Bildirim
HONDA CİVİC SKODA RAPİD KARŞILAŞTIRSAK NASIL OLUR
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ortalığı karıştıracak bir konu açmak için üye olmuşsun, tebrikler.
Sonuç zaten belli, şebeke birazdan damlar, Skoda markalı araç her durumda tercih edilir. Karşısına Mercedes C180 getirsen de aynı sonuç çıkar. Farklı bir sonuç çıkması için, VW, Audi, Seat veya başka bir Skoda koyman gerekir. -
klasikleşmiş cevap: segment farkından ötürü civic.quote:
Orijinalden alıntı: qzwxec
Ortalığı karıştıracak bir konu açmak için üye olmuşsun, tebrikler.
Sonuç zaten belli, şebeke birazdan damlar, Skoda markalı araç her durumda tercih edilir. Karşısına Mercedes C180 getirsen de aynı sonuç çıkar. Farklı bir sonuç çıkması için, VW, Audi, Seat veya başka bir Skoda koyman gerekir. -
civic alınırquote:
Orijinalden alıntı: Umut T.
klasikleşmiş cevap: segment farkından ötürü civic.
Alıntıları Göster -
rapid < civicquote:
Orijinalden alıntı: FcbAYERN
civic alınır
Alıntıları Göster -
Rapid gerçeğiyle karşılaşılınca herkes anlayacak Rapidin ne kadar abartıldığını.quote:
Orijinalden alıntı: mtnkrsln
rapid < civic
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: AliUmut07
zaten konunun açılış amacı da bu; Skoda'nın B segmenti, diğer araçların C segmentine eşdeğer mesajını vermek. -
quote:
quote:
zaten konunun açılış amacı da bu; Skoda'nın B segmenti, diğer araçların C segmentine eşdeğer mesajını vermek.
alamancılar, caponcular bitti; skodacılar, seatçılar başladı desenize. -
tabiiki civic -
quote:
quote:
quote:
zaten konunun açılış amacı da bu; Skoda'nın B segmenti, diğer araçların C segmentine eşdeğer mesajını vermek.
alamancılar, caponcular bitti; skodacılar, seatçılar başladı desenize.
Öyle bir ayrım yok zaten, malum şebeke, duruma göre kendine isim koyuyor. Skoda-Seat-VW-Audi markaları tek grup.
-
quote:
quote:
Öyle bir ayrım yok zaten, malum şebeke, duruma göre kendine isim koyuyor. Skoda-Seat-VW-Audi markaları tek grup.
biliyorum ya, dalga geçiyordum. yalnız -audi, porshe hariç- vw'nin yan markaları olan seat ve skoda araçlara sahip arkadaşlarda, araçlarının iyi olduğunu kanıtlama isteği görüyorum. sürekli ön plana çıkıyorlar, eleştiride aşırı tepki verebiliyorlar vs. halbuki zaten biliniyor iyi araçlar oldukları.
-
aramıza yeni satış temsilcileri katıldı hayırlı ola:))quote:
Orijinalden alıntı: Umut T.quote:
quote:
biliyorum ya, dalga geçiyordum. yalnız -audi, porshe hariç- vw'nin yan markaları olan seat ve skoda araçlara sahip arkadaşlarda, araçlarının iyi olduğunu kanıtlama isteği görüyorum. sürekli ön plana çıkıyorlar, eleştiride aşırı tepki verebiliyorlar vs. halbuki zaten biliniyor iyi araçlar oldukları.
Alıntıları Göster
-
Nasıl güzel "don" ama diye soruyor arkadas. -
hangi bayiidensiniz?quote:
Orijinalden alıntı: umutsirvan
Nasıl güzel "don" ama diye soruyor arkadas. -
sırf konu acmak ıcın konu acmıssın kıyasladıgın arabalar ne aynı segment ne aynı fıyat.amacın alman hayranlarıyla japon hayranlarını bırbırıne dusurmek galıba.quote:
Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz
hangi bayiidensiniz?
Alıntıları Göster -
quote:
Nasıl güzel "don" ama diye soruyor arkadas.
akifinde dediği ve baya tepki aldığı gibi rapıd bence polo kırmasıdır şirvan hocam sen ne düşünüyosun bilmiyorum ama saygı duyarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 18 Şubat 2013; 17:37:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..quote:
Nasıl güzel "don" ama diye soruyor arkadas.
akifinde dediği ve baya tepki aldığı gibi rapıd bence polo kırmasıdır şirvan hocam sen ne düşünüyosun bilmiyorum ama saygı duyarım
Alıntıları Göster
-
RAPİD GALİP ÇIKAR -
quote:
Orijinalden alıntı: NEYZEN61
rapid ve polonun birbiriyle alakası yok -
quote:
Orijinalden alıntı: electrostatic
quote:
Orijinalden alıntı: NEYZEN61
rapid ve polonun birbiriyle alakası yok
eminmisin şoyle bi farlardan başlayıp arkaya doğru göz gezdir bakalım çamurluk izleri kapı sac şekilleri hatta yan sinyal lambası bak bakalım alakası varmı yokmu.Tamam araç ölçülerini bilmiyorum rapıd belki biraz daha buyuk olabilir ama çizgiler tamamen aynı bu şimdi rapıdı yeni bi araçmı yapıyor tabiki HAYIR.
Benzer içerikler
- rektefiye sonrası yakıt tüketimi
- sente ayarı ücreti
- trafik cezası tebligat gelmedi
- aks körüğü yırtılırsa ne olur
- peugeot 207 kronik sorunları
- 2021 skoda superb
- ssangyong torres teknik özellikleri
- superb fiyat
- togg yeni rengi
- bmw x1 elektrikli menzil
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X