Bildirim
HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hayırlısı olsun kardeşim..Daha ne araçlar denk gelir merak etme..
Burak hayırlı yolculuklar sana.. -
eyvallah abi -
fulledim bugün, 81.5 kmdeyken tekrar gaz aldım 29.99TLye fullendi. 36 kuruş yapıyor abi oda :) haftaiçi subap ayarları yaptırıcam -
İzmir de ikiler honda ya dün verdim aracı sibop ayarının 2 ay önce yapıldığını ama hala çok yaktığını söyledim.Adamlar biraz ses dinlediler ve beğenmediler.Motor tam soğumadan ayar olmayacağını söylediler.Olabilir,ben tüm gün bıraktım onbin bakım için neyi ne zaman yaptılar bilmiyorum.Akşam aldım aracı bakalım inşaallah dedikleri gibi olmuştur.
Bir km hesabı daha açalım ne olacak -
2004 2006 eurocivic arayorum üstadlar bilginiz olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: ayazoglu35
İzmir de ikiler honda ya dün verdim aracı sibop ayarının 2 ay önce yapıldığını ama hala çok yaktığını söyledim.Adamlar biraz ses dinlediler ve beğenmediler.Motor tam soğumadan ayar olmayacağını söylediler.Olabilir,ben tüm gün bıraktım onbin bakım için neyi ne zaman yaptılar bilmiyorum.Akşam aldım aracı bakalım inşaallah dedikleri gibi olmuştur.
Bir km hesabı daha açalım ne olacak
Senin araçta LPG kaçağı olabillir dolum ağzından falan kaçırıyorsa koku da pek gelmez.
Motor kısmından kaçırıyorsa genelde Fan/Klima açınca alırsın kokuyu.
Tüm tesisata kaçak kontrolü yaptır.
36 kuruş çok çok fazla bir rakam mümkün ötesi, 23-26 kuruş civarı yakması lazım, 9-10 litre LPG yani litresi 2,45-2,70 arası aldığını düşünürsek...
-
Yanlış kişiden alıntı yapmışım ama ikinizinki de çok yakıyordu sanırım :-) -
Abi koku hiç almıyorum. Subap ayarı yaptırdıktan sonra bir düşüş olmazsa bir gün brc servise bırakıcam a dan z ye kontrol edecekler. Ama sızdırmazlık raporu aldım dün muayeneye soktum aracı bir kaçak olsa orada da belli olmaz mıydı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Bugün Şirinevler'den (hertarafın tuning+ses sistemi+eksozcu ve jantcı olduğunu yeni farkettiğim) caddeden geçerken şu teybin çerçevesine bir bakayım belki buralarda birinde vardır dedim. Varmış; hemde işi sadece teyp çerçevesi olan koca bir dükkan.:)))) Yandaki dükkan sahibi ile orjinal çerçevesi(75 Tl)+ Roadstar 8200N +montaj+geri vites kamerası dahil, 650 TL'ye anlaştık.
Bak dedim arkadaşa; bunların ''geleneksel bir double din çerçeve'' sorunu var. Sökmeden kontrol edelim istersen?
Yok dedi arkadaş, söküldü ön göğüs teyp çıkarıldı, çerçeve geldi (yan mağazadan)....
''E-bay'dan sipariş etmeyi düşündüğüz çerçeve,
ININININNNNNNNNNNNNN UYMADI.):))))))
sonra bir de single çerçeve denediler (gri) o da uymadı..
Sonra eski teypi monte ettiler, göğüsü yerine taktılar. Helalleştik, tanışmış olduk.:)))))
İyi ki Amerikanyadan o siparişleri vermemişiz. Uymadı yahu?:))::))
Nerden bulacaz bu mereti!!!
Çerçeveyi bulsam ,
aynı dakka multimedia:)))
CNC torna falan dediler, ona da vakit yokki?
Arabayı mı değiştirsek?
-
Adı euro cıvıc meretin olacak bişeyleriİlk konuya girmişsin"tamam olmuş galiba"demiştim sonuç olumsuz olmuş.
Lakin sen bunu kafaya taktın,bulursun inşallah abi.. -
Bostancı oto sanayide subap ayarı ve boğaz temizliğini 80 TL den anlaştım öğleden sonra alıcam inşallah bir nebze düzelir :)
ilandaki araç hakkında yorum alabilirmiyim :)
tavanda ufak bir temizlik boyası haricinde boyası yokmuş. km orjinalmiş. oğlu için özürlü indiriminde 0 araç alacağı için satıyormuş. 2.sahibi ve 5 senedir kullanıyormuş. yalnız tek kafamı kurcalayan. şehiriçinde 30 litre gaz ile 230 km fln gidiyomuş. 40 kuruşa denk geliyor biraz fazla geldi bana.yardımlarınız için şimdiden teşk ederim.
-
Saat 17:00 'da yazınızı gördüm,
ilana baktım, bir misafirim için 5 dakikalığına bilgisayarın başından ayrıldım...
Güzel araca benziyor, rengi ve duruşu gayet iyi+lpg'si var (2.000TL) bence alınabilir.....diyecektim ki?:))))))
satılmış sanırım, ilan yok!!!
@eÜp_07
senin baktığın arabalar hemen kapılıyor, ağır kalıyorsun:)))) -
Bak burda ne buldum:)
1 saat içinde 1.000 tl fiyat artmış:))))) -
veeeee, 18:56 itibarıyla, galerici de satmış..
2 saatte 1.000 Tl, iyi para:):))):): -
ve sitede yeni olarak şöyle bişey var,
fiyat biraz yukarda:)
-
Dokundugum araba satiliyor sahibiyle de konusmistum kaporta yollasam beklicekti cumaya kadar içime sinmedi. Ama guEl arabaydi boya km orjinal
quote:
Orijinalden alıntı: erentalya
ve sitede yeni olarak şöyle bişey var,
fiyat biraz yukarda:)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-kazasiz-temiz-honda-164498850/detay
Cok pahali ustadim. Biraz daha pusuda bekliyim bakalim
Hayırlısı olsun acele etmene gerek yok..
Sabah başka sitede bunu gördüm eğer uzak demezsen..
www.araba.comSucuri WebSite Firewall - Access Deniedhttp://www.araba.com/282253604/Honda-Civic-16i-LS-Euro-Civic
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayazoglu35 -- 15 Mayıs 2014; 10:39:02 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X