Şimdi Ara

honda civic premium sonrası 55000 butce sizce hangi araç??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. 2008 civic sedan premium aracım var. her kasa ve model cıvıce bınmiş biri olarak yenı kasasını begenmedıgım ıcın başka marka bir araca gecmeyi dusunuyorum.

kafamdakı araçlar yenı seat leon 1.4 tsı fr, opel astra j 1.6 yada 1.4 t sport, volvo s40 d2, br ıhtımal passat 1.4 tsı comfortlıne. kafamın neden karıstıgına gelırsek;

seatı test ettım 1.2 tsı manuelını arac guzel fr paketle cok yakısıklı lakın ıkıncı el durumu düşünüdürüyor benı. hiç bır aracıma bir yıldan fazla bınemedım. sıfır olursa ıkı yıl binebilirim en fazla sizce satarken cok zarar edermıyım.?? yılda ortalama 20bın km yapıyorum dizelmı alsam acaba diye dusunüyorum ama dizeldede fr paket yok seat konusundakı yorumlarınız nedir? birde leon sankı civicten sonra cok sert suspansıyona sahıp bır araç olacak ve ben rahatsız edecekmıs gibi gelıyor

opel astra 1.4t cosmo paket test ettım arac güzel. yol tutuş cok iyi konfor yeterli.opel konusundakı sıkıntı yakıt. lpg taktırayım dıye dusunup 1.6 115 lık alayım dıye dusunuyorum ama oda cok hantal arac vs vs gıbı yorumlar okuyorum forumlarda. 1.4 lerede daha sagıklı lpg uygulaması pek yok denılıyor. dizelı cok gucsuz oldugu ıcın hıc dusunmedım. astralar hakkında fıkrı olanlar neder??

3.cu secenek volvo s40. begendıgım bır arac. artısı dizel oluşu ve yakıt degerleri. sıkıntı şurada hıc volvo kullanmadım motor cekısı vs vs nasıldır. ıkıncı elı nasıldır? satarken cok zarar ettırırmı volvo s40??

passat comfort paket guzel. ıkıncı ellerınıde 53 55 arası bulabılıyorum dusuk kmde. lakin yaşım 25 passat bana sanki olmazmış gibi geliyor.

son secenek esasında gonlumden gecen bmw 3.16 2009 uzerı makyajlı kasa. motor cok gucsuz denıyor tatmın etmez vs vs denıyor. yakıt cok denılıyor.

benım civicte gözumun ıcıne bakıp duruyor satma benı der gibi ama satma sözunude verdık. sizce hangi arac civicten sonra benı fiyat performans yakıt ve ıkıncı el konusunda mutlu edebilir?? önerilerınızı ve deneyimlerınızı paylaşırsanız sevinirim. sıfır yada ıkıncı el farketmez düşük kmde 2009 ve ustu bahsettığım araçlar.. saygılar.

• Selamlar,

Bende kasim basi 2011civic prem. aracimi sattim. Cok yol yaptigimdan dizel aldim. 13ayda yaptigim km yi 4ay gibi bir surede yaptim. Amaciniz km ise kesinlikle dizel alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nedir suanki aracınız acaba? benım araç lpg li ama yınede bır dizel gibi değil tabıkıde.
  • Ben clio4 aldim cok memnunum. Bakimlari 20binde bir ve 336tl odedim. Segment sorun olmayacaksa bakmanizda fayda var.

• İçlerinde en mantıklısı volvo gibi geliyor.. ama uzun vadede düşünmüyorsanız zarar ettirebilir..
    Passat sonuçta d segmenti, diğer alternatiflerden çok daha iyi bir araba ama hem benzinli oluşu hem de yaşınız dolayısıyla soru işareti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkwasheree

Ben clio4 aldim cok memnunum. Bakimlari 20binde bir ve 336tl odedim. Segment sorun olmayacaksa bakmanizda fayda var.

civicten sonra clio sizi rahatsız etmeedimi ?? kulanmadım bilmıyorum ama civicden sonra artıları ve eksılerı nelerdir sizce ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_elf

İçlerinde en mantıklısı volvo gibi geliyor.. ama uzun vadede düşünmüyorsanız zarar ettirebilir..
    Passat sonuçta d segmenti, diğer alternatiflerden çok daha iyi bir araba ama hem benzinli oluşu hem de yaşınız dolayısıyla soru işareti..

daha önce volvo deneyımınız oldumu ?? passat konusunda hemfıkırız sanrım
  • bence lpg ile biniyorsanız ve lpg düşünüyorsanız alıştığınız araçtan devam edin, yeni kasası benimde hoşuma gitmiyordu ama arka kısımdaki reflektörlerin iptali ile baya alımlı duruyor.

benzinle biniyorsanız FR dan başkası yalan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftr35

quote:

Ben clio4 aldim cok memnunum. Bakimlari 20binde bir ve 336tl odedim. Segment sorun olmayacaksa bakmanizda fayda var.

civicten sonra clio sizi rahatsız etmeedimi ?? kulanmadım bilmıyorum ama civicden sonra artıları ve eksılerı nelerdir sizce ???

