Şimdi Ara

Honda Garanti Yalanı (6 yıl 150bin hikaye) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
4
Favori
8.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hondadan beklemezdim. Servisi iyi olan marka yok demekki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1. Vites dislisi taşlanacak, maşon degistirilecek. Masraf 1500-2000 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • besttrr kullanıcısına yanıt
    Hahahah güleyim bari,civic'te taban halısını kaldır bak bakalım altında yalıtım var mı? Mervedesin yalıtımıyla bir tutmuşsun.Mercedes'le kıyasa nile gerek yok Opel Astra'daki yalıtımın yarısı yok Civicte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbobenzina

Hahahah güleyim bari,civic'te taban halısını kaldır bak bakalım altında yalıtım var mı? Mervedesin yalıtımıyla bir tutmuşsun.Mercedes'le kıyasa nile gerek yok Opel Astra'daki yalıtımın yarısı yok Civicte.

Herkes yalitim ustasi olmus forumda. Okuyanda, yazin mevsimlik isci olarak ev montaliyolar sanir. Kardesim ben iki arabayida kulaniyorum diyorum, ikisi arasinda ne ses nede isi olarak bi fark var yalitim noktasinda. Ne kullanmislardir ne yapmislardir bi fikrim yok, sizinde bi fikriniz oldufunu sanmiyorum. Hadi bana eyw.

Bi sen mi kullanıyosun,bizim garajda 3 araç var 2 si alman biri de Honda civic.Hepsinin de yalıtımı fersah fersah üstün civic'ten.Bari anlamıyosun bırak bu işi

• quote:

Orijinalden alıntı: 1tan

Arkadaşlar 1. Vites dislisi taşlanacak, maşon degistirilecek. Masraf 1500-2000 tl.

Becerebildiğin kadar olay çıkar derim.
    Elinden geleni ardına koyma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbobenzina

Bi sen mi kullanıyosun,bizim garajda 3 araç var 2 si alman biri de Honda civic.Hepsinin de yalıtımı fersah fersah üstün civic'ten.Bari anlamıyosun bırak bu işi

Havani yesinler , nisanliml ayni sitedeyiz, hem onlarin hem kendi arabalarimizi kullaniyorum, hangisi musait olursa duruma gore. 3 arac bizde var 2 japon 1 kore, 2 arac onlarda var 1 alman 1 kore, totelde 2 japon, 2 kore, 1 alman. Oturup aglayabilirsin. Honda civic (2008-12) efsane aractir, ic malzeme kalitesi vs falan faso fiso, honda civicigin kulanim zevkini (mercedes dahil) veren aracla henuz karsilasmadim. Enistemin 20005 model Z4'unu kullanmistim, bi o daha iyidi diyebilirim. Hem sportif hem konfor var aracta. Bana gereksiz yere arabayi savundurdunuz surda, halbuki fiyat politikasi yuzunden ciddi mualifim su siralar honda turkiyeye.

• Atmosferik benzinli , manuel vitesli bir araç en dandik marka olsa bile zaten sorunsuz olur. 6 yıl garanti neyin garantisi , 6 yıl boyunca yetkili serviste nasıl ben müsteriyi sömürürüm garantisi. Bu şekilde değişmesi gereken parçaların dışında bir parça arızalı çıkınca garanti devreye girmeyecekse ben ne yapayım o garantiyi.

Honda zaten uyguladığı servis ve fiyat politikalarıyla ülkemize bakış açısını ortaya koyuyor. Ama tuhaf olan kraldan çok kralcıların bu durumu can siperane savunması. Bu sadece Honda için geçerli değil tabi. Hemen hemen tüm markalar için geçerli bir durum. Tüketici olarak beğenip aldığımız araçların diğer araçlardan üstün olduğunu zannedip , otomobile olduğundan fazla anlamlar yüklemeye devam ettikçe üreticiler tüketicinin cebini bırakmazlar. Genel anlamda bizim tüketim anlayışımız ve otomobile yaklaşımımız arızalı. insanlar bir otomobil satın aldıklarında aldıkları otomobilin en iyi otomobil olduğunu ve kendilerinin en iyisine sahip olduklarını düşünüyorlar . Oysa yaptığımız seçimler bizim için en iyisi olmalıdır. Yani ben bir araç aldığımda benim kriterlerimi en iyi karşılayan aracı alıyorsam bu araç benim için doğru araçtır ve gerisi beni bağlamaz. Böyle bir aracın kötü bir yanı varsa hiç gocunmadan söylerim hatta aldığım markada umurumda olmaz gerekirse kötülerim. Genel yaklaşım bu şekilde olduğunda markalar algı oluşturamayacak ve ederi 60 bin olan aracı nasıl olsa alırlar diye 65 bine çakmaya çalışmayacak.

