Manuel versiyonu olduğunu bilmiyordum ne diyorsunuz 1000-1100 civarına alınır mı ? |
Honda Civic 2020 182 manuel alınır mı ?
-
-
Otomatik vites ile ayak rahat ediyor, manuel viteste kafa ediyor.
Otomatik aşırı keyifli önceki aracınız nedir, test sürüşü mutlaka yapın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
otomatiğine hantal dediklerini duydum ondan manueli gözüme çarptı, aracım sportage 2021
-
Yoğun trafik derdiniz yoksa gayet alınabilir. Cvt de düzgün kullanır bakımını yapar yağını düzenli değiştirirseniz kötü şanzıman değildir bu arada.
Cvt şanzımana hantal denmesinin ana sebebi klasik otomatik gibi tork konvertörlü olması. Yoksa cvt mekanik olarak gayet başarılı bir sistem.
Zamanında f1 de kullanıldığında tur zamanlarını oldukça düşürüyordu ancak FIA yasakladı. Sürekli yüksek devir çeviren motor sesinin çok dengesiz, zevksiz ve gürültülü olması sebebiyle yasakladılar sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 8 Haziran 2024; 1:10:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alınmaz valla cvt konforlu bir şanzıman bence boşa heves etmeyin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu aracın otomatıgı nasıl ? merak ettım
-
Araçtan beklentiye göre değişir. Konfor için otomatik, sürüşten keyif almak isteniyorsa manueli tercih edilir.
Otomatikte 182 hp o kadar hissettirmez CVT şanzımandan dolayı ama manuelde o 182hp sürüşün keyfine varılır.
CVT şanzıman kullanmayan bilmez. Başta çok güzel konforlu dedirtiyor ama sonrasında tüm sürüş zevkini alıp götürüyor. Devir yükselmeden araç hızlanıyor, dip gaz yapınca da elektrik süpürgesi modunda çalışıyor.
-
Hantal değil, akıcı ve performanslı ama Cvt 182liği kullanan birisi manueli kullanırsa neden bunu almadım diye kafasını dağlara taşlara vurabilir.. çok bariz bir çekiş kuvveti farkı var, 182lik manuel 2 ve 3. viteste son devire kadar koltuğa gömüyor. her müsait yerde o hissi yaşamak için sürekli basasınız geliyor.
manuelin nasıl olduğunu bilmezseniz cvt ile mutlu mesut yaşarsınız (2 yılda bir dayatılan yağ değişimi masrafı hariç).
-
o kadar para verip vites mi değiştireceğim diyen bir kesim var ancak manuel vites aracın keyfini hiçbir oto,cvt,zf,dct,dsg,edc vermez. Yoğun şehir içi kullanım içinse manuel yoruyor doğruya doğru.
son manuel passatlardan birine sahip bir kullanıcı olarak yazıyorum.
sorunsuzluk ve bakım maliyeti düşüklüğü de cabası.
tek handikapı belirli bir bütçeden yukarısında manuel araçların ilk cümlede yazdığım tebadan dolayı satışı zor.
Hocam ben olsam üzerine 75 daha koyar 2020 otomatik vites alırdım
Tercih melesi tabi
manuel hiç duymadım
fe 1 kasa cvt 182 likler performans olarak çok iyi diyorlar, fc5 kasa 182 manueller yarışıyormuş bence fe1 kasa bakın araştırın
-
İstanbul trafiğinde otomatik vites araçla benim ayağım ağrıyor Manueli düşünemiyorum eskiden kullanırdim hatırlıyorum da unutmak istiyorum 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X