Şimdi Ara

HONDA CRV 1.6 DİZEL OTOMATİK (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
8
Favori
66.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genelde herkes öylel hesap yapıyor ama hem o kadar farkı geri almıyorsun, hem de örneğin vereceğin 50 bin falza için kredi çektiğini düşün. 36 ayda ödersen 10 bin civarı fazla faiz ödeyeceksin. Sadece bu fazi hesabından bile geri alman en az üç yıl sürer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mel75

Genelde herkes öylel hesap yapıyor ama hem o kadar farkı geri almıyorsun, hem de örneğin vereceğin 50 bin falza için kredi çektiğini düşün. 36 ayda ödersen 10 bin civarı fazla faiz ödeyeceksin. Sadece bu fazi hesabından bile geri alman en az üç yıl sürer...

ama yine de haziran ayında test sürüşü için showroomumuza bekliyorum sizi bi test edelim ondan sonra yine konşuruz artı / eksilerini
  • 135.000 TL'ye 2,0 Dizel otomatik Subaru Forester varken CR-V alanın aklına şaşarım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdoganalyaz

Şöyle hesaplarsak daha doğru olur.

Yakıta fazladan vereceğin paranın sana geri dönüşü yok ancak yakıt tasarufflu araca daha yüksek miktardan alacağın aracı ona göre satcaksın bunu da düşün

Sıfır araç alırken "satmayı düşünen" toplumlar:

- Endonezya.
    - Türkiye.
    - Kongo.
    - Gana.

• bu arkadas gercek satiş twmsicisimi kafami buluyordu acaba.

Gercekse vay hondanin haline

• artık piyasa iyice karışacak ayrıca bu araç ingilterede üretiliyorsa kuruda çok çıktı yani honda hem geç geldi hemde artık kimse öyle araba alma derdinde değil gibi

lakin aracada motorunada şanzımanınada laf yok on numara araç muhteşem bir kombinasyon var araçta
  • mehhh 78.000 tl'ye 4*4 180 beygir tam otomatik kugamı aldım. 0-100 9.6 saniye. birde navi taktırdım. kafam rahat arkadaş. çok km yapmıyorum dizel alsam senede 1500 tl farkediyor yakıtta. kuzen sürekli gittiğim yolda arkama takıldı dizel astra 8.5 yaktı.bu arada gittiğim yol yol falan değil. ben 11 yakıyorum 1700 kg 4*4 araçla.

araç her açıdan süper. yok 120.000'e dizel diye x-trailmiş yok 135 ama dizel otomatikmiş. yesinler anasını satiim zaten bir 5 sene değiştirmem en az.

artık bu dizel otomatik kazığından koşarak kaçın, az yakıyormuş, az da yakmıyor valla. 8 litrenin altına inmez benim şu anda kullandığım şartlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 12 Mart 2015; 21:37:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

mehhh 78.000 tl'ye 4*4 180 beygir tam otomatik kugamı aldım. 0-100 9.6 saniye. birde navi taktırdım. kafam rahat arkadaş. çok km yapmıyorum dizel alsam senede 1500 tl farkediyor yakıtta. kuzen sürekli gittiğim yolda arkama takıldı dizel astra 8.5 yaktı.bu arada gittiğim yol yol falan değil. ben 11 yakıyorum 1700 kg 4*4 araçla.

araç her açıdan süper. yok 120.000'e dizel diye x-trailmiş yok 135 ama dizel otomatikmiş. yesinler anasını satiim zaten bir 5 sene değiştirmem en az.

artık bu dizel otomatik kazığından koşarak kaçın, az yakıyormuş, az da yakmıyor valla. 8 litrenin altına inmez benim şu anda kullandığım şartlarda.

2-3 depo sonra tekrar yorum yazarsanız sevinirim.
    Çünkü bu düşüncenizin değişme ihtimali %99. km de 60 kuruş yakmak.. 10km de 6TL.. 100km de 60TL..

