< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
tarihi motorlu araçtan
tarihe geçecek arızalarla tarihi kullanıcı kitlesi tarihi rakamlar. |
Neredeyse bütün civic forumlarına üyeyim, alınma gücenme olmasın ama alan kitleye bakıyorum, sanki biraz eğitim düzeyi, nispeten daha aşağıda bir kitle tercih ediyor.. Bu benim gözlemim.. Aşağılamak için söylemiyorum..
Örneğin astra forumlarına da üyeyim.. Bambaşka bir kullanıcı profili var.. Civic e en yakın kitle seat da.. Allahım o body kitler.. O body kitler.. Töbe bismilla.. Bir de gazlamıyorlar mı birbirlerini çok güzel olmuş diye.. Lan araba zaten göçüyor, adam bir de arkasına spoyler takmış, üst geçidin altından zor geçer.. Bir de bunları ikinci elde "ekstralı" diye satıyorlar.. O iğrençlikleri sanki arabanın opsiyonuymuş gibi, sanki ekstra para verip cam tavan, çift bölgeli klima almış gibi, ekstra para isteyip satıyorlar.. Çok acayip ya. |
Gamzeli Civic
![]() (ironi) Bakalım Civic e laf atınca benim mesajım da favorileri toplayacak mı ![]() |
111’e makyajlı golf highline var. Biri sedan biri gb ama golf’ün fiyatı çok iyi aslında
|
Üç üniversite okumuş cahil denilebilir.
Malum burası Türkiye lise gibi üniversite var. Cahil profesörler var.Seni eğitenler neki onlardan aldığın eğitimle ağalık taslıyorsun. |
Yeni civicin tipini ucube gibi gören bir ben miyim?
|
civic tipi ile golfü top diye oynar derim de.
golfü de beğeniyor olabilirsiniz. ben civic beğendiğim için taraflı oluyorum doğal olarak. golf araba değil, yarım daire. |
Sorunsuz şanzımandan başka hiç birşey sunmayan ve 15 senedir yerinde sayan motora ve 110 bin liraya rağmen he?
![]() |
Facebook'ta (başta Honda olmak üzere) çeşitli grupları takip ediyorum. Adı bende saklı club Turkey ne kadar kahvehane gibiyse Honda Jazz grupları da o kadar caz kafe gibi.
![]() ![]() Aslında Civic kullanıcı kitlesi içinde de aklıselim, eğitimli insanlar çoğunluktaydı. Bahsettiğiniz arkadaşlar sosyal medyanın gücüyle gün yüzüne çıktı belki de. ABD'deki ricerlık müessesesi de matbaa gibi geç geldi demek ki. ![]() |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skandalek -- 29 Aralık 2017; 0:3:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 29 Aralık 2017; 0:40:56 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|