Bildirim
honda cr-v 1.6 i-dtec mi ? opel zafira tourer 1.6 cdti mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
karar vermemde yardımcı olursanız sevinirim.... -
aile arabası olsun yere yakın dersen zafira ama ben 1,6 seçeneğini göremedim.quote:
Orijinalden alıntı: fuatauf
karar vermemde yardımcı olursanız sevinirim....
havalı olsun SUV olsun deren de CRV yi bekleyebilirsin. şahsen ben CRV bekliyorum -
quote:
honda cr-v 1.6 i-dtec mi ?
opel zafira tourer 1.6 cdti mi ?
kriterler? -
quote:
manuel olması önemli değil ve 75.000 TL paranız varsa her türlü Honda: daha büyük, daha kaliteli, daha sorunsuz, daha iyi motor. -
Zafiraya 1.6 dizel nezaman geldi? -
Olmayan araçları mı karşılaştırıyoruz ?
ben daha ne deyim -
Zafira'ya 1.6 dizel mi gelmiş MPV'de ortalık karışır -
CR-V'ye dizel Eylül gibi gelecek Zafira'ya geldi mi bilmiyorum geldiğinde ikisini de test edersiniz hangisini beğenirseniz onu alırsınız.quote:
Orijinalden alıntı: 35turka
Zafira'ya 1.6 dizel mi gelmiş MPV'de ortalık karışır -
quote:
Kayıtsız şartsız honda -
Bence kesinlikle CRVquote:
Orijinalden alıntı: gezginburquote:
Kayıtsız şartsız honda -
zafira da 1.6 dizel yeni çıkıcakmış hemen hemen cr-v 1.6 dizel ile beraber çıkıcak heralde ?
benim de gönlüm cr-v den yana ama yinede almadan önce bilenlerin fikrini almak istedim. -
zafira da 1.6 dizel yeni çıkıcakmış hemen hemen cr-v 1.6 dizel ile beraber çıkıcak heralde ?quote:
Orijinalden alıntı: hakan0403
Bence kesinlikle CRV
Alıntıları Göster
benim de gönlüm cr-v den yana ama yinede almadan önce bilenlerin fikrini almak istedim. -
uzun yol yapıcam gerek türkiye gerek avrupa seyahatlerine tatile arabayla gitmeyi düşünüyorum.quote:
Bence kesinlikle CRV
Alıntıları Göster
ikiside yeni gelecek.
karar vermemde yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler...
-
Zafira Tourer'in gelmesine daha var. Buyur bu da bir videosuquote:
Bence kesinlikle CRV
Alıntıları Göster
-
yurtiçi yurtdışı tatile arabayla gitmeyi düşünüyorum rahat ve ekonomik ve sağlam olsun. -
2013 temmuz -ağustos gelicek diya okumuştum ama yanlışmı okudum acaba ? -
quote:
2013 temmuz -ağustos gelicek diya okumuştum ama yanlışmı okudum acaba ?
Ağustos sonunda diye biliyorum -
CR-V Kasım dedi bana bayii ...quote:
Orijinalden alıntı: muharrem.05quote:
2013 temmuz -ağustos gelicek diya okumuştum ama yanlışmı okudum acaba ?
Ağustos sonunda diye biliyorum
Alıntıları Göster
Ama Honda CR-V Varken Opel bilmiyorum yani ....Ama fiyatları da mühim tabii...Performansları , tüketim değerleri ,
donanımları vs... İkisi de ortaya çıkıp kendilerini göstermeden karar vermemek lazım... CR -V Dediğimiz araç muhtemele
1,600 kg civarı vardır onu 1,6 makina taşıyacak ve düz gelecek eğer 0 - 100 'ü 12 - 14 sn civarı tamamlayacak ise soru işareti tabii ...
Ama ne yalan söyleyim bende bekliyorum o aracı... Ha bilmeyenler için 2014 sonbahar da CR-V 1,6 Otomatik geliyor bilginize
-
quote:
Orijinalden alıntı: boss85
CR-V Kasım dedi bana bayii ...
Ama Honda CR-V Varken Opel bilmiyorum yani ....Ama fiyatları da mühim tabii...Performansları , tüketim değerleri ,
donanımları vs... İkisi de ortaya çıkıp kendilerini göstermeden karar vermemek lazım... CR -V Dediğimiz araç muhtemele
1,600 kg civarı vardır onu 1,6 makina taşıyacak ve düz gelecek eğer 0 - 100 'ü 12 - 14 sn civarı tamamlayacak ise soru işareti tabii ...
Ama ne yalan söyleyim bende bekliyorum o aracı... Ha bilmeyenler için 2014 sonbahar da CR-V 1,6 Otomatik geliyor bilginize
Dizel otomatik ? Yok artık.
Benzer içerikler
- alfa romeo alınır mı
- land rover freelander alınır mı
- a3 sedan limousine farkı
- t-roc kronik sorunları
- hyundai getz tutulan motor
- renault logan
- renault arkana fiyat
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X