili kullanıcısına yanıt

Valla ben 1.030 olsa fiyat yine alırdım City. Yeni sıfır Corolla'lara bakıyorum cidden gitmiyor araç. Ben bir de agresif kullanmaya severim aracı. 90-100'le falan sağ şeritte gitmek içimi bayar. City alırdım gene.

• Yıllarca şahsi araçlarım olarak Civic/Crv/Corolla sürdüm. İşim gereği Focos/Duster/Megane/Egea/Corolla gibi resmi kurum araçlarınıda kullandım/kullanıyorum. Gurbette yaşdağımızdan dolayı bizim işi yapan memur kesim genelde japon alır, mecbur. Sanayiye gitmek istemez. Almak niyetiyle emin olun gittim sürdüm. Uzun bir test sürücü yaptım. Yanımdan kamyon geçince ne oluyor hissini taliant ve city de yaşdım. Yol tutuşu vs hiçbirşekilde güven vermedi bana. Belirli hızdan sonra arka taraf dağıtıyor gibi geldi. Bindiğim araçlarla mukayese ettim. Motoru civic motoru, tamam sorunsuz motor ve şanzıman var diye 1030 vermek istemedim az para değil. Bu aracın satış fiyatının clio bantlarından da aşağı çekilmesi lazım ki insanlar yönelsin. İnsanlar geçim derdinde, bence 850-900 bantlarına bu araç çekilirse güzel satış yapar, insanlar egea almak zorunda kalmaz ve belki o zaman cliodan daha çok satabilirler.

• Ayrıca clioyu jazz ile mukayese etmek daha mantıklı. City yanından geçemez…muaddili egea/taliant,yaris vs

Kesinlikle katılıyorum. Bu tarz donanım ve güvenlik seçenekleri varken, eksikleri olan bir aracı 'full paket' adı altında insanlara sunmaları gerçekten can sıkıcı. Bu durum Honda Türkiye'den mi kaynaklanıyor yoksa Honda'nın ülkemize bakış açısından mı bilemiyorum. Sanırım bizi 3. dünya ülkesi olarak görüyorlar, başka bir açıklaması yok gibi.

Kampanyalı fiyattan (1030) almış olmasam ve biri bana 1255 fiyattan bu aracı alır mısın deseydi, kesinlikle bütçeyi zorlar ve başka araçlara yönelirdim. Bu demek değil ki araçtan memnun değilim. Motor ve şanzıman uyumu, eksiklerine rağmen bence sundukları gayet yeterli. Ama dediğim gibi, bu değerlendirme 1030'luk fiyat için geçerli. Honda'nın Türkiye'deki fiyat politikası bir türlü anlamlandıramıyorum zaten.

Paylaşmış olduğunuz videodaki 5. jenerasyon, full paket aracı getirseler ve 1200-1250 fiyat bareminde satışa sunsalar, inanın satışlarda rahat ilk 5'i zorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KovenanT -- 27 Temmuz 2024; 20:26:53 >

• Aracı 1030 aldım 1 ay oldu alalı
    Yeni yeni araca alisiyorum o içeriye çok ses geliyor diyenler abartıyor .
    Araç sürüş hissiyati ilk başta farklı geliyordu ama sonradan alışınca sürüş konforu gayet iyi.

Biz eşimle iki kişiyiz araba aile arabası geniş 5 kişi bayırda klima açıkken arabada en ufak tekmele boğulma yok uzun yol yakıt tüketimi 5.2 civarı ful klima açık (300 km ) gittim ne kadar uzun denir bilemem ama benjm için şuan en uzun yol bu oldu .
    Virajlar da savrulma yaşamadım ama vsa bir kaç dengeye soktuğunu gördüm (.burda bende yeni yeni araç sürdüğüm için aşırı hızlı girdiğim oluyordu)
    Genel olarak araç fiyat performans aracı fiyatı 1255 oldu şuanda satışı yok zaten 1030 iken bayağı bir satış olmuş küçük bir şehirde yaşıyoruz nispeten bayide son 26-27 Haziran'da araç bulamadık çevremde çok görmeye basladim .

Umarım Honda alternatif araç getirir ve varolan araclara ekleme ( sürüş kontrol vs vs) opsiyon getirir de yükseltiriz.

Genel olarak beklentimizi karşıladı , aile arabasi bagaj geniş oto çalıştırma vs var yeter de artar gidip 900 manuel fiat vs alacağına 2024 kasa araba almak en mantıklısı .
    Şuan fiyat olarak mantıksız tabi ama kampanya ile vs düşer ise güvenlik paketi ile mutlaka alın.

• Yakıt tüketimini merak edenler için yazıyorum, yalova - amasra arası (ikisi de deniz seviyesinde malum) 420 km yol ortalaması 100 km de 5.1 lt oldu.

Araçta 3 yetişkin 1 çocuk vardı bagaj tam doluydu ve klima hep açıktı. Yolun yarısı otobandı ve 120 ile gittim ortalama diğer yollarda da 90-100 arası (gece olduğundan). Bana rodajda olmasına rağmen (2500 km de) yakıt tüketimi iyi geldi

• tefennili kullanıcısına yanıt

bence o kadar fark etmez, 1200-1250 bandında bu özelliklerin çoğunu koyabilirlerdi ve çok çok daha fazla satardı. Hadi diğerlerini geçtim sadece sunroof bile olsa aracın havası değişirdi, 2.eli de daha sağlam olurdu. Neyse 1030 yine iyi işte biniyoruz

Mucizevi bir tüketim değil. Benim 20 yıllık Ladam da 95-100 km hızlarda 5.1 yakıyor uzun yolda.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.