Şimdi Ara

HONDA CİVİC HB AT 1.6 İES 5 KAPI 2004 2005 2006 MODEL (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
31
Favori
128.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eÜp_07

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-acill-32-ye...honda-civic..pazarlik-payi-makul-166246003/detay

bu araç hakkında yorum alabilirmiyim ?

gerek kalmadı buda gitti :( 1 saatte
  • eÜp_07 E kullanıcısına yanıt
    Ben çok beğendim.
    Fiyat çok iyi.
    Araç tertemiz. İçi dışı direksiyon vs. km belli değil. Aracın kaporta çizgileri de düzgün.
    Bir Jant takımı aldın mı çok değişir görüntü.
    Aracın geçmişi hasar kaydı vs. sorgulanıp ekspertiz de yapıldı mı hemen alınabilir.
  • Vay arkadaş ilan biraz zor açıldı inceleyip cevap yazana kadar araba satıldı senin yazını sonra gördüm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperd82

Vay arkadaş ilan biraz zor açıldı inceleyip cevap yazana kadar araba satıldı senin yazını sonra gördüm...

:(:(
  • quote:

Ben çok beğendim.
    Fiyat çok iyi.
    Araç tertemiz. İçi dışı direksiyon vs. km belli değil. Aracın kaporta çizgileri de düzgün.
    Bir Jant takımı aldın mı çok değişir görüntü.
    Aracın geçmişi hasar kaydı vs. sorgulanıp ekspertiz de yapıldı mı hemen alınabilir.

araç çok temizdi servis bakımlı boyasız. jant alıp yolumuza bakacaktık. sağlık olsun. 31 e anlaşmıştık. 30750 pazarlıgı bozun dedim. adamlar 31 vermişler ben olunca. satmışlar onlarda. telefonda gitti canlı canlı :)
  • Maalesef ben bişey göremedim be abim.. Olsun bakalım,haydi daha iyisine inşallah Eyüp kardeş..
  • bu nasıl,?

Armutun sapı, üzümün çöpü derken araç alamayacan, biraz rahat ol, en iyisi bile arkadan gelen sürücünün dikkati kadar orjinal kalıyor.
    Rahat ol, git - sür- beğen -al, arkana da bakma. Çünkü; her zaman daha iyisi, daha ucuzu, daha güzeli çıkacaktır.
    Önemli olan, arabanın çiziksiz, tıkırtısız olması değil, ''hayırlı'' olmasıdır. İçinden cenaze çıkacak olsa ''Bentley'' olsa ne yazar?:)))))
    Çok da pırıldayan araba iyi değildir. Nazar'a gelir.?:)))))

• Ah dostum ah temiz araç buldun mu 30.750-31.250 hiç bakmayacaksın parayı bastırıp alacaksın 2.el böyle çalışıyor :)
    Sağlık olsun iş ciddiye binmiş artık alırsın bir tane araç Hayırlısı Olsun...
  • Otobanda 133km/h radar yemişim. 120 sınır olan yolda %10 geçme payı ile 132 km/h çıkabilirim, ben 133 ile yemişim bir puştluk olmasın
    görüntü de yok. Itiraz nasıl ediliyor ne yapmam gerek bilginiz var mı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mburakyuce -- 29 Mayıs 2014; 11:17:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erentalya

bu nasıl,?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-otomatik-temiz-honda-civic-166292605/detay
    Armutun sapı, üzümün çöpü derken araç alamayacan, biraz rahat ol, en iyisi bile arkadan gelen sürücünün dikkati kadar orjinal kalıyor.
    Rahat ol, git - sür- beğen -al, arkana da bakma. Çünkü; her zaman daha iyisi, daha ucuzu, daha güzeli çıkacaktır.
    Önemli olan, arabanın çiziksiz, tıkırtısız olması değil, ''hayırlı'' olmasıdır. İçinden cenaze çıkacak olsa ''Bentley'' olsa ne yazar?:)))))
    Çok da pırıldayan araba iyi değildir. Nazar'a gelir.?:)))))

kardeşim sabah 8 bucukta kalkar kalkmaz aradım. adam arabada boya olup olmadığı konusunda bir fikri yok tahmin yürütüyor. 25500 dedi ama 25 e verecek gibi. ama gittiğimizde sprizle karşılaşma ihtimali yüksek. komple boyalı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayazoglu35

