Şimdi Ara

HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.186
Cevap
31
Favori
128.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hanım hamile bir araç almam lazım ama çokda acil değil. esasında beklesem dahada yükselecek gibi geliyor bana. ramazan ayı bayram fln derken.
  • FARK YOK BUDA AYNI ARAÇ..ARAÇ SAHİPLERİ PEK İLAN VERİRKEN DİKKAT ETMİYORLAR..MANUEL DER OTOMATİKTİR,SEDAN DER HB ÇIKAR..BUDA ONA BENZİYOR..BENDE VİTECLERİN ARASINDA BULMUŞTUM ALDIĞIM ARACI..
  • eÜp_07 E kullanıcısına yanıt
    İkisi de aynı araç modeli fark yok o araç neden o kadar ucuz anlayamadım Pert kayitli olsa o fiyata vermezler ilginç arayip görüşmek lazim bedava araç...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatlar karıştı,
    eüp Diyarbakır'daki aracı soruyor?
    aralarında fark var mı diye (araç bildiğin euro civic) sahibi kategoriyi tutturamamış?:)):) ayazoğlu zaten söylemiş:)))
    Alper, sen Erzurumda'ki aracı fiyat olarak değerlendiriyorsun :)))
  • Ucuz olan aracın sahibiyle görüştüm..Uzak ama gidilip alınabilir,efendi bir kişiyle görüştüm buna eminim.Cüneyt bey tavanda direklerde arka kapılarda boya yok ama diğer yerlerinde lokal boyalar var dedi..Yürüyenin de bir sıkıntı yokmuş.Plaka açık zaten sorgulanıp güzel bir ekspertize sokulup alınır bence..
  • diyarbakırdaki araç oldukça temiz sağ iki kapıda sağ çamurlukta boya varmış. km si mekaniğinden emin. ekpertiz yaptırabilirsin diyor. ancak 26500 ve lpg yok. pahalı gibi geldi.
  • arabamı buldum sanırım hadi hayırlısı :)
  • Benim gözüme battı ama o araç mı bilmem,,45 plaka manisa mı? rengi de güzel..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayazoglu35 -- 15 Mayıs 2014; 13:23:12 >

• site çakıldı çift çift gitmiş ilan adresi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayazoglu35 -- 15 Mayıs 2014; 13:26:41 >
  • sayın ayazoğlu benim ilandaki araç nasıl sizce ?
  • Ya abim ben kafanı mı karıştırdım? Sen karar ver en doğrusu bu bence.Araçların sahipleriyle görüş sor soruştur.Ankara plakalı birşey yok demiş ben inanmam öyle 2004 araç yaş var trafik denen bişey var..Nasıl bişeyi yok demiş?Neden plakası kapalı?Sor bakalım..
    Manisada olan araç yazmış değişeni boyası nesi varsa..Bak araştır en iyisi o..
  • o aracıda kaçırdık maşallahım var :)
  • Evet arkadaşlar,
    z.avoli zavallı zavallı yakıyor.):))) (İstanbul şehir içi)
    Gariban işi):))
    Var mı eksilten?:)
    7,2 'de vardı onu çekecek vaktim olmadı.
     HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL

• Pardon, bunu eklemeyi unutmuşum:))))))

HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL
  • Hay maşallah...Vallah benim de zavoli lakin zavallı olan benim abi:))) Sibop ayarı epey fark etti hem ses hem de çekişi sanki daha bir güzel oldu..Yakıt ise şuan hala takipteyim yeni nede olsa..İnşaallah bizim araçta o değerleri görür..
  • Izmitten dönüşte bp den 2.77 TL'den 60 TL 21.6 lt gaz aldım kilometreyi sıfırladım ve yola çıktım. Akşam 22:00 gibi çıktığım için yollar boştu ve basarak geldim 140-170 arası ve arabada 5 kişi vardı. 80 km uzun yolda basarak, 110 km de şehir içinde gezerek 60TL'ye 190 km gittim. Dediğinize göre yanlış bir hesaplama ama gene de benim nazarım da 31 kuruş yakmış oldum. En yakın zamanda sizin teknik ile de ölçeceğim. Basmasaydım otobanda belki 200-210 giderdi diye düşünüyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.