Şimdi Ara

Honda Civic 1.5 EX hobi için alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu EX kasa hondalara bayılıyorum, fiyatı da ucuz. Sokağa parketsem de kimse çizmekle bile uğraşmaz.

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/4369773

Mesela bu ilandaki aracı 10 bine yuvarlar herhalde sahibi.

Sırf hobi olsun diye alınır mı bu araç? Yoksa çok mu baş ağrıtır?

Başka araç önerilerine kapalıyım. Çünkü arabaya ihtiyacım yok şuan fakat bu ex kasalar gözüme güzel geldiği için hobi gibi almak istiyorum.

Aldım diyelim, orjinalini bozmadan ne gibi eklemeler yapabilirim?

Fazla para da harcamak istemiyorum açıkcası.

• Hocam fiyatı biraz yüksek değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmem ki, piyasasını hiç bilmiyorum. Ama 10 bin lira ayırabilirim bu iş için.

Temiz görünüyor araç, ilandaki aracın gideri ne kadardır?

Aslında benim için asıl sorun, bu araçlar hala "Honda" sorunsuzluğunu koruyor mudur yoksa sorun çıkarır mı?

94 model araç sonuçta, benim biladerden büyük.

Sanayi yolunu da hiç sevmem. Eğer sanayi yolunu aşındırtacaksa bana hiç bulaşmayayım.
  • Onların %90'ının eline apaçi eli deymiş,geriye kalan %10'unun da yarısından çoğu dökülüyor yaşından dolayı.Çok temiz bulunursan alınır,mümkünse nemli yerlerde kullanılmamış bir araç olsun alacaksan.Benim de çok hoşuma gider bu kasa,1.6 SI istedim çok da düzgünü denk gelmedi fanteziye gerek yok diye genç araba aldım.SI'lerde iyice zor temiz bulmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Bilmem ki, piyasasını hiç bilmiyorum. Ama 10 bin lira ayırabilirim bu iş için.

Temiz görünüyor araç, ilandaki aracın gideri ne kadardır?

Aslında benim için asıl sorun, bu araçlar hala "Honda" sorunsuzluğunu koruyor mudur yoksa sorun çıkarır mı?

94 model araç sonuçta, benim biladerden büyük.

Sanayi yolunu da hiç sevmem. Eğer sanayi yolunu aşındırtacaksa bana hiç bulaşmayayım.

O konularda hiçbir şey söyleyemem aracı kullanmadım kullananlar varsa onlar daha iyi bilgi verebilirler. Ama Derin Mavi'nin dediği gibi genelde apaçiler kullanmıştır. O yüzden temizini bulmaya çalışın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Onların %90'ının eline apaçi eli deymiş,geriye kalan %10'unun da yarısından çoğu dökülüyor yaşından dolayı.Çok temiz bulunursan alınır,mümkünse nemli yerlerde kullanılmamış bir araç olsun alacaksan.Benim de çok hoşuma gider bu kasa,1.6 SI istedim çok da düzgünü denk gelmedi fanteziye gerek yok diye genç araba aldım.SI'lerde iyice zor temiz bulmak

Şu ilanını attığım temiz görünüyor. Önce VTI bakayım dedim de herifler 97 model VTI araca benim 2004 civic'in fiyatını çekmişler. 25-28 binlerde dolanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 27 Haziran 2013; 16:10:13 >
  • Hocam 1.5 yerine 1.6 almanizi oneririm.1.6larda 1.5lere ek olarak enjeksiyonlu motor ve 4 disk fren var.

Bu arada bu kasalar benim de cok hosuma gidiyor alin bence.Hem ileride paraniz olursa b16a2 (vti motoru) swaplarsiniz

Yalniz bu kasalarin ismi eg miydi ben mu yanlis hatirliyorum?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çizmekle uğraşmaz dediniz ya asıl bu arabaları çiziyorlar artık Bizim karşıda çalışan bir "çırak"ta var. Tamamen yere basık davlumbaza nasıl sürtmüyor diye inceliyorum arada. Baktım geçen boydan boya çizmişler. Bir sonraki gün baktım boyatmış gene.
  • quote:

quote:

