Şimdi Ara

Honda Garanti Yalanı (6 yıl 150bin hikaye) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
4
Favori
8.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Lanet OLSUN BU HAYAT LANET OLSUN BU HONDA DIIIRIP DII

IRIP

• Bir çok bayiide satılmamış Hondaları görüyorum.

Honda'nın Türkiyede fabrikası var ama son birkaç yıldır çok fazla satış perfonmansı yok.Malesef kalite eskisi gibi değil vede eski satış rakamlarını mumla arıyorlar.
  • Bazı gençler iyice saçmalamış

20 senelik şöförüm yaptığım km bir kaç milyonu geçmiştir

Kullanıcı hatasından şanzumanın dağıldığını ne duydum ne de gördüm

Bırakın kullanıcı hatasını şanzumanı bozmak için baya özel çaba harcamanız gerekir yarım debriyajla falan istediğiniz kadar kullanın şanzuman zarar görmez.

Kaldı ki arkadaşın aracı 30 bin km de imiş 30 bin km dediğiniz ne dir ki araç daha yeni sayılır.
    Hemde araçta yokuş kalkış desteği var.

Aracın şanzumanında üretim hatası olduğu çok bariz vakit kaybetmeden mahkemeye gidin

Bence önce dava açın sonra gerekirse şanzumanı cebinizden yaptırın arabanızı kullanın

Mahkemede herşey ortaya çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1tan

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Honda gibi adı sağlamlık ve müşteri memnuniyeti ile bilinen bir marka bile bunu yapıyorsa biz tüketici olarak daha napalım. Türkiyede garnati kelimesinin içi tamamen boş. Kaç sene, hangi koşul garanti verirlerse versinler cevap firmaların %95'inde aynı "kullanıcı hatası". Çok az adam gibi firma gerçekten ayıplı malını kabul edip garanti kapsamında, hatta garantisi bittikten sonra bile onarıyor. Toyota bu konuda hondadan fersah fersah daha iyi sanırım.

Benim artık bu şu kadar yıl garanti veriyoruz sözüne hiç inancım kalmadı otomobilde. Hepsi çirkefe yatma peşinde anca alırken gözünüzü boyuyorlar "efendim arabamız şu kadar sene garantili" diye, sende japon aldım oh kafam rahat olur diye seviniyorsun ama işler öyle çıkmıyor işte.

Emeklilik arabam öldürene kadar kullanirim diyerek japon hemde honda guvencesi diyerek almistim.

geçmiş olsun sevgili arkadaşım ülkemizde sorunsuzluk efsanesi dersek honda toyota diye gider..

halbuki 2008 corolla d4d mmt dizel aracımızla arızaları ancak satarak öteleyebildik lakin durmadı bir türlü

ecu yandı..
    mmt arızalrı..
    direksiyondan ses..
    vitesten sesler..
    vs..

japon araçları neden sorunsuz çünkü motor teknolojileri açısından çok geriden geliyorlar düz tekdüze araçlar

sizin örnek hariç

hakkınızı arayın bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: ogisan

Bazı gençler iyice saçmalamış

20 senelik şöförüm yaptığım km bir kaç milyonu geçmiştir

Kullanıcı hatasından şanzumanın dağıldığını ne duydum ne de gördüm

Bırakın kullanıcı hatasını şanzumanı bozmak için baya özel çaba harcamanız gerekir yarım debriyajla falan istediğiniz kadar kullanın şanzuman zarar görmez.

Kaldı ki arkadaşın aracı 30 bin km de imiş 30 bin km dediğiniz ne dir ki araç daha yeni sayılır.
    Hemde araçta yokuş kalkış desteği var.

Aracın şanzumanında üretim hatası olduğu çok bariz vakit kaybetmeden mahkemeye gidin

Bence önce dava açın sonra gerekirse şanzumanı cebinizden yaptırın arabanızı kullanın

Mahkemede herşey ortaya çıkar.

