ben bu kasa da 1.6i diye bir model hiç duymadım ex olmasın araç?
km 260 binde :S
ben bi anlam veremedim zaten nettede arastırdıgımda bir bilgi bulamadım bilen arkadaslara soruyum dedim km önemli deil benim icin araba cok hosuma gitti
quote:
Orijinalden alıntı: tedirgin66
arac hakkında bilgisi olan yokmu ???*
Neden şu mesajdan sonra ehliyetin olduğundan bile şüpheliyim?
1.6 si motor 120 beygir güç üretiyor.temizini bulmak çok zor.herkes modifiye ediyor.sonuçta genç arabası. bende ex motor var. 1.5 90 beygir karbüratörlü.ben memnunum aracımdan.
Neden şu mesajdan sonra ehliyetin olduğundan bile şüpheliyim?
nerden anladın kardeşim :d gercekdende yok
quote:
Orijinalden alıntı: Salih
1.6 si motor 120 beygir güç üretiyor.temizini bulmak çok zor.herkes modifiye ediyor.sonuçta genç arabası. bende ex motor var. 1.5 90 beygir karbüratörlü.ben memnunum aracımdan.
dogrudur temizide var 17 lira haliyle o yastaki bi arabaya okadar para bayılmak zoruma gider benimde motora acık hava filtresi takas,headers takar bunlar onemli deil onemli olan motorunda icinde oynanmamıs bulmak benim icin onemlidir adamlar 106 gtı ben arabayı gordugumde tereyag gibi eriyom gel gelelimki motoru kurcalanmamıs 10 tane cıkmaz türkiye okadar yani bi aralar alacak oldum adam kilo metrede 750 yakıyo diyo naptınız siz motora diyom bilmiyo banada stok aracım fll orjinal diyo sag camurluk sol kapı degişik aracın beygiri 120 diyo 213 cıkıyo en sonunda sakamısınız siz deyip güldüm gecdim(bu arada saygıyla anıyorum) ondan sonra hondaya dondum zaten olay bundan ibaret ha bu arada
1.6si 130 ps fabrika verisidir :D
quote:
Yani araba alıcam diye fake konu açtım, Milleti boş yere oyaladım diyosun burda. E yönetici abilerimize iletelim hemen:)
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
quote:
Yani araba alıcam diye fake konu açtım, Milleti boş yere oyaladım diyosun burda. E yönetici abilerimize iletelim hemen:)
Ne adamsın ya
quote:
quote:
Adamsın adam
quote:
quote:
bu kadar on yargılı olmasan daha iyi olur olayları anlatma geregi duymuyorum ama o aklındaki önyargıyı silmek icin anlatıyorum askerden geldigimde alacaktım surda 1 sene kaldı 22 e sınıfı alırım diye bekledim 7.ayın 1 22 girdim aradan yanlıs olmasın 7 gün sonra nişanlandım bu sana acıklayıcı olmusdur eminim sovledgin soyler sovmekden daha agırdı bunu bil yani
quote:
Orijinalden alıntı: Salih
yanlışınız var. 1.6 si 120 değil 136 hp güç üretir. ama temizini bulmak konusunda haklısınız. bu aracı alanlar genellikle genç ve araba çok zorlanıyor, yüksek devirlerde kullanıyor. piyasadakilerin % 95 stock değil. az da olsa bir modifiye işlemine uğramış.
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet C
düzgün kullanılmışsa bu km bu araca hiçbir şey değil. aynı km'lerde lpg'li 94 model otomatik kullanmıştım, 10 bin km'de bir damla yağ eksiltmiyordu.
quote:
ozaman mümkünse askerden geldiğimde alacağım diye konu aç,buraya gelip ehliyetsiz halinle yarın araç alacak gibi konu açarak milleti meşgul etme. Dürüst olun biraz illa biz yakalamayalım,dalgaya vurmayalım,sözlerimiz de ağır gelmesin.
quote:
Orijinalden alıntı: tapdk
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet C
düzgün kullanılmışsa bu km bu araca hiçbir şey değil. aynı km'lerde lpg'li 94 model otomatik kullanmıştım, 10 bin km'de bir damla yağ eksiltmiyordu.
zaten otomatiklerde motora bişi olmuyo bütün yükü sanjıman yükleniyo :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme