Şimdi Ara

Honda civic hatchback ( 2002 - 2005 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2002 - 2005 model civari honda civic hatchback (otomatık ) almak istiyorum.

az cok internet sitelerinde arastırma yaptım fiyat olarak.

birde sizin goruslerınızı almak istedim. Olumlu yada olumsuz goruslerınız nelerdır.

• olumlu görüş, motor-şanzıman-performans-tüketim olarak iyi bir makine.

5 kapılıların içi bir hayli geniş, 3 kapıların da görünüşü çok güzel.

honda türkiye, civic sedan satmak için bu otomobilleri harcadı desek yeridir.
  • aynı aracın kullanıcısıyım.Aklınıza takılan herhangi bir soru varsa pm atabilirsiniz yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
  • Benim bir akrabamda var. 2006 model. Çok fazla kullandığı için lpg'de taktırdı. Araçtan oldukça memnun.
  • teşekkurler arkadaslar.
  • Candan dostum sana birşey soracağım bu Civic'lerle ilgili
    Bunların 5K olanları Türkiye'ye sadece otm vites mi geldi ?
    Bir de her gaza biraz fazla yüklendiğinde acaip patinaj çektiğine dair duyumlar aldım
    Ne kadar doğru?
    Gerçi bu çoğu önden çekişli için geçerli ama Civic'in çok daha beter olduğunu duydum
  • 5K az da olsa düz vitesine rastladım ama geneli otomatiktir

Buji değişmeden önce aracım hiç patinaja düşmezdi. Değiştirdim şimdi garipleşti 1. viteste çok sardırma yapabiliyor ama bunu kasıtlı olarak yapmanız gerekir. ASR'si olmayan bir araç için normal bir durum sonuçta.
  • Teşekkür ediyorum cevapların için

Arkadaş babası her kullandığında cayır cayır patinaj çektiğinden bahsetti de heralde sürücüden kaynaklı bir durum

Bir de bu kasa ülkemizde de pek yok,aslında çok şık
    Sedanı kadar olsaydı keşke de gözlerimiz bayram etseydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Screamer

Teşekkür ediyorum cevapların için

Arkadaş babası her kullandığında cayır cayır patinaj çektiğinden bahsetti de heralde sürücüden kaynaklı bir durum

Bir de bu kasa ülkemizde de pek yok,aslında çok şık
    Sedanı kadar olsaydı keşke de gözlerimiz bayram etseydi

Keza otomatik civicler 2000devire kadar oldukça sağırdır 1. viteste yakıt ekonomisi için bi sistemden bahsetmişlerdi ama ne kadar doğru bilemiyorum.

Lastikleri kontrol etmekte fayda var bir de ıslak zeminde dip gaz yazınca kontralar vermek gerekiyor

Japon balığına benziyor araç Ben seviyorum şeklini şemalini

• Güzel bir araba
  • yanlış mesaj attım düzeltemiyorum. özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaok1 -- 16 Şubat 2009; 19:50:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: S3rhan

Selamlar Arkadaşlar.

2002 - 2005 model civari honda civic hatchback (otomatık ) almak istiyorum.

az cok internet sitelerinde arastırma yaptım fiyat olarak.

birde sizin goruslerınızı almak istedim. Olumlu yada olumsuz goruslerınız nelerdır.

2002 model otomatik viteslisini kullanıyorum.

1.6 110 hp vtec motorlu ve yakıt tüketimi benim istanbul şehir içinde çok fazla dur-kalk olmayan trafikte 9 litre / 100 km.
    Bu değer 1.6 otomatik vitesli bir araç için iyi sayılabilir.

aracın içi baya geniş, bagaj sınıf ortalamalarında, oturuş yüksek ve iç mekan oldukça ferah

otomatik şanzıman normalde ekonomi için tasarlandığı için performans vermiyor, ancak vitesi d3 moduna alırsanız 5-6bin devirde vites değiştiriyor, performans sorunu ortadan kalkıyor. Uzun yolda sollamalarda ben bu modu kullanıyorum.

araç ingiltere üretimi ve işçiliği fena değil.

İki (kişisel) eksi yönünü söyleyebilirim:

1-yüksek hızlarda aracın içine biraz motor ve yol sesi giriyor
    2- Direksiyon bazen fazla hafif geliyor, yol durmunu sürücüye yansıtmıyor.

Genel anlamda, sorunsuz, rahat, pratik, modern görünümlü bir araç. Ben kullanımından memnunum. Hiç arıza çıkartmıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.