Cok rahatsiz oldugumu soyleyemem AMA tabikide bazen civic I aramadim degil. Civic ten sonra dizel d segmentine gecebilirdim AMA yasim itibariyle 1-2 sene ertelemeye karar verdim.
    clio ya gelirsek yaklasik 40lt mazot ile s.ici min 850km ve bu deger s.arasi 1200e kadar cikabiliyor. Genelde sakin kullanirim. Cok konforlu diyemem AMA donanim seviyesi ve giderleri civic ten sonra beni mutlu etti ediyorda. F/P olarak tavsiyemdir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dark_elf

İçlerinde en mantıklısı volvo gibi geliyor.. ama uzun vadede düşünmüyorsanız zarar ettirebilir..

daha önce volvo deneyımınız oldumu ?? passat konusunda hemfıkırız sanrım

volvo'da sadece kısa bir süre yolcu olarak bulundum.. c segmenti bir araçtan beklentileri rahatlıkla karşılar..
    Passat'ı almadan önce benimde sizin gibi düşüncelerim vardı. (yaş 30).. ama içine binip bir deneme sürüşü yaptıktan sonra diğer arabalara bakmadım bile..

• quote:

quote:

quote:

Cok rahatsiz oldugumu soyleyemem AMA tabikide bazen civic I aramadim degil. Civic ten sonra dizel d segmentine gecebilirdim AMA yasim itibariyle 1-2 sene ertelemeye karar verdim.
    clio ya gelirsek yaklasik 40lt mazot ile s.ici min 850km ve bu deger s.arasi 1200e kadar cikabiliyor. Genelde sakin kullanirim. Cok konforlu diyemem AMA donanim seviyesi ve giderleri civic ten sonra beni mutlu etti ediyorda. F/P olarak tavsiyemdir.

sanırım sizinkı 90 hp lık clıo degılmı ?? performans ıcın ne diyorsunuz cok yadırganızmı ??

• Tabikide yadirgadim AMA yuksek hizlarda. Civic ile 220km ustu gordugum yerde Clio 195km de kaldi. AMA 0-130 gayet yeterli. Ayrica 1depo ile ank-balikesir-ank yaptigim gun civic ten kalan baglarimi koparmis oldum;))

• s40tan başkasıyla pişman olursunuz. diye düşünüyorum
  • Civic otomatikse ve 316i yi manuel dusunuyosaniz performans olarak cok sikinti yasamazsiniz. Bence 316i dusunun sonucta 320d den 316i ye dusmuyorsunuz ki performans sikintisi yasayasiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Civic otomatikse ve 316i yi manuel dusunuyosaniz performans olarak cok sikinti yasamazsiniz. Bence 316i dusunun sonucta 320d den 316i ye dusmuyorsunuz ki performans sikintisi yasayasiniz.

3.16 kullndınızmı hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcan1994

s40tan başkasıyla pişman olursunuz. diye düşünüyorum

s40ın ıkıncı eli dusunduruyor sadece beni degilse cok mantıklı bir araç farkındaym.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Civic otomatikse ve 316i yi manuel dusunuyosaniz performans olarak cok sikinti yasamazsiniz. Bence 316i dusunun sonucta 320d den 316i ye dusmuyorsunuz ki performans sikintisi yasayasiniz.

3.16 kullndınızmı hiç?

Ben kullanmadım ama e46 kasası yakın bir arkadaşımda vardı.

ama kullanmama gerek yok teknik verilerine bakarak az çok yorum yapabiliyorum.

1.6 atmosferik Astra, Golf vs ne kadar gitmiyorsa 316i de onlardan çok az daha hantal. Hatta 316i yi ben de düşünüyorum aynı bütçelere..
  • aynı sorunu bende yaşıyorum.. bmw kullandım ve müthiş bir makinedir.. volovo arkadaşımda var pek memnun değil.. yeni aurisi bi dene bence.. ilginçtir ki i30 da etkiledi beni.. ancak passat ayrı cidden harika bir şey cc denedim ve aşık oldum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haven -- 1 Nisan 2013; 20:47:49 >
  • quote:

arkadaşlar merhaba. 2008 civic sedan premium aracım var. her kasa ve model cıvıce bınmiş biri olarak yenı kasasını begenmedıgım ıcın başka marka bir araca gecmeyi dusunuyorum.