Müşterinin markayı düşündüğü , savunduğu ve arkasında durduğu kadar, marka müşterinin arkasında hiçbir zaman durmaz bu kadar net.

• 1tan kullanıcısına yanıt
    Gelişme var mı hocam, son durum ne alemde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

Hep diyorum honda ve toyota çakma japon, gerçek japon mazda ve subarudur...

Nissan ne hocam Moğol mu ?
  • hayatımda araba konusunda bana en uç aptalca gelen şey hondadır ve bunu bazı asalak apaçilerin ilah yapmasıdır, aslında araça araç olarak baktığınızda hiçbirşey vaad etmiyor (ne bir güçlü bir motora ne bir yakıt tüketiminde avantaj yok) üstelik pahalılığın sebebinde sağlamlık olmadığı gibi eski tarihi tip motor kullanmasıda cabası, nereden tutup mukayese etseniz anlamak imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

quote:

Nissan Renault ile yaptığı şirket evliliğinden sonra ne olduğu belli olmadığı için yazmadım...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeepNote

quote:

Nissan Renault ile yaptığı şirket evliliğinden sonra ne olduğu belli olmadığı için yazmadım...

Ahahaa AKBABA evliliği diyosun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepNote -- 25 Mart 2016; 11:06:26 >

• bence dışarıda yani servis dışında masrafını ir araştırın yaptırıp satın derim muhtemelen fazla zarar etmeden satarsınız hemde sinir harbinden kurtulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkien

Gelişme var mı hocam, son durum ne alemde?

İki bin tl masrafla teknik servisinde yaptırdık. Hak talep edebilmek için. Tüketici Haklarına başvuru yaptım. Geçen hafta raporu mahkemeye göndermişler sanırım. Sonucu hala bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1tan -- 26 Mart 2016; 15:42:50 >
  • Honda'nın 6yıl yada 150000km boyunca ücretsiz değişim ve tamirat yapması lazım. Sonuçta garanti verilmiş. Ayrıca bunu fabrika karşıladığı için bayilere bir maliyeti de yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Honda'nın 6yıl yada 150000km boyunca ücretsiz değişim ve tamirat yapması lazım. Sonuçta garanti verilmiş. Ayrıca bunu fabrika karşıladığı için bayilere bir maliyeti de yok.

6 yil 150000 hikaye. Kullanici hatasi deyip gecistirdiler. Honda merkes kabul etmiyor garanti kapsamina almiyor. Insan 50 bin tl verdigi arabaya zarar verirmi garanti kapsamina girse bile insan bile bile lades olmaz. Sonucu bekliyorum. Sizlerle paylasacagim. ( kapı kolundaki cam acma tuslari soyuldu direksiyondaki H amblemi soyuldu) klimadan ses geliyor. Araba 30 bin kmde. Ne kadar adi yapilmis bi arac siz düşünün.

mercedes arabaların şahıdır.

o ses dediğin atmosferik ile turbonun farkı bu arada yıl 2016 honda turbo ile yeni tanıştı.2015 civic sedan var araçta yok yok :) camları bile kumandadan kapanmıyor. Honda araç almadan önce herkes senin gibi honda honda deyip duruyordu. kimse kimseyi kandırmasın .Hondacıların bu fanatikliği yüzünden hondadan nefret ettim resmen.
  • cavador kullanıcısına yanıt
    :) aynen katıyorum.
  • Alirsin en baz donanim araci. Binersin 3 yil. Garanti biter satarsin.
    Alirsin en baz donanim araci. Binersin 3 yil. Garanti biter satarsin. Alirsin en baz donanim araci. Binersin 3 yil. Garanti biter satarsin.

Param olsa boyle yaparim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.