Şimdi Ara

honda city (kafamda deli sorular)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Guzel bir aracim var ancak manuel oldugu icin Ankarada esim kullanamiyor... genelde toyota kullanicisiyim... esimde kullanacagi icin cok yuksek fiyatli araclara bakmıyorum... orta sinif bir aracta tam otomatik ve sedan arayisimin icinde surekli honda city karsima cikiyor...

sizce aradigim ozelliklerde city iyimidir?

Ilerde fiyatlarinda artma ya da azalma gorur mu?

40 bin uzerine cikip acemi esime vermek sizce mantikli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu akil verecek biri

• seçenek olsun diye söylüyorum nissan note lar da var. 1.6 larda oto. var.
  • nissan note tipsiz, hondanın eline su dökemez
  • araba rahattır çok hız yaptırmaz fakat çok acemiyse büyük araç sıkıntı olacaktır.
    (acemiliği ne durumda bilmiyorum)
    daha ufak polo golf clio tarzı araçlar daha uygun olacaktır.
    fiyat konusunda bişi diyemem ama city kolay alınıp zor satılır (üstüne 3-5 ekler civic alırım düşüncesi)
  • Eski kasa honda city kullanıcısıyım. Benimde ilk aracım otomatik ve lpgli. Kullanımı çok rahat, vites geçişlerini kesinlikle hissetmezsiniz, çok dik yokuşlar hariç kolay kolay geri kaçırmaz, gakıt tüketimi azdır, geniş iç hacim ve oldukça büyük bagaj hacmi mevcut. Tavsiye ederim. Kafanıza takılan soru olursa sorun bildiğim kadarıyla cevaplayayım.

• kesinlikle tavsiye edilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat fiorino 1.3 hakkında sorular
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ewet kesinlikle tavsiye edilir
  • evet kesinlikle bende tavsiye ederim

• Bende yaklaşık 1 ay kadar önce 2009 honda city ls manuel vites olanını aldım. Aracımdan gayet memnunum. Yakıtı çok iyi. Ben tüp taktırma gereği duymadım. Çok dik yokuşlarda biraz zorlanıyor.Uzun yolda deneme şansımda oldu. Gayet iyi araba diyebilirim.araçla ilgili merak ettiğiniz konular varsa yanıtlayabilirim.
  • bende 2011 honda city otm var çok güzel araba şahiriçi tavsiye ederim yakıtı otomatik olmasına rağmen çok ideal uzun yolda bu sene 3000 km yaptım lpg li aracım çok uyumlu sıkıntı yaratmıyor. 600 tl harcadım yakıt. tek sıkıntı amortisör çok sert ve çukurları hissettiriyor. tek sevmediğim bu gıcık yönü. düzgün yolda sıkıntı yok . 130 km de biraz sağa sola geziniyor yüksek olduğundan otobüs felan geçince hissediyorsun ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.