Maalesef ben bişey göremedim be abim.. Olsun bakalım,haydi daha iyisine inşallah Eyüp kardeş..

abiii araç bulalım bana :)
  • quote:

Ah dostum ah temiz araç buldun mu 30.750-31.250 hiç bakmayacaksın parayı bastırıp alacaksın 2.el böyle çalışıyor :)
    Sağlık olsun iş ciddiye binmiş artık alırsın bir tane araç Hayırlısı Olsun...

abi telefon 31 250 veriyom desem açık artırma gibi olacak. hem başkasının kısmetine engel olmıyalım. çakallık yapmak istesem alırdım 100 200 fazla verip.
  • 2004 jazz aracımı satışa çıkardığım anda honda hb lerede bakmaya başladım. aracımı sattım ve bir kaç ilan sahibi ilede görüştüm ancak olmadı bir türlü . en sonunda geçen hafta cuma günü 2005 golf 5 alarak araç alma maceram sona erdi. şu ilanı geçen hafta verseydin ya kardeşim.

araç arayan arkadaşlar inşallah gönlünüze göre bir araç alırsınız.

• Altay kardeş güle güle kullan aracını,kazasız belasız bin..
    Eyüp dediğin doğru telle bu kadar olurdu ancak.Görmeden insanın içi ne kadar rahat olur ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altay Han

2004 jazz aracımı satışa çıkardığım anda honda hb lerede bakmaya başladım. aracımı sattım ve bir kaç ilan sahibi ilede görüştüm ancak olmadı bir türlü . en sonunda geçen hafta cuma günü 2005 golf 5 alarak araç alma maceram sona erdi. şu ilanı geçen hafta verseydin ya kardeşim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-memurdan-honda-euro-civic-hb-86.000-km-de-otomatik-166427104/detay

araç arayan arkadaşlar inşallah gönlünüze göre bir araç alırsınız.

Bu araç 1 hafta öncede ilandaydı sonra kaldırıldı. şimdi tekrar güncel ilan verilmiş anlamadım neden.

• quote:

Orijinalden alıntı: mburakyuce

Otobanda 133km/h radar yemişim. 120 sınır olan yolda %10 geçme payı ile 132 km/h çıkabilirim, ben 133 ile yemişim bir puştluk olmasın
    görüntü de yok. Itiraz nasıl ediliyor ne yapmam gerek bilginiz var mı :)

110 limit olan kula yolunda 120 km ye pas geçildiğini varsayarsak bende 121 ile ceza yedim..Ama beni yakın bir mesafede durdurdular.Kayda geçti kardeşim af yok maalesef dediler ve yazdılar.Dönüşte hemen yatırdım indirimli olarak.

• Yok abi bi puştluk var bence bu kadar da şans olmaz. Hep aynı yolda gidiyorum basıyorum ediyorum yıllardır sürüyorum otobanda ilk defa ben yedim. Çevremde de o yolda yiyen yok. Servis şoförleri 130-140 ile gidiyor o yolda.
  • Yok be abim şans de sen ona..Cezayı yediğim de ben ilk uzun yolum ve aracımın daha 20.günüydü.Denk geliyor işte.Allah kaza bela vermesin para her zaman kazanılır ve bulunur..
  • Eyüppp nettin o a aracı? Alıyormusun?(2 mesaj gidince ve aynı olunca birini sana yönlendirmek gerekti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayazoglu35 -- 29 Mayıs 2014; 19:34:58 >
  • 3 ay önce Kadıköyde gece 109 km/h ile radar yedim 356 TL. Kadıköyü bilmiyor musunuz bilmiyorum abi ama hiç bir yolunda 109 basamazsınız. 1 sene boyunca 1000 lira ceza yedim neredeyse ve hiç birisinde de durdurulmadım postacı abiden öğrendik :)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.