Şimdi Ara

HONDA JAZZ 2006 ELİTE Mİ? FORD FİESTA 2012 1.4 TİTANYUM MU? Benzin otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ne zamandır B segment araç araştırıyorum otomatik Benzinli LPG takıp kullanabileceğim. Polo ve corsayı eledim ama Honda jazz 2006 model ELİTE 95 bin km 52 bin liraya buldum. Ford FİESTA 2012 90 bin km 56 bin liraya buldum. Sizce hangisini almalıyım? Jazz modeli düşük ama cvt şanzıman arıza çıkarmaz diyorlar. Aileyiz içi daha geniş ama diğer yandan Fiesta 6 yaş genç ve tipi daha güzel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Tabii ki fiesta ne olursa olsun araba daha yeni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazz kendi sınıfına göre mükemmel bir otomobil.Her 2 aracıda kullanmış biri olarak söylüyorum.Jazz iç hacmi geniş,yol tutuşu mükemmel,sorunsuz,sürüşü keyifli bir otomobil.Yalıtımı zayıf ,trim sesi fazla olsada bu araçta bu sorunlar bile keyifli

• Her ikisinde kullandım. Fiesta 2004 modeldi. İç genişlik ve bagaj genişliği, kullanım kolaylığı, yakıt ekonomisi açısından jazz. Fiestanın üstün olduğu tek artı yönü yol tutuşu. Fiesta otomatik düşünüyorsan kesinlikle jazz.

• Sırf 2006 model B sınıfı bi araca 52bin vermemek için bile Fiesta.

• Jazz i shift 2012 de alabilirsiniz o paralara. Milletim kötülediğine bakmayın tek kavrama robotize şanzuman işte. Bu devirde ilaç. 2006 ta o paralara yazık.

• O kasa jazz i 2005 ye sıfır alacaktık. Yanı sevdiğim bir arac ancak bütçe yetmemişti.

O parayı mevcut piyasa koşullarında 2006 jazz a vermek bence enayiliktir.

Jazz daha geniş ve az yakıyor. Full modelse sunroof ve 4 hava yastığı var. Bunların dışında hiçbir artısı yok. Buna karşın fiestada iyi yol tutuş, süspansiyon konforu, yalıtım gibi konularda jazz ile arasında dağlar kadar fark var. Jazzdan fiestadan alabileceğiniz yeni arac konfor ve güvenini asla alamazsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2006 jazz 52 bin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • C sınıfı 2006 bir araç ile b sınıfı 2012 bir aracı bile kıyaslasaniz tavsiyem daha yeni ve az kilometrede olan olurdu. 2 b sınıfı araçtan ise hic düşünmeden yeni olanını tercih ederim. Ayrıca Fiesta'da tork konvertörlu tam otomatik şanzıman var ki bu da biraz fazla yakması dezavantajı disinda sorunsuz bir sanzimandir.

• Teşekkür ederim arkadaşlar fikirleriniz için ilk başlarda jazz düşünüyordum ama galiba Fiesta alacağım. Eşim öğreneceği için fiestada bulunan yokuş kalkış desteği ve yeni bir araba olması fikrimi değiştirdi.

• Fiesta o sınıfın lideridir

• fiesta alinir.

• Öncelikle Honda' yı bilmem ama Fiesta dan performans bekliyorsan unut. İkincisi Fiestanın kronik sorunları vardır. Üçüncüsü aileyiz demişsin, biraz dar gelebilir araba (mümkünse test et bunu). Süspansiyonlar taş. Yani beklentilerin düşük olsun. Bunlar kötü yanları.

İyi yanlarına gelelim. Sürüş hissi çok hoşuma gidiyor, direksiyon tepkileri çok güzel.. Minik. Az yakar. Masrafları nispeten hesaplı. Tipi güzel cidden.

Bu arada Ford'a özel forum var internette. Bir araştır istersen fikir vermesi açısından.

---2011 Dizel Fiesta Kullanıcısı
  • 2006 Jazz ile 2012 Fiesta'nın aynı paraya satılması bile başlı başına komik zaten. 2013 ve sonrası 1600cc 6 ileri powershift,2013 öncesi 4 ileri otomatik ve 1400 cc. Makyaj öncesi alınacaksa titanium x alınır, makyaj sonrası trend x model denk getirebilirseniz o da iş görür. 1.0 motor da tercih edilebilir.
  • Ya neden acaba 2011 lancer filan bakmiyorsunuz, ikisinide her konuda ezer gecer, evladiyelik bir araciniz olur.

Hadi onuda gectim o paraya 2012 colt da mevcut, paranizda artar

Hatta az bira daha eklerseniz 2015 attrage da var.

Dunya 5 markadan ibaret degil.

Hayirli gunler

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Ya neden acaba 2011 lancer filan bakmiyorsunuz, ikisinide her konuda ezer gecer, evladiyelik bir araciniz olur.

Hadi onuda gectim o paraya 2012 colt da mevcut, paranizda artar

Hatta az bira daha eklerseniz 2015 attrage da var.

Dunya 5 markadan ibaret degil.

Hayirli gunler
    Dünya beş markadan ibaret değil deyip sadece mitsubishi önermek de ne bileyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.