Onların %90'ının eline apaçi eli deymiş,geriye kalan %10'unun da yarısından çoğu dökülüyor yaşından dolayı.Çok temiz bulunursan alınır,mümkünse nemli yerlerde kullanılmamış bir araç olsun alacaksan.Benim de çok hoşuma gider bu kasa,1.6 SI istedim çok da düzgünü denk gelmedi fanteziye gerek yok diye genç araba aldım.SI'lerde iyice zor temiz bulmak

Şu ilanını attığım temiz görünüyor. Önce VTI bakayım dedim de herifler 97 model VTI araca benim 2004 civic'in fiyatını çekmişler. 25-28 binlerde dolanıyor.

vti lerın yüksek hp olmasından fiyatı yüksek

• quote:

quote:

Sorma normal Civic'lerin piyasası bile yüksek giderken kuponlar uçuyor tabi..

• hızlı bi araç değil o yüzden çok da zevk vereceğini sanmıyorum.

O fiyatlara neden turbo şahin-doğan almıyorsunuz? Arada bi çatara patara gezersiniz. Ciddiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom239

Hocam 1.5 yerine 1.6 almanizi oneririm.1.6larda 1.5lere ek olarak enjeksiyonlu motor ve 4 disk fren var.

Bu arada bu kasalar benim de cok hosuma gidiyor alin bence.Hem ileride paraniz olursa b16a2 (vti motoru) swaplarsiniz

Yalniz bu kasalarin ismi eg miydi ben mu yanlis hatirliyorum?

EG de olabilir vallahi benim bildiğim 2 kasa var Civiclerden biri ES diğeri LS

1.6 ların fiyatları ne kadar? 10 binden de fazla vermek istemiyorum açıkcası.
    quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Çizmekle uğraşmaz dediniz ya asıl bu arabaları çiziyorlar artık Bizim karşıda çalışan bir "çırak"ta var. Tamamen yere basık davlumbaza nasıl sürtmüyor diye inceliyorum arada. Baktım geçen boydan boya çizmişler. Bir sonraki gün baktım boyatmış gene.

Benim de Civic'i çizdiler Florya'nın orta yerinde. Allahtan pasta cila ile geçti de boyamaya gerek kalmadı. Hep derim, bu ülkede honda çetesi var. Vuruğu, çiziği olmayan honda yok trafikte, özellikle dikkat ediyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: cLk
    vti lerın yüksek hp olmasından fiyatı yüksek

Yüksek hp de bu kadar mı yüksek hp hocam, 93 model araca 28 fiyat çekiyorlar.

Ben benim araca 6 bine k20 taktırırım daha yüksek hp olur valla.

quote:

Sorma normal Civic'lerin piyasası bile yüksek giderken kuponlar uçuyor tabi..

Benim kasanın Type-R'ına 60 bin lira istiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

hızlı bi araç değil o yüzden çok da zevk vereceğini sanmıyorum.

O fiyatlara neden turbo şahin-doğan almıyorsunuz? Arada bi çatara patara gezersiniz. Ciddiyim

Çatara patara gidenlere baya bir küfür ederim, kendime de küfür etmek istemem.

Şahin doğan allerjisi olduğu için bende uzak duruyorum o araçlardan.

Hızlı olmasından değil de bu kasalar hoşuma gidiyor, pastasıydı cilasıydı temizlemesiydi falan güzel olur diye düşünüyorum. Orjinali bozmadan da aracı rahatlatacak şeyler yaparsam 10 numara olur.

Yıkaması ayrı güzel olur zaten küçücük araç hemen yıkanır. Ben arada bir astra'yı yıkayayım diyorum nefesim yetmiyor vallahi

• Arkadaş sende Hondacıyım diye geçiniyon ama kasa kodundan haberin yok.

EX kasa ney la Onun adı EG kasa sorun falan çıkarmaz bakımlıysa yalnız karbüratörlüdür.

Performans istiyorsan 1.6 SI al Vtec2ye binmek istemezsin.

@IslakFasulye
  • Eski kasalarla pek ilgilenmiyordum hocam.

1.6 si ye baktım da oynanmamışı yok. Hatta eli yüzü düzgün modifiye yapan yok.

Performans değilde küçük oluyor ya bu EG ler, uğraşması zevkli olur diye düşünüyorum.

Yoksa bi dene vosvos mu alsam, yada hiçbirini yapmayıp eşimle yurtdışı seyahatine mı çıksam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.