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    bence sen vicdanını rahatlatmaya çalışıyorsun
    içinden bir ses sürekli "ulan keşke bunu almasamıydık hem çok yakıyor hem satınca kime satacağız" bunu diyor
    içindeki ses bunu söylerken kendine yediremiyorsun e tabi az para değil, buraya yazarakta belki bir iki kişi destek çıkarda biraz kendimi içimi ferahlatırım diyorsun
    aracına kötü demiyorum yanlış anlama dört dörtlük araç ama hem binmesi hem satması zor olacak
    hayatın boyuncada az km yapmayacaksın gün gelecek ayda 5 bin-6 bin km yapacaksın

kaldı ki ben şu an dizele biniyorum yakıtım bana çok kolay öyle çok züğürtte değilim ama çok geliyor şu an kugaya binsem kafayı yerim heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 12 Mart 2015; 23:53:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

içinden bir ses sürekli "ulan keşke bunu almasamıydık hem çok yakıyor hem satınca kime satacağız" bunu diyor
    içindeki ses bunu söylerken kendine yediremiyorsun e tabi az para değil, buraya yazarakta belki bir iki kişi destek çıkarda biraz kendimi içimi ferahlatırım diyorsun
    aracına kötü demiyorum yanlış anlama dört dörtlük araç ama hem binmesi hem satması zor olacak
    hayatın boyuncada az km yapmayacaksın gün gelecek ayda 5 bin-6 bin km yapacaksın

kaldı ki ben şu an dizele biniyorum yakıtım bana çok kolay öyle çok züğürtte değilim ama çok geliyor şu an kugaya binsem kafayı yerim heralde

Olayın özeti şudur: Ne kadar ekmek, o kadar köfte. Kazanç iyiyse ve keyif önemliyse kuganın yakıtı koymaz adama :)

• herkes yaptigi km ye gore arac almali .az km yapip dizel almak mantiksiz ise cok km yapip benzinli almakda gereksiz.

lakin unutulan şey cok km yaptiginizda her zaman lpg opsiyonu elinizin altinda.hemde prins gibi bir marka taktiriyorsunuz.en ufak guc kaybi olmadan.

bu ulkede hic biseye guvenilmez yarin dizel benzin fiyati esitlenebilir emisyona gore vergiye gexilwbilir siZ dizel alarak burda yatirim yapiyorsunuz ve cok riskli bir yatirim bence .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 13 Mart 2015; 0:53:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_K_B

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

mehhh 78.000 tl'ye 4*4 180 beygir tam otomatik kugamı aldım. 0-100 9.6 saniye. birde navi taktırdım. kafam rahat arkadaş. çok km yapmıyorum dizel alsam senede 1500 tl farkediyor yakıtta. kuzen sürekli gittiğim yolda arkama takıldı dizel astra 8.5 yaktı.bu arada gittiğim yol yol falan değil. ben 11 yakıyorum 1700 kg 4*4 araçla.

2-3 depo sonra tekrar yorum yazarsanız sevinirim.
    Çünkü bu düşüncenizin değişme ihtimali %99. km de 60 kuruş yakmak.. 10km de 6TL.. 100km de 60TL..

2000 km'ye geldim be hocam :)

bana 4*4 zorunluydu zaten pek şansım yoktu yani.

• quote:

hiç yemiyorsun hocam. bana 4*4 ve otomatik zaten şarttı.

olay hesap kitap meselesi senede 8000 km yapıyorum. en fazla 10.000 olur.

