Şimdi Ara

Honda City mi Fiat Linea mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ay önce forumda bir konu açmıştım şöyle kriterlerim vardı:

- 25 bin lirayı geçmemeli
    - 5 kişilik bir aileyiz,yılda 1 kez uzun yol yapabiliriz haliyle konfor ve genişlik az da olsa gerekli
    - sedan olmalı
    - yılda 15 bin km yaparım ve en az 5 yıl kullanmalıyım
    - 5 yıl boyunca fazlaca sorun çıkarıp aşırı masraflara sokmamalı

bunun üzerine arkadaşlar bana fiat lineayı önerde yaklaşık 1 aydır kovalıyorum ancak henüz alamadık aklımıza honda city soktular.Bu fiyat aralığında eski kasa (çirkin diye tutmayan) honda city alınır mı ? Temiz linea bulmak bu fiyata zor ama temiz honda cityler var fakat yaş olarak lineadan büyükler.Yakıt konusuna gelince de yılda en fazla 15bin km yaparım,bu durumda neyi tercih etmeliyim arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz ?

• linea c , city b segmentidir.yani alacağınız linea 5 kişilik aileniz için daha geniş ve konforlu olacaktır.tabi bagaj hacminide unutmamak lazım.fiat araçları zaten parçası ucuz,yakıtı ekonomiktir bunları anlatmaya bile gerek yok.city hakkında bir bilgim yok ancak reklam gibi olucak ama ailen için linea
  • quote:

Orijinalden alıntı: syncromax

Arkadaşlar merhaba.
    1 ay önce forumda bir konu açmıştım şöyle kriterlerim vardı:

- 25 bin lirayı geçmemeli
    - 5 kişilik bir aileyiz,yılda 1 kez uzun yol yapabiliriz haliyle konfor ve genişlik az da olsa gerekli
    - sedan olmalı
    - yılda 15 bin km yaparım ve en az 5 yıl kullanmalıyım
    - 5 yıl boyunca fazlaca sorun çıkarıp aşırı masraflara sokmamalı

bunun üzerine arkadaşlar bana fiat lineayı önerde yaklaşık 1 aydır kovalıyorum ancak henüz alamadık aklımıza honda city soktular.Bu fiyat aralığında eski kasa (çirkin diye tutmayan) honda city alınır mı ? Temiz linea bulmak bu fiyata zor ama temiz honda cityler var fakat yaş olarak lineadan büyükler.Yakıt konusuna gelince de yılda en fazla 15bin km yaparım,bu durumda neyi tercih etmeliyim arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz ?

yani evet kasası çirkin honda var hondanın b sınıfı aracıdır kendisi de fazla satılmadı sanki sonra satıştan kalktı parçalarının biraz pahalı olduğu söylenir ama sonuçta honda bir ağırlığı var kalitesi belli ama iyi araştırmak lazım

linea da kötü araç değil emin olun pazarlamacılar eşşek gibi kullanıyor arabayı kronik sorunu duymadım zaten m.jet dizel motorlarına laf edilmez ama yol tutuş konusunu bilemem ha espli modelleride çok pahalı değil diye biliyorum ama linea dizellerinde temizini iyi kovalamak lazım pazarlamacı aracı olma ihtimali yüksektir kmsi düşürülmüştür vs

şimdi bana kalırsa ikisinin tasarımı da hoşuma gitmez ama daha düşük kmli yüksek model yılı olan linea alınır katır gibi binilir parçası oldukça uygundur kronik sorunları yoktur güvenlik konusu ncap testi yoktur ama gp platformunda üretildiği söylenir gp de 5 yıldız almıştır ncaptan.

Ben linea diyorum

Not: Birazdan linea tofaşın süslüsü tenekedir o, git honda al honda olsunda at arabası olsun modlu arkadaşlar gelir gülerek merhaba de onlara ve çayında bir yudum daha al arada televizyona bak ne zamandır sulamadığın çiçeğini sula sonra gel pc başına bi f5 yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyzade0606 -- 16 Ocak 2014; 19:34:05 >

• lineadan vazgeçmeyin derim
  • linea
  • dizel linea

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • syncromax S kullanıcısına yanıt
    Benzinli Linea alma. 1.3 dizel temiz az km li bulunursa alınabilir.
    Honda city benzinli yakıtı uygundur.
    Tavsiyem,
    Ford Fusion 1.6 tdci Lux
    Nissan Primera 1.6 Lpg
    http://www.sahibinden.com/nissan-primera?pagingSize=50&a4_max=150000&a5_min=2003&price_min=20000&a1864=51978&price_max=25750
    http://www.sahibinden.com/ford-fusion-1.6-tdci-lux?pagingSize=50&a4_max=150000&price_min=20000&price_max=25750

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Egea mı Honda City mı ?
    3 yıl önce açıldı
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle Linea
  • Temiz dizel linea kesinlikle

• Herkese teşekkür ederim cevapları için,daha da eş dost dinlememem son kararım linea'dır. Hondacı Fiatcı arkadaşlarbu konu altında tartışmasın lütfen sadece fikir alışverişi yapıyoruz :) herkese saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: akmgranit

Valla kardes o mevlaya alınabilecek en matıklı Linea Çok model var ama düşük model en azında 2011 bi Linea alablirsin 1.3 90 beygir yakıtıda güzel seni üzmez senin kriterlerine bence uyar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2011-dizel-79-000-km-de-fiat-linea-active-plus-150692307/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2011-linea-activ-plus-1-3-dizel-90-lik-yetkili-servis-bakimli-ar-150667051/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2011-fiat-linea-1-3-m-jet-active-plus-74000-km-de-150430876/detay

Bi bak derim .....

Sağolasın hocam yalnız galeriden pek araç almaya yanaşmıyorum üstelik 2011 model aracın 90bin km yaptığını görünce hemen kapatıyorum ilanî,o araçlar yıpranmış oluyor

• Tavsiyem linea

• Herkes yazmış ama bir de ben yazayım... Linea...
  • Marka olarak Honda mı Fiat mı kıyaslaması yaparsan Honda havada karada alır ama burada City mi Linea mı sorusunu soruyoruz...

İki arabayı da tanıyorum diyebilirim size önerim Linea'dır bana göre birçok yönden (özellikle yakıt) City'den iyi diyebilirim...

Ha City de kötü sayılmaz tabiki ama Linea ağır basıyor
  • Hocam tip açısından Cıty bariz geride , parçasıda daha pahalıdır ; Linea nın parçası ucuzdur , yakıtı azdır ve daha üst model bulabilirsiniz
  • neden MPV düşünmüyorsunuz. Honda Jazz yada nissan note.
    Bende nissan note vardı sattım. İt gibi pişmanım sattığıma. Sıfır cruze aldım.
    ama note'daki rahatlığı ve tasarrufu bulamadım cruze'da. Yada herhangi bir sedanda bulamayız aynı rahatlığı.
    tavsiyem Note alın,hatta dizelini alın. Renault'un 1.5 DCİ dizel motorları var Note'lerde.Aynı motor juke ve Qashqai'lerde de kullanılıyor.
    Kendisini ispatlamış olan bir motordur ve dertsizdir. Benim Note 1.4 benzinliydi ama o bile çok tasarrufluydu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.