Arkadaşlar ben 2002 yılında aldığım honda civic imi yeni sattım bugüne kadar problemsiz keyifle aracımı kullandım. Açıkçası aşağıda yazdığım iki araç arasında kararsız kaldım jetta 1,6 102 hp primeline ve civic sedan 1,6 dream Açıkçası honda kullandığım için motorundan gerçekten memnun kaldım. Açıkçası jetta hakkında hiçbir fikrim yok ama golf muadili ise onun da sağlam bir araba olması gerek bana hangisini tavsiye edersiniz ve nedeniyle birlikte lütfen ( honda en büyüktür ..almanlar yapmış abi gibi lütfen yorum yapmayın) İlginize çok teşekkür ederim Özgür
bu konuyla ilgili onlarca başlık var biraz araştırırsanız bulursunuz. 37 000 liraya kadar cıvıc premium, 46 lira ayırabilirseniz jettanın TSİ olanı tavsiye edilir....
evt çok başlık var bunlardan birisi civic tercih etti birisi de bütçeyi aşıp passat aldı ama önerim civic tabi..diğer başlıklarda yorumlarm var
Güncel Civic lerin eski kasa 110hp Civic ler kadar seri olmadığı söyleniyor ancak 102hp lik Vw Jetta dan bariz daha seri ve ekonomik bir araç.
Tavsiyem Civic Dream .
Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar sanırım honda yıllardan beri kullandıktan sonra benim de vazgeçilmezim olmuş tercihimi civicden yana kullandım çok teşekkür ederim yorumlarınız için tekrar saygılar özgür
civic civic
arkadaşlar ben arkamdan bakan hondacılardan bıkmaya başladım, hem accordlar hem civicler neden se arkamdan hep kötü kötü bakıyorlar, bakmayın kardeşim siz her zaman geçilmeye mahkumsunuz, bir jetta 1.4 tsi 170hp kullanıcısı
jetta 1.6 102 hp sorunsuz ve uzun ömürlü bir motor olduğunu biliyorum araç kalite konusunda ve görünüş estetiğide çok iyi hondaya gelince başarılı bir motora sahip kaliteli ve güzelliğiyle dikkat çeken bir otomobil burda karar vermek baya bi zor 2 side çok güzel arabalar honda daha genç bence jetta birazdaha olgun hayırlısı olan hangisiyse o lur inşallah
motor direnişiyle yüksek rpmlerde sorunsuz gidebilien en iyi araç CIVIC dış görünüşü ve iç dizaynı ile ben CIVIC DİYORUM
artık bişey demenize gerek yok arkadaş almış bile civic'ini.
quote:
Orjinalden alıntı: telenor
bu konuyla ilgili onlarca başlık var biraz araştırırsanız bulursunuz. 37 000 liraya kadar cıvıc premium, 46 lira ayırabilirseniz jettanın TSİ olanı tavsiye edilir....
Aman hocam 37 bine ne premium'mu elegance alıyoruz biz 37 bine 32 binede premium var piyasada...
arkadaşlar bu fiyatları nerden alıyorsunuz..ne kadar honda ile görüştüsem dream modeli bile 34000 den aşşa değil..siz 37000 bine premium elegance diosunuz..nerden aldınız bu fiyatları söleyin bende ordan alayım aracı..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme