Şimdi Ara

HONDA CRV 1.6 DİZEL OTOMATİK (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
8
Favori
66.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tanıdık bir Honda Bayisinden fiyat takribi sordum (isim vermeyeyim), 135 civarı birşey olacakmış. Kimse öyle 100-110 diye sulanmasın. Oha dedim, bana Nissan Qashqai en donanımlısının fiyatına göre iyi falan çektiler.. . Ben de artık beklemeye gerek kalmadı dedim Ford Kuga 1.5 EB Titanium a 87 ye el sıkıştım... Aradaki 50 bin ile 10 yıl boyunca benzin koyup gezerim herhalde.. Herkes ÖTV den şikayet ediyor ama bu markalarda adamı nasıl düdükleyeceğini şaşırıyor...
  • Az kassan merso aliyorsun Bmw aliyorsun.

O paralari vermem.satamazda zaten.qq bile satamiyor.spo ix35 alip biniyor vatandaş.en azindan benim cevrem öyle. 50 bin cebinde kaliyor.50 binin faizi bile 1 yillik benzin masrafi needeyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paralara çıkınca premiumlara bakmak şart olur zaten. 4 ay önce arkadaşım 142.000 liraya sıfır 5.20i satın aldı mesela.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

O paralara çıkınca premiumlara bakmak şart olur zaten. 4 ay önce arkadaşım 142.000 liraya sıfır 5.20i satın aldı mesela.

o paralara çıksam gidip daire alırım
    aylık 500 liraya kiraya veririm
    2 yıllık kirası ile sorun öıkarmayacak bir araba alırdım
    aklım yinede premiumda kalırsa 2 yıl sonra daireyi 200 bin liradan satar alırdım

• Kuga daha mantıklı ama burada karşılaştırırken sizin arabanızın en lüks donanımını karşılaştırmak lazım o da 109 bin lira
    Yinede aradaki 30 bine yakın fark büyük ANCA 100 bin km de kapanabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 130 crv ye vereceğime gider 90 bine kuga alırım tepe tepe binerim yada 140 forester alırım kar kış çamur demeden gezerim. Honda bu kafayla devam etsin bakalım

• Dizel crv demişken dün honda bayisine uğradım Civic sedan Dizel Manuel/otomatik ne zaman gelecek dedim.

2017 haziran civarı dedi. 9 ileri otomatik ile gelecekmiş.
  • bozak07 kullanıcısına yanıt
    Aslında Honda Civic sedan için dizel otomatik getirse de satış temsilcisi gelip burada yıl sonuna kadar 6000-7000 satışımız olur dese, daha inandırıcı olurdu. Ama CRV için pek öyle olmuyor tabi... Bir de tüplü sedan civic'e 80 bin isteyen honda dizel otomatik sedana 100 bin ister gibime geliyor...

• Yok mu su dizel crvnin satis rakamlari? 1.6 dizel crv geldiginde de boyle diyolardi .

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeytinbey

Aslında Honda Civic sedan için dizel otomatik getirse de satış temsilcisi gelip burada yıl sonuna kadar 6000-7000 satışımız olur dese, daha inandırıcı olurdu. Ama CRV için pek öyle olmuyor tabi... Bir de tüplü sedan civic'e 80 bin isteyen honda dizel otomatik sedana 100 bin ister gibime geliyor...

86-87 gibi bir başlangıç rakamı olur.

Sedan+otomatik+dizel+elegance donanım 100 bini bulur bu görünen fiyatlarla :)
  • BatuKır B kullanıcısına yanıt
    Tebrikler
    Yaşınızı bilmiyorum ama sizin bu mantıkla çoktan bir apartman bir de Porsche sahibi olmanız lazımmış.

Belki de vardır tabi :)

Not: 12 bin liralık sorun çıkartmayan bir araç ne alırdınız onu da ayrıca merak ettim...
  • 130 liradan aşağı olursa her bildiğim yalan
  • haydarmustafa H kullanıcısına yanıt
    Buradaki araçlar 118 bhp 6 ileri otomatik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anchowy61

Yok mu su dizel crvnin satis rakamlari? 1.6 dizel crv geldiginde de boyle diyolardi .

2014 toplam CR-V satışı (Benzinli-Dizel): 2.797
    Kaynak:https://tuludarican.files.wordpress.com/2015/01/model-dokumuaralc4b1k-2014.pdf

• ysuleymany kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    Bu rakamlardan ayda 1000 tane hayal.

• Honda hep geriden gelir halen atmosferik motorları göz önünde bulundurursak motor ilk başta iyi gibi görülsede her aracın her turbosu iyi değil bir c 180 de olan turbo ile opel astrada olan turbo arasında dünya fark var.
    İnsanlar büyük beklenti içine giriyor honda nin civic den başka şansı yok.
    İlk alanlar kobay olacak garanti dediğimiz kullanıcı hatası diyip geri gönderilecek.
    Daha bayide olan Crv bagaj kapağı içler acısı daha orada boyası kalkmış yazık.

• Şöyle hesaplarsak daha doğru olur.

Yakıta fazladan vereceğin paranın sana geri dönüşü yok ancak yakıt tasarufflu araca daha yüksek miktardan alacağın aracı ona göre satcaksın bunu da düşün

• Araç gelmeden eleştirmek çok acımasızca olmuyor mu

• Perşembenin gelişi çarşambadan belli.
    Yukarıdaki fotoğraf apaçık ortada gelmeden 9 ileri tork beygir havada uçuşan bi araca eleştiride gerek.o kadar donanım ve özelliğe uzak ki honda şunlar bile insanı heyecanlandırıyor işte.bunlar donanıma yakın araç zaten piyasada mevcut neye seviniyorsunuz ki 140 bin tl gibi ciddi bir rakam var ortada hem o parayı vereceğim hem kobay olacağım hem 6 yıl garanti adımda servise baglanacagim bir Crv satacağı na 2 civic satmak daha mantıklı.dizel gelen hb düşünürsek piyasada beklentiyi karsilamadi.Crv farklimi olacak HAYIR
    Dizel leri kıskandıran benzinli civic hem lpg ye yenil di hem dizele .

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.