Şimdi Ara

Honda Garanti Yalanı (6 yıl 150bin hikaye) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
4
Favori
8.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Piyasadan kaç tane sorunlu turbo motor geldi geçti. Honda sıkıntı çıkarma ihtimali olan bi motoru piyasa sürmez sirf 20 30 beygir fazla teknik verilerde gozuksun diye. Adamlar demekki sorunsuz motoru urettiler piyasaya sürüyolar, ben mercedes kotu araba demedim, mercedeside yeglerim zaten hondaya gore, ancak hondanin mercedesten basarili oldugu alanlar var busa bi gercek. Ama sorardan civice mi a 180 e mi binmek istersin a180 derin. Ama yeni civic mi a180 mi deesen rahatlikla yeni civic derim. Adamlar yapmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • besttrr kullanıcısına yanıt
    Atmosferik motorların hepsi sorunsuzdur.Şahin Doğan 20-25 yılı devirmesine rağmen vızır vızır hale yanıyorlar .Ayrıca 20-30 beygir değil mesele turbolu bir araç 1750 devirde 200 nm tork verirken atmosferin bir araç 45000 150 nm gibi bi tork verebilmektedir..Turbolu aracata gaza dokun uçar atmosferik le sollamaya çıkmak zulum.

turboyu bilinçsizce kullanırsan alırsın eline turboyu .Turbolu araçları özenerek kullanacaksın,
  • Hocam hondanin motoruna bisey demiyorum. Yakit olarak cok yakıyor. Belki motor olarak hic sıkıntı yasamam. Turbo nun masrafi sanzimandan daha azdır=)) Honda serviste çalışan bi arkadaş 2012 modelden sonraki araclarda şanzımanı hassas yapmislar. Sıkıntı cikma ihtimali yuksek diyor ki bende öyle oldu. Turbolu arac isine gelince her parcanin bi ömrü var ama o ömrü nasi yasarsan ona göre kisalir veya artar. Turboyu kullanmanin bi adabi var. Duzgun bakim dungun kosullarda kullanma cok ani hareketlerden kacinma, Arabayi isitmadan yola cikmama stop edince bi sure bekleme vsvsvs. Ben manuel vitesli araca ilk defa binmedm. Clio symbol 2000 modelden inip 2012 civic'e bindm. O arabada nasilsa hu arabayıda oyle kullandm diyemem niye cunki daha hassas kullandim 15 e sattim 50 ye araba aldm. Insan kendi malina zarar verirmi. Simdi bana istediginizi soyleyin hondayi savunun farketmez. ben hondadan sogudum artik. Arabayi gormeden etmeden merkezden garanti disi deniliyor. Haksızliga tahammülüm yk. Isterse bana porsche verin böyle samimiyetsiz boyle musteri memnuniyeti olmayan marka olduktan sonra umrumda olmaz. Ben marka olayinida sevmem. Parama bakarim ne kadar var X kadar x fiyatli arabalara bakarim bana ne lazım ne ozellikler lazim ona gore fiyat performans arabasi alirim. 2012 yilinda yeni civic ne kadar cok satti 2013 2014 ama git gide azaldi. 2016 honda civic 76 bin tl felan o fiyata dizel araclar var simdi alcak olsam honda almam. Gider leon alirim gider 308 alirim. Sahsi fikrim bunlar kavga etme amacım yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1tan

Hocam hondanin motoruna bisey demiyorum. Yakit olarak cok yakıyor. Belki motor olarak hic sıkıntı yasamam. Turbo nun masrafi sanzimandan daha azdır=)) Honda serviste çalışan bi arkadaş 2012 modelden sonraki araclarda şanzımanı hassas yapmislar. Sıkıntı cikma ihtimali yuksek diyor ki bende öyle oldu. Turbolu arac isine gelince her parcanin bi ömrü var ama o ömrü nasi yasarsan ona göre kisalir veya artar. Turboyu kullanmanin bi adabi var. Duzgun bakim dungun kosullarda kullanma cok ani hareketlerden kacinma, Arabayi isitmadan yola cikmama stop edince bi sure bekleme vsvsvs. Ben manuel vitesli araca ilk defa binmedm. Clio symbol 2000 modelden inip 2012 civic'e bindm. O arabada nasilsa hu arabayıda oyle kullandm diyemem niye cunki daha hassas kullandim 15 e sattim 50 ye araba aldm. Insan kendi malina zarar verirmi. Simdi bana istediginizi soyleyin hondayi savunun farketmez. ben hondadan sogudum artik. Arabayi gormeden etmeden merkezden garanti disi deniliyor. Haksızliga tahammülüm yk. Isterse bana porsche verin böyle samimiyetsiz boyle musteri memnuniyeti olmayan marka olduktan sonra umrumda olmaz. Ben marka olayinida sevmem. Parama bakarim ne kadar var X kadar x fiyatli arabalara bakarim bana ne lazım ne ozellikler lazim ona gore fiyat performans arabasi alirim. 2012 yilinda yeni civic ne kadar cok satti 2013 2014 ama git gide azaldi. 2016 honda civic 76 bin tl felan o fiyata dizel araclar var simdi alcak olsam honda almam. Gider leon alirim gider 308 alirim. Sahsi fikrim bunlar kavga etme amacım yok.

YENİ HONDA CIVIK BEKLİYORUZ ALCAZhttps://www.youtube.com/watch?v=2qd0cHXxDh0 O KADAR =))

• quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

Piyasadan kaç tane sorunlu turbo motor geldi geçti. Honda sıkıntı çıkarma ihtimali olan bi motoru piyasa sürmez sirf 20 30 beygir fazla teknik verilerde gozuksun diye. Adamlar demekki sorunsuz motoru urettiler piyasaya sürüyolar, ben mercedes kotu araba demedim, mercedeside yeglerim zaten hondaya gore, ancak hondanin mercedesten basarili oldugu alanlar var busa bi gercek. Ama sorardan civice mi a 180 e mi binmek istersin a180 derin. Ama yeni civic mi a180 mi deesen rahatlikla yeni civic derim. Adamlar yapmis.

Yeni civic neyini gördün hocam daha araba yok piyasada doğmamış çocuğa don biçtiğiniz için honda böyle türkiye üretim honda ile elin gavuru amerikanın bindiği arabayı da aynı araba sanmayın

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.