Şimdi Ara

Honda CRV Hak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bir arkadaşım ne kadar zorlasada aracının şehir içinde 45 - 50 kuruş yaktığını belirtti. Araç 2007 2.0i exu. Modeli cam tavan, bej deri döşeme. 90 bin km'de. Orjinal. 50000 TL istiyor. Ordu'da yaşıyor bu arada. Fiyat olarak bana mantıklı geldi ve alabileceğimi belirttim. Şaka ile başladı olay ama ciddiye bindi. Sizden de fikir almak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberm -- 20 Ekim 2013; 16:45:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cyberm

Bugün bir arkadaşım ne kadar zorlasada aracının şehir içinde 45 - 50 kuruş yaktığını belirtti. Araç 2007 2.0i exu. Modeli cam tavan, bej deri döşeme. 90000 bin km'de. Orjinal. 50000 TL istiyor. Ordu'da yaşıyor bu arada. Fiyat olarak bana mantıklı geldi ve alabileceğimi belirttim. Şaka ile başladı olay ama ciddiye bindi. Sizden de fikir almak istedim.

90000 bin kmdeyde haşatı çıkmıştır hocam

• Benzinin litresi 5tl iken biraz zor 50 kurus yakmasi. Ben en az 60 kurus diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftBehind

quote:

Orijinalden alıntı: cyberm

Bugün bir arkadaşım ne kadar zorlasada aracının şehir içinde 45 - 50 kuruş yaktığını belirtti. Araç 2007 2.0i exu. Modeli cam tavan, bej deri döşeme. 90000 bin km'de. Orjinal. 50000 TL istiyor. Ordu'da yaşıyor bu arada. Fiyat olarak bana mantıklı geldi ve alabileceğimi belirttim. Şaka ile başladı olay ama ciddiye bindi. Sizden de fikir almak istedim.

90000 bin kmdeyde haşatı çıkmıştır hocam

6 yaşındaki bir araç için 90000 km fazla değildir sanırım

• cyberm C kullanıcısına yanıt
    Yazim hatasi var hocam 90 bin diye değiştirin onu

• quote:

90.000 zaten 90000'dir,90 bin diye okunur siz bence bir matematik hocanızın kulaklarını çınlatın.Atmosferik honda motorları için 90.000km çok değil,araç aklınıza yattıysa gerekli etkili ve yetkili expert servislerine gösterin,lakin 50 kuruş'dan çok daha fazlasını yakar emin olun..
  • Ablamda aynı aracın 2009 modeli var. Ankara şehir içerisinde 12-13 litre yakıyor. Aracın tek sorunu yakıtı o da 2.0 atmosferik motorlu bir suv için normal. 90 bin km honda motoru için hiçbir şey, araç temiz ise alınabilir bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Astra vs Vw Golf
    8 yıl önce açıldı
    Sportage VS Corolla
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperSantorelli

quote:

90.000 zaten 90000'dir,90 bin diye okunur siz bence bir matematik hocanızın kulaklarını çınlatın.Atmosferik honda motorları için 90.000km çok değil,araç aklınıza yattıysa gerekli etkili ve yetkili expert servislerine gösterin,lakin 50 kuruş'dan çok daha fazlasını yakar emin olun..

keske alintilari da okusaydiniz

• Okudum¿
  • SuperSantorelli kullanıcısına yanıt
    Matematik hocanin bilmemne diyeceğine alintiyi okusan adamin yaziyi değiştirdiğini anlardin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeftBehind -- 20 Ekim 2013; 18:25:18 >
  • LeftBehind kullanıcısına yanıt
    Dhğiştirdiyse nema problema..
  • bizde 99 modeli var. 178.000 kmde lpgli şehiriçinde aracı zorladıgımz zaman kmde 45 kurus yakıyor. o zaman bizim aracta bi problem var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.