Aracı kendi cebimden yaptıracağım. Mahkeme yolunada başvuracağım. İnsan kandırmak bu kadar kolay mı.

• Teşekkür ederim. Evet teknolojileri biraz geriden geliyor. Kara düzen motor, atmosferik. start stop yok vs vs. Yaptıkları hatayı bana mal etmeleri canımı sıkıyor. Forumda çoğu arkadaşımı şanzımanın bu kadar kolay arıza vermesinin normal birşey olmadığını söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1tan -- 21 Ocak 2016; 11:06:08 >
  • Benimde 2012civicde benzer sorun vardı, ama bu sorun benim yüzümden oldu, ilk başlarda şık şık yağ gibiydi vitesler sonra ben 1.vitese tam takmamışım yarım kalmış o şekilde gaza bastım şakırşakır cızırtılı bir ses geldi noluyo felan dedim anlamadım iyice yüklendim araba gitmiyor çatır çatır ses yapıyor dedim bozuldu heralde sonra bir baktım vitesi tam geçirmemişim çat vitesi geçirdim devam ettim, o günden sonra 1.vitese seninki gibi zor geçti sen böyle bir hata yapmış olabilirmisin.

Birde kullanma klavuzunda elinizi vitesin üzerinde tutmayın diye bir ibare okumuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rain_of_Pain -- 21 Ocak 2016; 11:12:29 >
  • Benim kuzenimde de 2015 Civic var. Araç alındı 1 hafta geçti geçmedi, multimedya kısmında ki tuş bildiğin yerinden fırladı.
    Alet kendi kendine açılıp kapanıyor, ses kısıyor artıyor. Video çektik servise yolladık, servis 3 ay sonraya gün verdi.
    3 ay sonra da denilecek şey belli "kullanıcı hatası". 80 bin arabaya veriyorsun, araba dökülüyor. Lanet olsun bu ülkenin servisine de, garanti sistemine de.

Amerika'da olsak milyon dolarlar kazanılacak vakalarımız var, tek yapabildiğmiz 2 yıl süre sonunda tüketici mahkemesinden sonuç almak.
  • Videoda dikkatimi çeken olay
    Arabanın izalasyonu o kadar kötüki vites geçişlerinde bile ses geliyor
    Yolda giderken nasıldır allah bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Videoda dikkatimi çeken olay

Piyasadaki emsallerinden cok cok cok daha iyi izalasyonu oldugunu kullanan birisi olarak rahatlikla soyleyebilirim. Nisanlimin araci 2015 model mercedes a, kesinlikle arasinda fark yok izalasyon olarak, hatta dizel oldugu ivin mercedes az bisi daha fazla motor sesi veriyor iceri

• quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Benim kuzenimde de 2015 Civic var. Araç alındı 1 hafta geçti geçmedi, multimedya kısmında ki tuş bildiğin yerinden fırladı.
    Alet kendi kendine açılıp kapanıyor, ses kısıyor artıyor. Video çektik servise yolladık, servis 3 ay sonraya gün verdi.
    3 ay sonra da denilecek şey belli "kullanıcı hatası". 80 bin arabaya veriyorsun, araba dökülüyor. Lanet olsun bu ülkenin servisine de, garanti sistemine de.

Amerika'da olsak milyon dolarlar kazanılacak vakalarımız var, tek yapabildiğmiz 2 yıl süre sonunda tüketici mahkemesinden sonuç almak.

Honda civicgin en elestrilen yani ic kisimda kullanilan malzeme kalitesidir zaten. Hem konsolda kullanilan plastik, hem tuslar vs, hem de koltuklar gercekten vasat. Bu konuda ciddi revizyon olucak yeni modelinde, Yeni honda civic benzer fiyatlarla piyasaya girerse, kasip kavuracak piyasayi, acayip bisi yapmislar.

• quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

quote:

Piyasadaki emsallerinden cok cok cok daha iyi izalasyonu oldugunu kullanan birisi olarak rahatlikla soyleyebilirim. Nisanlimin araci 2015 model mercedes a, kesinlikle arasinda fark yok izalasyon olarak, hatta dizel oldugu ivin mercedes az bisi daha fazla motor sesi veriyor iceri

Merecdes a ile civic izalasyonu kıyaslamak ve aynı demek

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Sen golfle kıyaslarken iyi
  • quote:

quote:

quote:

İkisinide aktif olarak kullaniyorum, sen ne kullandinda biliyomus gibi ukalalik yapiyosun? Mercedesi sen ne zannediyosun? Adam renonun motorunu kullaniyo, araba calisirken gir disarda dur sesten duramiosun, adamlar ic mekana ses gelmemesi icin iyi calismislar ve basarmislar. Civic calışırken çık dışarıda dur araç çalışmıyı sanırsın. Yıllardir 20 ye yakin araba geldi gecti elimizden, bu Honda civicten oncede transporter kullaniyodum ondan once yine honda civicigim vardi 2008 model oncesi olan modellerden. Ben daha honda kadar yuruyen aksan noktasinda bu kadar hatasiz arac ile karsilasmadim. Arkadasin basina bi talihsizlik gelmis, honda turkiyede terbiyesizlik yapmis orasi ayri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besttrr -- 21 Ocak 2016; 13:07:35 >

• Ayrica bu sorun VW gurubu araclarda basiniza gelse ne olacakti? Adamlar 2 yil garanti veriyor, arkadas 3 yili gecmis bile. Simdi çıkar derler "VW" de olmaz boyle sey diye, bakınız passat DSG sanzuman, ayrıca usttede belirtigim gibi trasporter kullandım uzun sure, 3 yılını doldurmadan vites kutusu göçtü aletin yolda kaldım kaç bin tl masraf yaptım. VW lupo kullandım 2 yılını bitirir bitirmez, cam açma otomatigi bozuldu.

• Hep diyorum honda ve toyota çakma japon, gerçek japon mazda ve subarudur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

Hep diyorum honda ve toyota çakma japon, gerçek japon mazda ve subarudur...

Mazda ve Subaru'nun malesef Türkiye'de esamesi okunmuyor. Toyota adeta king. Honda'dan hazzetmem zaten.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İkisinide aktif olarak kullaniyorum, sen ne kullandinda biliyomus gibi ukalalik yapiyosun? Mercedesi sen ne zannediyosun? Adam renonun motorunu kullaniyo, araba calisirken gir disarda dur sesten duramiosun, adamlar ic mekana ses gelmemesi icin iyi calismislar ve basarmislar. Civic calışırken çık dışarıda dur araç çalışmıyı sanırsın. Yıllardir 20 ye yakin araba geldi gecti elimizden, bu Honda civicten oncede transporter kullaniyodum ondan once yine honda civicigim vardi 2008 model oncesi olan modellerden. Ben daha honda kadar yuruyen aksan noktasinda bu kadar hatasiz arac ile karsilasmadim. Arkadasin basina bi talihsizlik gelmis, honda turkiyede terbiyesizlik yapmis orasi ayri.

Seni ciddiye alıp cevap verdim hata ettim başka konuyu trolle ya
    Civic ile hemde sedan a180 yalıtımı aynı diyen adamla aynı ortamda hava bile almam ben

• 2009 yılında o dönem henüz 17 aylık ve 14.000 km de olan 2007 model 1.6 manuel vites leonum şanzıman dağıtmıştı ve doğuş oto bu durumu garanti kapsamına almıştı. O dönem bu durumu forum da da paylaşmıştım.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=29103059
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=29175040
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=29341341

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Seni ciddiye alıp cevap verdim hata ettim başka konuyu trolle ya
    Civic ile hemde sedan a180 yalıtımı aynı diyen adamla aynı ortamda hava bile almam ben

Olum hadi git, dünkü veletle, fanboylarla ugrasacak vaktim yok benim.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.