Şimdi Ara

Honda Civic Yetkili Servis Z Rot

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Buradan yetkili servise aracınızı götürürken bir kez daha düşünmeniz için bunları yazıyorum.Geçenlerde 80.000 bakımını yaptırmak için aracımı honda yetkili servisine götürdüm.Önceden yağ vs. değiştirdiğim için bakıma gerek yok dediler.Bunun yerine checkup yaptılar.Checkupta başka bazı sorunlar tespit ettiler.Viraj denge çubuğununun değişmesi gerektiğini soylediler.Trigger kayışıda 8 yıllık kullanımı geçtiği için ben değiştirmek istedim.

%20 parça ve işçilik kampanyası var diye yapılmışken diğer virajla ilgili aksamında değişmesini kabul ettim.Parça ellerinde olmadığını ve istanbuldan sipariş edeceklerini soylediler.Viraj demirlerinin tanesi için 235tl gibi rakam istediler.Bunun için belli bir kapora verdim.Pek araştırmadığım için o sıralar alt salıncak vs. gibi fiyatına göre büyük parçaların değişeceğini sandım.İşçilik içinde trigger ve bunun için toplam 350tl yazdılar.İşçiliğinde alt aksam değişiminin uzun süreceğini düşünerek toplam 1300 gibi fiyata yaptırma kararı aldım.

Trigger seti toplam 450 gibi maliyet tuttu.150tl işçilik sayarsanız 600tl gibi rakama geldi.Kampanyalı şekilde olması gereken fiyatta buydu.Çünkü özel honda servislerinde 450 gibi rakama değiştiriyorlardı. Ama yetkili servise güvendiğimiz için değişmişken orda değişsin dedik.

Viraj demirleri ve alt salıncak lastikleri 650tl'ya maloldu yaklaşık.150-200 tl'sı işçilik.Viraj demirlerininde daha sonradan aslında z rot olduğunu öğrendim.Fiyat araştırması yaptığımda 25tl gibi rakamlar görürken, orjinalinin en fazla 60-70tl gibi olduğunu gördüm. Lastikleriyle beraber işçilik dahil en fazla 200-250tl rakama malolması gereken rakamı bana 650tl'ye malettiler.Biraz araştırınca z-rotu kendi değiştireni bile gördüm.Kısa sürede değişebilecek parçalar için 150-200tl gibi işçilik ödedim ayrıca.1.5 kat için yetkili servisi tercih ediyordum,fakat yaklaşık 2-3 kat gibi maliyete gelince bunları yazma gereği duydum.

Bundan sonra da bakım vs. için yetkili servise gitmeme kararı aldım.Yetkili servise gitmediğim için yaklaşık senelik bakımda 200tl karım olsa 5 senede 1000tl gibi bir kar edeceğimi düşünüyorum.Şimdi zarar etsemde daha fazlasını ilerde kazanacağımı düşünüyorum.Yetkili servisin verdiği fatura vs. ekleyebilirm görmek isteyen olursa.

• arslan006 A kullanıcısına yanıt
    Hocam Ankara'da İbrahim abi var Bar Honda özel servis tavsiye edebilirim. Son derece ilgili ve dürüst birisi.

iletişim bilgilerine www.barotomotiv.com ulaşabilirsin.
  • Eyvallah hocam.Ben Antalya'dayım. Burda da özel servis olarak Ada Otomotiv var.Bundan sonra yetkili servisi yerine oraya gidecegim.
  • kahrolsun yetkili servis
    yetkili servise ölümmm
    yasasın özel servis

garanti sürem dolduğundan beri yetkili servisin kapısını açmadım
  • Yetkili servisin uçuk fiyatları...
     Honda Civic Yetkili Servis Z Rot
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat vw servis yağı hk
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.