4*4 otomatik olan en ucuz araç subaru xv inanılmaz sert bir araçtı, izalasyon kötüydü. 0-100 13 saniyeydi. arada kuga var. qq, cr-v falan 4*4 yok ya da otomatik yok. bu arada iki aracı da denedim allah düşürmesin dedim. benim c4 bile daha keyifliydi mcp ile !!! hele hondanın o vitesi ve direksiyonu nasıl keyifsiz araç yapılıra bir örnektir sanırım. neyse şimdi otomatik olacak en azından.

bundan sonra gelen araç forester 120.000 tl 2.0 vergisi var yakıt olarak da fazla, cherokee var 160'dı sanırım.

birde bolca test izledim kuga hepsinde rakiplerinden üstün bulunuyordu. hele kanada'da yapılan bir test vardı bayaa güldüm çok daha iyi ama rakiplerine göre çok pahalı diyorlardı rakipleri cherooke, rav 4 cr-v.

kısaca hesap kitap üstüne keyif meselesi. gerçekten kafm acayip rahat, zira araç iyi ve rusya'daki pajero'mdan sonra ilk kez araç kullanmaktan zevk alıyorum.

Yakıtıda geçtik araçın içi bana dar geldi bagaj zaten dar.Ama şu anda gerçek suv olan subaru dışında tek araba olduğu gerçek.Sizin yakıt hesabınız bana biraz yanlış geldi 10 bin yapsanız yılda 5500-6000 civarında yakmış olursunuz dizelde 3-3,5 u geçmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Yakıtıda geçtik araçın içi bana dar geldi bagaj zaten dar.Ama şu anda gerçek suv olan subaru dışında tek araba olduğu gerçek.Sizin yakıt hesabınız bana biraz yanlış geldi 10 bin yapsanız yılda 5500-6000 civarında yakmış olursunuz dizelde 3-3,5 u geçmez.

bağaj ufak evet ama aracın içi hangi araca göre dar yav, sınıfındakilerkle aynı. düşünüyorum daha geniş olanı, belki x-trail. kullandığım yolda dizel 100 km'de 8 civarı yakıyor. 3200 tl dizel.

kuga 11 litre yakıyor. 5000 tl civarı yapıyor.

10.000 km için fark ayda 150 tl.

dediğim gibi benim zaten pek seçeneğim yok zira dizellerde 4*4 ve otomatik yok.
    bak olaya yanlış yerden girmeyelim ben kugaya kötü felan demadim taş gibi araç hondanın şanzımanı demişin hondanın dandik civicte kullandı 5 ileri tam otomatikle zf hp 9 u terazide kalite cinsinden tartmak istersen dengelesin diye civicteki 5 ilerinin yanına birde pdk koyman gerekir
  • quote:

bak olaya yanlış yerden girmeyelim ben kugaya kötü felan demadim taş gibi araç hondanın şanzımanı demişin hondanın dandik civicte kullandı 5 ileri tam otomatikle zf hp 9 u terazide kalite cinsinden tartmak istersen dengelesin diye civicteki 5 ilerinin yanına birde pdk koyman gerekir

yok hocam ben cr-v'yi sürüş zevki açısından beğenmiyorum. ayrıca denediğim araç düz dizeliydi.

araç konforlu, geniş ama sürüşü cidden kötüydü yav. direksiyon hissiz, vites bir garip yolları net değildi. yoksa 9 zf ile en azından o manuel vitesin tuhaflığından kurtulur. üstüne tork aralıklarını da beğenmemiştim, biraz performans istiyorsan sürekli vites atacaksın. yeni otomatik ile o da düzelir. yani yeni cr-v kesinlikle iyi bir araç olacak direksiyonu ve 4*4'ü hariç. ama hayatta 130k falan etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Febr

135.000 TL'ye 2,0 Dizel otomatik Subaru Forester varken CR-V alanın aklına şaşarım...

Qq da o kadar fiyat...
    senin hesaba göre Forester yok satmalı.

dizel otomatiği 130 binse orta halli suv arayan bir çok kişi için hayal ve gereksizlik
  • Bana göre de şu anda bu Sınıfta en iyi F/P aracı Kugadır. Benzin de olsa yılda 20 bin km ye kadar 130 verip araç almak nire 85 verip almak nire.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.