Şimdi Ara

HONDA CITY (2021-2024) ANA KONU VE GENEL TARTIŞMA KONUSU - 1.030.000 TL KAMPANYALI FİYAT (bitti) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
7
Favori
15.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu forumda 3-4 yıldır kullanıp sorun yaşayan var mı onları merak ediyorum. Hep "ben de yeni satın aldım", "3 aydır biniyorum" vs vs. konuşmaları var sadece.

• make up kullanıcısına yanıt

2022 nisan gibi almıştık 15000 km oldu hala kullanıyorum şu far ın sert çukur vs de titremesi hariç memnunum bir sorunla karşılaşmadım başka

• huduhudu H kullanıcısına yanıt
    Hocam, 2. El satılık ilanlarında vites dibindeki çerçevenin hafif hafiften soyulmuş olduğunu gördüm. Sizde de var mı? Tabii siz çok kullanmamışsınız arabayı... 2. el satışı nasıl acaba bunların ? Örneğini Honda jazz aslında gayet kaliteli ama çok yavaş 2 elde satışı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • make up kullanıcısına yanıt

yok bende vites etrafı aldığım gibi bir sorun yok şimdilik ve evet az kullanıyoruz onlarda genelde 1000 km gidiş 1000 km geliş 4 defa uzun yol diğerleri istanbul hep bu zamandır inanın ikinci eline hiç bakmadım daha engelli aracı muafiyetli bizimkisi 5 yıl dolunca bakarım artık ALLAH kaza bela vermesin gerisi hallolur olmayanda öyle kalır.

• Bende Engelli İndirimli Sıfır City Aldım Ve Yurtdışı İncelemelerine Bakarken Aracın Bir Kaç Özelliğini Kıstıklarını Gördüm.

Bu Özellikleri Aracıma Yaptırmak İstediğimde Aldığım Yerin Yetkili Servise Sorduğumda Yapmayacaklarını Söylediler.

Kıstıkları Özellikler ; Kör Nokta Uyarı Sistemi , Şerit Takip Sistemi , Ön-Arka Park Sensörü , Gösterge Paneli ( Kadran ) Farklığı , Vb Özellikler.

Bir Kaç Yetkili Servis Daha Aradığımda Sadece Ön-Arka Sensör Takabileceklerini Söylediler.

Arac Sıfır Olmasına Karşı Kadranı Çok Eski Model Duruyor Ve Uzun Yıllar Bu Aracı Kullanıcağım İçin Değiştirmek İstiyorum.

Biraz Araştırma Sonucu Yurtdışındaki İncemelerdeki Dijital Kadran Kullanan Ülkeler '' Brazilya , Malezya , Hindistan '' Vb Türkiyeye Uzak Ülkelerde Kullanılmış.

Bu Ülkelerin Dijital Kadranı Getiritip Taktırmak İstiyorum Ancak Haliyle Yetkili Servisleriyle İletişim Kuramadığım Temin Edemiyorum.

Olacağından Emin Değilim Ancak Honda Civic Modelinin Türkiye de Dijital Kadranlı Satıyorlar. Acaba Civic'in Dijital Kadranı City Aracıma Uygun Olurmu Sizce.

Birde Diğer Özellikler İçin Şerit Takipi Ve Kör Nokta Uyarı Sistemini Yapıcak Birkaç Yer Buldum Ancak Kadran Dediğim Gibi Bulunması İmkansıza Yakın Gibi Birşey.

Eğer Konu Hakkında Bilginiz Veya Deneyimiz Varsa Paylaşırsa Sevinirim.

• gadreg G kullanıcısına yanıt
    Hocam o isler o kadar basit degil, serit takibi filan yapamazlar yapsalarda verimli olmaz.

Kadran yurtdisindan getirseniz bile büyük ihtimal soketleri uymayacaktir. Astarindan pahaliya cikar

Siz araci gormeden mi aldiniz 1030 luk donemde mi aldiniz?

• şehir içi yakıt tüketimi nedir ve sehir dısı

• bukimyahu B kullanıcısına yanıt
    Ben uzun yolda 5.6 şehir içi 6.8 yakıyorum. Araç 5000 km de.

en son şehir dışı 3 kişi bağaj dolu klima açık 1000 km ortalaması 4.6 lt hızlar otobanda 120 sabit diğer yollar 110-80-50-70 vs vs kurallara uyarak şehir içi öyle 3-5 km gidip durup sonra dönersem 10 lt gösteriyor ama şehir içi olsada dur kal trafik ışık bi 20 km yaparsam 6.5 lt gibi genelde bende

S.dışı 5 civarı s.içi 7 civarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekerlekleri 35 basın arkadaşlar. Aracın performansı ciddi oranda arttı.

• 2021 city satıyorum arkadaşlar sadece arka tampon boyalı plastik. İsteyene ilan no atarım.

• Arkadaşlar bir hususu merak ettim. Bildiğim kadarıyla GSR 2 için son tarih (31 Ağustos) geçti ve Honda CİTY'ler GSR 2 şartlarını taşımıyor.

O halde halen bayilerde nasıl CİTY satılabiliyor?

• Bayilerde city yok gibi birsey zaten, sitedeki fiyat sizi aldatmasin.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Biliyorum hocam, en son 1.210'a kadar verdiklerini duydum. Ben GSR 2'siz satışı nasıl yapabildiklerini merak etmiştim.

• 990500135m 9 kullanıcısına yanıt

Geçen yıl sattığı araç sayısının %10 u kadar gsr2 siz araç satabiliyorlar. Yerli üretimlerde biraz daha esneklik var.

• commandx C kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkür ederim. O halde, %10'luk kotaları dolmak üzere olduğunda, sağlam indirimler gelebilir. Ama tabi bunun ne zaman olacağını bilmek mümkün değil.

• Ömerayhan kullanıcısına yanıt

iyi aksamlar, arabamı satıp yaşı küçük bir araba almayı düşünüyorum. İlan numarasını atarsanız sevinirim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.