kafamdakı araçlar yenı seat leon 1.4 tsı fr, opel astra j 1.6 yada 1.4 t sport, volvo s40 d2, br ıhtımal passat 1.4 tsı comfortlıne. kafamın neden karıstıgına gelırsek;

seatı test ettım 1.2 tsı manuelını arac guzel fr paketle cok yakısıklı lakın ıkıncı el durumu düşünüdürüyor benı. hiç bır aracıma bir yıldan fazla bınemedım. sıfır olursa ıkı yıl binebilirim en fazla sizce satarken cok zarar edermıyım.?? yılda ortalama 20bın km yapıyorum dizelmı alsam acaba diye dusunüyorum ama dizeldede fr paket yok seat konusundakı yorumlarınız nedir? birde leon sankı civicten sonra cok sert suspansıyona sahıp bır araç olacak ve ben rahatsız edecekmıs gibi gelıyor

opel astra 1.4t cosmo paket test ettım arac güzel. yol tutuş cok iyi konfor yeterli.opel konusundakı sıkıntı yakıt. lpg taktırayım dıye dusunup 1.6 115 lık alayım dıye dusunuyorum ama oda cok hantal arac vs vs gıbı yorumlar okuyorum forumlarda. 1.4 lerede daha sagıklı lpg uygulaması pek yok denılıyor. dizelı cok gucsuz oldugu ıcın hıc dusunmedım. astralar hakkında fıkrı olanlar neder??

3.cu secenek volvo s40. begendıgım bır arac. artısı dizel oluşu ve yakıt degerleri. sıkıntı şurada hıc volvo kullanmadım motor cekısı vs vs nasıldır. ıkıncı elı nasıldır? satarken cok zarar ettırırmı volvo s40??

passat comfort paket guzel. ıkıncı ellerınıde 53 55 arası bulabılıyorum dusuk kmde. lakin yaşım 25 passat bana sanki olmazmış gibi geliyor.

son secenek esasında gonlumden gecen bmw 3.16 2009 uzerı makyajlı kasa. motor cok gucsuz denıyor tatmın etmez vs vs denıyor. yakıt cok denılıyor.

benım civicte gözumun ıcıne bakıp duruyor satma benı der gibi ama satma sözunude verdık. sizce hangi arac civicten sonra benı fiyat performans yakıt ve ıkıncı el konusunda mutlu edebilir?? önerilerınızı ve deneyimlerınızı paylaşırsanız sevinirim. sıfır yada ıkıncı el farketmez düşük kmde 2009 ve ustu bahsettığım araçlar.. saygılar.

Vw grubu araçların günden güne artan bilinirliği ve son olarak şık bir tasarımla satışa sunulan Leon un bana göre ekonomik ve ş.içi kullanımında canlı 1.2 motoru 2. elde değerini yeterince koruyacaktır, Seat Vw nin biraz daha sert-sportif üyesi gibi de düşünülebilir, bu yüzden sürüşü sert ama keyiflidir.

Astra 1.4T şuan kullandığım aracım; 17" jantları ve sert süspansiyonuyla darbeleri Civic den fazla hissettirir ancak salınım, ince titreşim ve yol sesi olarak daha konforludur, turbo motor akselerasyonda 100-120km ye kadar manuel Civic le benzer performans gösterir ancak ara hızlanma, yokuş, yüklü kullanım ve sollamalarda daha konforlu hızlanma sunar, uzun yolda 5litrenin altında tüketebilirsiniz ancak otomatik vitesli versiyonları ş.içinde fazla tüketir, Lpg için magnezyum sübaplarını değişmeniz gerekir. 1.6 115Hp lik ve 1.6 180Hp lik motoru muhtemelen 2014 e doğru üretimden kalkacak, 1.6T 170/203 Hp benzinli ve 1.6 CDTI 136Hp dizel ile yeni seçenekler gelecek.

S40 Focus 2 platform ve motorunu kullanan güzel bir otomobil ancak bu aracın da üretim ömrü pek sürmeyecek diye biliyorum. Sürüş kalitesi ve konforu iyidir, tüketim ve çekiş de gayet iyidir.

Passat biraz heyecansız görünen bir D sınıfı sedan ancak sürüşündeki sükuneti severseniz araç gözünze daha güzel gelecektir.

316 Bmw klasik sürüş zevki ve kalitesiyle özel bir araç ancak düşük tork+arkadan itiş+yüksek ağırlık yüzünden 1.6 115Hp lik bir C sınıfından biraz daha ağır kalacaktır, gene de özellikle uzun yolda yeterli son sürate sahip bir araçtır.

• Astralarin son fiayti nedir bilmiyorum ama 55 bin sularina yakindir spor ve dianmikdir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.