Şimdi Ara

HONDA CITY (2021-2024) ANA KONU VE GENEL TARTIŞMA KONUSU - 1.030.000 TL KAMPANYALI FİYAT (bitti) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
7
Favori
15.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mucizevi demedim zaten, iyi işte yakıtı anlamında yazdım. lada yı ayrıca tebrik etmek lazım

• joeblacker J kullanıcısına yanıt

2000 li yıllrdaki bir çok enjeksiyonlu araçlar yine benzeri şekilde benzer hızlarda 5-5.5 lt. Tüketim gerçekleştirebiliyor. Yani yeni nesil araçlarda gönül isterki bu 5 lt. Değerleri 130-140 gibi hızlarda elde edilebilsin ama hüsran.

Bu arada hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: motograter

2000 li yıllrdaki bir çok enjeksiyonlu araçlar yine benzeri şekilde benzer hızlarda 5-5.5 lt. Tüketim gerçekleştirebiliyor. Yani yeni nesil araçlarda gönül isterki bu 5 lt. Değerleri 130-140 gibi hızlarda elde edilebilsin ama hüsran.

Bu arada hayırlı olsun.

Katılıyorum, teşekkürler

• Jazz 1290 tl ye inmisken, 1255 e city satilmaz, honda cityleri bitirdi herhalde yoksa bu kadar kendi modeline kostek olmazdi kanimca.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçen hafta bayiye 1000 bakımı için gittim. Bir tane bile city yoktu.

• Ozbo7 O kullanıcısına yanıt
    Ben dun bayideydim 2 adet city vardi, 1190 liradan veriyorlarmis.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

üstad hangi bayi acaba?

• turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt
    Honda cem istanbul

Sayın @tasshelhoff Hocam, sizin gibi Japon aracı sever bir insan, bu aracın fiyatı 1.030 inmişken, bu fırsatı nasıl kaçırdınız? Tam size göre bir araçtı. Ben fırsat aracı diye almıştım, ileride değiştiririm diye düşünürken, aracı o kadar çok sevdim ki, kolay kolay değiştirmeyi düşünmüyorum, çok memnunum araçtan.

• tefennili kullanıcısına yanıt
    Jazz aldim bende merak etmeyin

Sevindim Hocam, iyi günlerde kullanın çok iyi seçim yapmışsınız. Yazılarınızı ve incelemelerinizi her zaman ilgi ile takip ediyorum, umarım yeni aracınız içinde bir inceleme yaparsınız.

• tefennili kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim

Otomobil genelde actim bile, 7500 okunma, 10 sayfaya ulasti beklerim.
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159312129

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 20 Ağustos 2024; 13:37:5 >

Çok teşekkür ederim

• Son zamanlarda Android Auto'ya bağlanıp YouTube Music'ten indirdiğim müzikleri çalmak istediğimde çalışmıyor. 'Bir hata oluştu' uyarısı alıyorum. Android Auto, Google Play üzerinden 2-3 güncelleme aldıktan sonra bu sorun başladı. Acaba bu güncellemelerden kaynaklanmış olabilir diye düşünüyorum. Benzer sorunu yaşayan başka biri oldu mu?

Edit: Sanırım sorunu buldum. Müzik indirmek için premium özellik gelmiş ve paralı. Bu yüzden önceden ücretsiz indirdiğim müziklere erişmeme engel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KovenanT -- 20 Ağustos 2024; 22:23:57 >
  • 2024 Honda City'e GSR II geldi mi acaba bilen var mı? Ağustos'tan sonra zorunluydu. Ondan kampanyayı bitirdiler galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayjan -- 19 Eylül 2024; 10:37:12 >
  • berkayjan kullanıcısına yanıt
    Bildiğim hayir, fiyatida 1295, 1330 a jazz satiliyorken, honda bu fiyatla ben satacagim kadar city sattim artik satmak istemiyorum diyor bence

• Arkadaslar ikinci el 1.100 1.250 bandindayim. 2023-2024 ikinci el temiz honda city ve corolla arasında git gel yaşıyorum. Corolla 3 silindir sallarken bağırıyor gitmiyor diyorlar city daha atık diyorlar. Ama çorapların bir piyasasi var elden çıkartmak daha kolay. Hangisini neden tercih ederdiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: orss

Arkadaslar ikinci el 1.100 1.250 bandindayim. 2023-2024 ikinci el temiz honda city ve corolla arasında git gel yaşıyorum. Corolla 3 silindir sallarken bağırıyor gitmiyor diyorlar city daha atık diyorlar. Ama çorapların bir piyasasi var elden çıkartmak daha kolay. Hangisini neden tercih ederdiniz?

bagaj elzem sanırım bu iki aracı düşündüğünüze göre?

değilse aynı fiyat bandında jazz her ikisinden de mantıklı.

hatta sıfırını bile düşünebilirsiniz.

Yasak değil mi GSR II olmadan satış? Kanunen zorunlu diye biliyorum ben.

• berkayjan kullanıcısına yanıt
    Sitesinde bir degisiklik yok, donanim bolumunde.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.