merhabalar; henüz ülkemizde yok ama ingiltere de satışı başlamış. bir japon tam elektriklisi olması açısından önem arz ediyor. japonlar neden elektrikli yapmıyor sorusunu tarihe gömüyor.( toyotanında vardı bir tane ama yaygınlaştırmadılar nedendir bilinmez) araç hrv üzerine inşa edilmiş.; 68,8 kwh pile sahip 204 hp*310 nm tork*0-100 7,7 saniye 11 dakikalık şarjla 100 km yol yapabilme 256 mil yani yaklaşık 333 km menzil yüzde 10 dan yüzde seksene şarj süresi 45 dk tam özellikleri burada. Specifications https://www.honda.co.uk/cars/new/e-ny1-electric-suv/specifications.htmlbuda videosu ![]() The first full electric SUV powertrain by Honda will give you and your passengers an exceptional performance whilst also ensuring a smooth and quiet drive – New 2024 Honda e:Ny1 Full Electric. https://www.youtube.com/watch?v=5Ybz29u1sAI&t=99s |
honda dan ilk tam elektrikli suv e:Ny1

-
-
68,8kwh pille nasıl 333km menzil oluyor? En az 450km olmalı
Teknik verileri rezalet bir araç olmuş. Tüketim fazla, şarj hızı düşük
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 28 Ekim 2024; 23:32:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
HRV üstüne inşadan çok altına sanayide batarya eklemişler gibi:) batarya paketi çok kötü ya alttan düşecek gibi duruyor. 1,5 yıldan fazla oldu bunun haberi yapılmıştı yeni mi satışa başlamış
Sonradan elektrikli araçlar yerine doğuştan elektrikliler tercih etmek bana daha mantıklı geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wixland -- 28 Ekim 2024; 23:37:13 > -
Honda'nın emisyon ortalamasına katkı sağlamak için getiriliyor. yoksa hiç bir rekabetçiliği yok, ne motor verimliliği ve yazılımları ne pil yönetim sistemi hepsi çok kötü. epey de pahalı. kendileri de biliyor rekabetçi olmadıklarını ama şu aşamada avrupada çok önemi kalmadı, hybridler yetiyor.
-
Çorbada benimde tuzum olsun misali giriyorsa hiç girmesin bu alana çünkü bu elektrikli Otomobilde dişli takipler var.
Honda 4 zamanlı içten yanmalı Atmosferik otomobil üretmeye devam etsin.
-
Tüm ürün gamı hibrit şu an, atmosferik aracı kalmadı gibi birsey
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

HRV üstüne inşadan çok altına sanayide batarya eklemişler gibi:) batarya paketi çok kötü ya alttan düşecek gibi duruyor. 1,5 yıldan fazla oldu bunun haberi yapılmıştı yeni mi satışa başlamış Sonradan elektrikli araçlar yerine doğuştan elektrikliler tercih etmek bana daha mantıklı geliyor |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X